Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kimyager147

Merhaba arkadaşlar. Amcaoğluna bu telefondan aldık. Şimdiye kadar hiç bir şey yoktu. Güncellemeden sonra ekran da kendi kendine basma olmaya başladı. Resetledi şimdi de sürekli takılma ve sim kart okumama hatası veriyor. Ne yapmak lazım acaba.
    Geçmiş olsun cihazda ghost touch sorunu var bu telefonlarda kronik sıkıntı nereden aldınız cihazı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisiz aldım. Sahibinden üzerinden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Garantisiz aldım. Sahibinden üzerinden.
    Fix uygulaması vardı deneyin isterseniz sorun devam ediyor mu halen

• Link berme şansınız var mı.
    Resetleyince imei gitmiş. Yeniden imei atıldı. Ara ara takılma oluyor muş.
    İdareten kullanıyor şimdilik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Link berme şansınız var mı.
    Resetleyince imei gitmiş. Yeniden imei atıldı. Ara ara takılma oluyor muş.
    İdareten kullanıyor şimdilik.
    Aldığınız Satıcı ile görüşün bir fabrikasyon hatası belirli bir süre kabul etmesi lazım yoksa ekran değişimine gider ki o zaten 1000 tl civarı

https://forum.miuiturkiye.net/konu/ghost-touch-cozumu-touchfix-xiaomi-build.50017/

• hamza_kadir kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah razı olsun senden, ne muradın varsa versin. Sayende Band 20 sorununu çözdüm.

• Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Alalı çok oldu. yeni değil. O yüzden satıcı bişey yapmaz. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar ilginç bir durum başıma geldi cevaplayabilecek var mı?

Şimdi Ben Bakü'de yaşıyorum bu yüzden 1 numaralı sime imei attırdım. 2 'de de zaten kendiliğinden kayıtlı azerbaycan hattım var.

Türkiye'ye gidip geldim uçaktan indikten sonra 2 hatta aktif olmadı tek tek açtığımda ise imei atılmış olan aktif oluyor diğeri aktif olmuyor. Sim mobil ag hatası diyor.

imei'yi kontrol ettim halen kayıtlı. bu 4.5 g çekmeme sorunundan olabilir mi?
  • Evet pasaport yoluyla vergisini ödeyerek kayıt yaptırmıştım.
    Btk yı arayarak durumu bildirdim ve sim kart değişikliklerinde bu tip sorunların yasanabildigini soylediler ve operatöre bir uyarı gönderdiklerini, telefonu kapatıp iki dk sonra tekrar açmamı söylediler ve problem duzeldi.
    Basina bu tip sorunlar gelen varsa belki bu post karşılarına çıkar ve umarim yardımcı olur.

Eğer ebat ve ağırlık sorun değil derseniz mi 9t almak daha mantıklı ama mi 9 se hem hafif hemde daha kibar ben bu yüzden seçtim

Telefonu bir aydır kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım Forumda da hiç kronik sorun görmedim Belki sizin arkadaşınıza sorunlu cihaz denk gelmiş olabilir

• Merhaba,

Mi9se cihazım var birinci imei'ye repair yapmıstım , ikincisi ise orijinaldi. Geçenlerde ikinci hat çalışmamaya başladı. Ben de repair tamiri tekrar yaparken imeiler tamamen gitti....bir işlemde imei sıfırlama vardı gerisine devam edemedim.

cihazı orijinal imeisine döndürmek için remove wipe yaptım ancak yine imeisiz açıldı. Mi9se fastboot rom ile flashladım yine *#06# yaptığımda imei alınamıyor uyarısı veriyor.

fabrika ayarlarına nasil çevirebilirim?
  • alvarez kullanıcısına yanıt
    Cihazın orjinal modem dosyalarının yedeğini umarım almışınızdır. o yedeği twrp üzerinden restore yapacaksınız. bu kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 imeiden, 1. ciye imei atmistim simdi original imeiye donmek istiyorum. anladigim kadariyla tekrar imei atmak lazimmis, ancak orijinal qcn dosyam yok,ne yapabilirim?

• Arkadaşla bu cihazda otomatik görev var mı?
    Yani istediğimiz saatte uçak modunu açıp kapatmak gibi...

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu
  • civil engineer kullanıcısına yanıt
    Var öyle şeyler, pil tasarruf menüsünü karıştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

Var öyle şeyler, pil tasarruf menüsünü karıştırın.
    Daha henüz almadım hocam telefonu...
    Malum yollarla kayıtlı telefon almayı düşünüyorum, satılık ilanlara baktım herkes çift hatta kayıtlı diyor,
    imei kayıt kontrolü dışında kontrol etmeme gereken bir şey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civil engineer -- 20 Şubat 2020; 8:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kntrli

Telefonu bir aydır kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım Forumda da hiç kronik sorun görmedim Belki sizin arkadaşınıza sorunlu cihaz denk gelmiş olabilir
    Hocam internette biraz araştırma yapınız çıkıyor mi9T mi9se ve mi9 modellerinde

• Arkadaşlar bu tlf nun arka kamerasına basınca hafif oynuyor mu?
    Ayrıca biraz eğimli duruyor sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civil engineer -- 20 Şubat 2020; 15:58:30 >
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.