Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rainmanstern

cihazın efs veya qcn yedeği alındıysa, bu yedeklerden işlem yapılarak düzeltilir. ama yedek yoksa modifiye edilmiş veya eng qcn denilen dosya bulunup onun üzerinden işlem yapılırsa büyük ihtimal netice alınabilir. tek hat olarak tabii
    Anladım hocam teşekkürler bilgi için,
    ttelekom hattımla 30mbps alıyorum. Bu durum normal mi yoksa daha fazla mı almalıyım, çift hatta tamir edilmiş...
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Yok ben çift hat icin konusuyorum yeni yöntemle duzelebilir, ilgilenmedigim icin bilmiyorum bana cift hat lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada elden siyah renk 9 se nereden bulabilirim, gören duyan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu telefonla yakından lcd monitör ekranını çekerken dikey bantlar oluşuyor,
    bu durum normal mi?

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu
  • civil engineer kullanıcısına yanıt
    Frekans farkından dolayı olmuyor mu bu?Normal olsa gerek.

• rainmanstern R kullanıcısına yanıt
    Peki şu an yeni bir mi9 se alacak olsak (yurtdışı) ne yavsiye edersiniz? yani kapalı kutu imei atılmamış halde almak daha mantıklı değilmi? telefonun qfs ve ecn yedeğini alabilmek için. böylelikle imei attırdıktan sonra tamir edebilme şansımız olur. sahibindende satılan pasaport kayıtlı telefonlardan direkt alırsak imei tamir şansımız olmuyor? yazılanlardan bunu anlıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sight

Peki şu an yeni bir mi9 se alacak olsak (yurtdışı) ne yavsiye edersiniz? yani kapalı kutu imei atılmamış halde almak daha mantıklı değilmi? telefonun qfs ve ecn yedeğini alabilmek için. böylelikle imei attırdıktan sonra tamir edebilme şansımız olur. sahibindende satılan pasaport kayıtlı telefonlardan direkt alırsak imei tamir şansımız olmuyor? yazılanlardan bunu anlıyorum?
    Pasaport kayıtlı yazdığına bakmayın,onlar imei tamir görmüş cihazlar.sahibinden de satış yaparken o seçeneği seçmek zorundasın.
    *tavsiyem kapalı kutu almanız,bu şekilde bulamadığınız takdirde alternatiflere bakmanız mantıklı olur..bazı satıcılar sattıktan sonra uzaktan bağlantı ile yardımcı oluyor.o şekilde de çözüm olabilir
    *Bu tamir konusu gözünüzde büyütülecek bir konu değil.ya işini bilenden alın yada aldıktan sonra işini bilene yaptırın. max 20-30 dk lık
    bence mi9 se harika bir telefon sadece batarya kapasitesi diğer modellerden biraz noksan kalıyor o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rainmanstern

Pasaport kayıtlı yazdığına bakmayın,onlar imei tamir görmüş cihazlar.sahibinden de satış yaparken o seçeneği seçmek zorundasın.
    *tavsiyem kapalı kutu almanız,bu şekilde bulamadığınız takdirde alternatiflere bakmanız mantıklı olur..bazı satıcılar sattıktan sonra uzaktan bağlantı ile yardımcı oluyor.o şekilde de çözüm olabilir
    *Bu tamir konusu gözünüzde büyütülecek bir konu değil.ya işini bilenden alın yada aldıktan sonra işini bilene yaptırın. max 20-30 dk lık
    bence mi9 se harika bir telefon sadece batarya kapasitesi diğer modellerden biraz noksan kalıyor o kadar.

Alıntıları Göster
    imei tamir görmüş cihazı fabrika ayarlarına alsak imei açısından bi sorun yaşanır mı?

• civil engineer kullanıcısına yanıt
    Yaşanır. İmei sıfırlanır.
    TWRP yukleyip, format data yaptiktan sonra sifirdan rom kurmaniz gerekir fabrika ayarlarina donmek icin.

• İmei kayitli telefonumda çekim problemi yaşiyorum.Vodafone kullaniyorum ayni sorunu yasayan var mi?

