Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende hem düz duruyor hemde oynaklık yok kamerada sabit hiç divinmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza_kadir

cihaz global ise ve global qcn yedeğiniz var ise nette kısa bir araştırma ile ilgili sayfaları inceleyip yapabilirsiniz. 1. sim 0 2. sim ise kayıtlı oluyor. kendim denedim, bu konularda ilgi, bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar yapabilir.
    https://miuiyardim.blogspot.com bu sayfayı inceleyebilirsiniz.
    teşekkürler hocam tek başıma hallettim.
  • Cevap için teşekkürler hocam,
    birde bazı cihazlarda aşağıdaki ayar simge boyutu ayarlama yok, neden acaba, versiyonlar aynı sadece birisi 128gb lık olan...

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu

• civil engineer kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar bilemiyecem pek oynamadiğim ayarlar oralar

• Band 20 icin bana yardimci olabilecek varmi telefonum imei kayitli bootloader kilidi acik. Twrp mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpertercan

Band 20 icin bana yardimci olabilecek varmi telefonum imei kayitli bootloader kilidi acik. Twrp mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barut78 -- 23 Şubat 2020; 13:36:18 >
  • Benim gibi telefonuna son System Launcher güncellemesini almayan arkadaşlar; aşağıya koyduğum linkten son güncellemeyi telefonlarına indirip kurabilirler. Bu şekilde uygulama çekmecesi ve simge boyutu gibi özelliklere kavuşabilirsiniz.
    https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-launcher/
  • Son güncellemeden sonra batarya öldü benim ya. Günü çıkaran telefon şimdi 6-7 saate bitiriyor sarjı..
  • Arkadaşlar bu Band 20 sorunu çözüldümü şimdi? yeni satılan yurtdışı telefonlarda imeri güncellemesini nasış yapıyorlar artık band20 gidikmi oluyor yine?

sahibindende bir mi9 se satan telefoncu gördüm, çift hat imei güncellemeli, band 20 gidikmidir bunda?
  • sight S kullanıcısına yanıt
    yurtdışı cihazı ve çift hatta işlem yapıldıysa, band 20 gider. ya tek hat olacak, ya yurtiçi cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 24 Şubat 2020; 22:45:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rainmanstern R kullanıcısına yanıt
    Anladım, peki o zaman sahibindende satılan tek hat cihazlarda band 20 varmıdır şu an? Forumda anlatılan band20 tamirli yeni tekniğe göremi imei atıyorlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sight S kullanıcısına yanıt
    Onu işlemi yapan kişi bilir..yanlış işlemde telefon çekim problemi yaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Druyid

Benim gibi telefonuna son System Launcher güncellemesini almayan arkadaşlar; aşağıya koyduğum linkten son güncellemeyi telefonlarına indirip kurabilirler. Bu şekilde uygulama çekmecesi ve simge boyutu gibi özelliklere kavuşabilirsiniz.
    https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-launcher/
    Bahsettiğiniz şey aşağıdaki resimdeki ayar mı hocam...

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: alpertercan

Band 20 icin bana yardimci olabilecek varmi telefonum imei kayitli bootloader kilidi acik. Twrp mevcut.
    Bana bir satıcı sadece vodafone da sıkıntı olduğunu, diğer hatlarda sıkıntı olmadığını söylediler...
    Hikaye, tam bir satıcı ağzı , 80 mbit çeken turkcell 20 lere düştü en iyi yerde bile ben orjinal almadığına çok pişmanım hatta belki satıp migrostan tekrar 2500e yakalarsam alicam çünkü suan bu telefonun alternatifi çift hatlı compact bir telefon yok

• 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Hocam tek hat işlem yapip tekrar imei restore edildiğinde Band20 ile ilgili sorunlar ortadan kalkıyormus. Siz bu işlemi yaptınız mi

• Bu konuda bir kaç defa yazdım, faydası olması ümit ederek tekrarlayayım.
    * Mi9 se ve mi9 lite da çift hat tamir olursa eğer band 20 dahil, bir kaç tane band siliniyor. tek hat tamir olur ise hiçbir band sorunu yaşamazsınız
    *Diğer konu, orjinal dosyalarla işlem yapılması çok önemli ve burda işlemi yapan kişinin işini bilmesi lazım. Kayıtlı halde alınan çoğu cihazda bu problemler yaşanıyor, işlemi yapan kişi cihazın arka tarafını açıp box ile işlem yapıyor. global olmayan cihazın modem dosyaları ile tüm cihazlara aynı işlemi yapıyor. dolayısı ile wifi ve çekim problemleri oluyor.
    Bu problemi modifiye edilmiş modem dosyası bulabilirseniz düzeltme şansınız var.

*Ya işlemi kendiniz yapacak ya da işi bilen profosyonelden destek alacaksınız. Her 2 cihazı kullanan biri olarak yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 27 Şubat 2020; 9:14:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainmanstern

Bu konuda bir kaç defa yazdım, faydası olması ümit ederek tekrarlayayım.
    * Mi9 se ve mi9 lite da çift hat tamir olursa eğer band 20 dahil, bir kaç tane band siliniyor. tek hat tamir olur ise hiçbir band sorunu yaşamazsınız
    *Diğer konu, orjinal dosyalarla işlem yapılması çok önemli ve burda işlemi yapan kişinin işini bilmesi lazım. Kayıtlı halde alınan çoğu cihazda bu problemler yaşanıyor, işlemi yapan kişi cihazın arka tarafını açıp box ile işlem yapıyor. global olmayan cihazın modem dosyaları ile tüm cihazlara aynı işlemi yapıyor. dolayısı ile wifi ve çekim problemleri oluyor.
    Bu problemi modifiye edilmiş modem dosyası bulabilirseniz düzeltme şansınız var.

*Ya işlemi kendiniz yapacak ya da işi bilen profosyonelden destek alacaksınız. Her 2 cihazı kullanan biri olarak yazıyorum
    Peki hocam çift hattı tamir edilmiş telefon, eski haline getirilip sadece tek hattı tamir edilse sorun çözülür mü?

cihazın efs veya qcn yedeği alındıysa, bu yedeklerden işlem yapılarak düzeltilir. ama yedek yoksa modifiye edilmiş veya eng qcn denilen dosya bulunup onun üzerinden işlem yapılırsa büyük ihtimal netice alınabilir. tek hat olarak tabii

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.