• İsteyen varsa Mi9se 64gb siyah renk 4 ay önce aldım Bakü'den satıyorum. Su an orijinal IMEI'de istiyorsa Türkiye IMEI'side verebilirim. İlgilenen varsa PM atsın. Kutusu vs 'de var.
  • yahu bu telefon Android 10 almayacak mı OTA üzerinden?!?
  • rock steady kullanıcısına yanıt
    Bir sorum olacak, ota ile android 10 guncellemesi geldiginde guncelleme adimlari nasil olmali. Ota uzerinden her ufak guncelleme geldiginde twrp'yi yeniden kurmam gerekiyor. Versiyon atlatacak guncellemede imei açısından sıkıntı olur mu artı olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veinglory kullanıcısına yanıt
    TWRP ile yapacaginiz guncelleme, silme (format data), yukleme işlemleri imei'yi degistirmez. Guncelleme yayinlandigi zaman indirip twrp ile kurmaniz en guvenli yontemdir.

• arkadaşlar mi9 se imei atılmış cıhazda global veya çin versiyon olduğu nasıl anlaşılır.

orjinal imei de bilinmiyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

arkadaşlar mi9 se imei atılmış cıhazda global veya çin versiyon olduğu nasıl anlaşılır.

orjinal imei de bilinmiyorsa
    Kasanın arkasında M1903F2G yazıyor galiba global versiyonlarında...
  • rainmanstern R kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işlemi siz uzaktan yapabilir misiniz. Benim cihaza 3 gün önce uzaktan IMEI atıldı tek hat sim 2 ye. Band 20 sorun olmaz dedi. Ama IMEI işlemi yapıldığı için global rom sorun olur EU rom atmamamız lazım dedi ve Eu rom şu an. Yani cihazda ve PC de tüm uygulamalar hazır. Cihazı e hafta orjinal kullanmıştım. Türkcell kullanıyorum. IMEI sonrası çekim de azalma farkettim. Önceden asansörde bile 4.5 g çeken cihaz şimdi asansörde şebeke gidiyor ve gelmesi biraz geç oluyor. Ayrıca önceden aynı evde odada 30-mb olan hız şimdi 8-10 MB lere düştü. Wifi de bir sıkıntı farketmedim. Eğer uzaktan sizin dediğiniz yardımcı olabilecek varsa ücreti mukabilinde çok seviniriz.

• oozdemir43 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Band sorunu yaşadığını düşünen arkadaşlar, ''network signal guru'' proğramını kuruyoruz.root (şart) izni verdikten sonra uygulama içerisinde cihazınızda ki band ları görebilirsiniz.

*Ücreti mukabilinde,yedekleri olduğu halde band 20 sorunu yaşayan veya yedek qcn veya efs olmadığı için tamir yapılamayan mi9 se ve mi9 lite kullanıcılarına yardımcı olabilirim.
    Qcn veya efs yedeği olmayan Cihazlara yapılan işlemden (yüksek ihtimal) sonuç almaktayım.Bu cihazalara,eğer yapılan işlem bir sonuç vermez ise ücret talep ETMİYORUM..!!
    Çift hatta band 20 gider,tek hat sorunsuz kullanabilirsiniz.

*Gelelim sizin sorununuza; önce yukarda belirttiğim proğramı kurun,eğer band 20 eksik ise yeniden işlem gerekli.mi9se ve mi9lite modellerinde eu rom veya global rom farketmez.imei tamiri sorun oluşturmaz.tamir olan cihazların bana göre tek handikapı ayarlardan format atılmamalı ve twrp var ise güncellemeler twrp üzerinden yapılmalı,twrp yoksa zaten ota üzerinden güncelleme yaparsınız.
    Farzedelim format attınız ve imeiler gitti,sorun değil fazladan bir işlem ile çözümü çok kolay..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 3 Mart 2020; 0:9:47 >

• Hocam bu prg kurdum ama root izni nerede n veriliyor bulamadım

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.