Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumdan imei atılmış alabilirsiniz çok daha hesaplı, bence 500-600TL fazla ödemeye gerek yok.
  • Bu band 20 etkin mi değil mi nasıl öğreneceğim arkadaşlar? Hattım turkcell ve 4.5g görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rainmanstern R kullanıcısına yanıt
    Root izni nasıl veriliyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pythagorean P kullanıcısına yanıt
    twrp üzerinden magisk kuruyoruz. telefonu açıp network signal guru ya girdiğinizde uygulama sizden izin isteyecek zaten. olmadı magiske girip izni verirsiniz. bu konularda tecürebesizseniz youtube üzerinden anlatımlar mevcut

• sahafiec kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacağım gibi ama mi5 den çok dafarkı yok işlemci gücü olarak. imei atılmış olarak bakınca mi 9 da cazip geliyor bilemedim
  • oozdemir43 O kullanıcısına yanıt
    önceden iki hat kullanıyordun bu işlemden sonra tek hat kullanabiliyorsun doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba.

Mi 9 SE ithalat garantili ürün aldım dün elime ulaştı. Daha önce Mi 9 T kullanıyordum

Şimdi telefonda iki hatta aktif.

1. sim de kendi hattım vodafone
    2. simde şirket hattım Turkcell

Normalde Vodafone ile görüşme yaparken, Vodafonu biri aradığında arkada belli oluyor ( Çağrı bekletme ) ne yaparsam yapayım iki hatta da aktif olmadı.

Bunu yaşayan var mı ?

EDİT: Turkcell de Upcall uygulamasını yükledim. Oradan arama bekletmeyi aktif ettim tekrardan ve Upcall programını sildi. Turkcell düzelti.

Ancak Vodafone de devam etmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsylcn86 -- 17 Mart 2020; 13:30:22 >
  • Ya arkadaşlar bu cihaz ile a51 arasinda kaldim. Ama onceligim ne kadar kucuk o kadar iyi, iphone se den gececegim onerir misiniz ?

Acikcasi

Film izlerim
    Sosyal medyada takilirim
    Fotograf çekerim (selfie fln.)
    Muzik dinlerim

Bunlar disinda birsey yapmam

Ama kac sayfadie yorumlari okuyorum yok imei kayit yok band acik degil vs. ben nasil sorunsuz alabilirim ? Butcem 2500 acikcasi

Edit: cift hat olmasina gerek yok, kucuk telefonda onerebilirsiniz xiaomidrn baska

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V. van Gogh -- 19 Mart 2020; 10:38:56 >
  • V. van Gogh kullanıcısına yanıt
    öncelikle yurtiçi-yurtdışı hangisi olsun ona karar verin. iphone se den geçen birine mi9se fazlası ile tatmin edici gelecektir.yurt dışı 1700 tl civarına halledebilirsiniz ama işi bilen birinden almaya çalışın. bütçeniz o kadar var ise yurtiçi garantili mi9 lite (6.3 inç) ve mi9 se modelinede bakabilirsiniz. samsung serileri hakkında fikrim yok, takip etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rainmanstern

öncelikle yurtiçi-yurtdışı hangisi olsun ona karar verin. iphone se den geçen birine mi9se fazlası ile tatmin edici gelecektir.yurt dışı 1700 tl civarına halledebilirsiniz ama işi bilen birinden almaya çalışın. bütçeniz o kadar var ise yurtiçi garantili mi9 lite (6.3 inç) ve mi9 se modelinede bakabilirsiniz. samsung serileri hakkında fikrim yok, takip etmiyorum.
    Yurtdisi cihazi nerden alabilirim ? Kayit ucreti 1600 diye biliyorum.

Vatanda 4000tl mi9se

Yurtdisi alsam bu bir suru sirun demisler onlarla ugeasir miyim

• siz yurtdışı konusuna uzak görünüyorsunuz.yurtiçi garantili satıcılardan almanızı tavsiye ederim.örnek olarak veriyorum.
    akakce.com
    Xiaomi Mi 9 Lite 64GB Cep Telefonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-xiaomi-mi-9-lite-64gb-fiyati,530844212.html

akakce.com
    Xiaomi Mi 9 SE 64GB Cep Telefonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-xiaomi-mi-9-se-64gb-fiyati,434906885.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 19 Mart 2020; 12:37:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rainmanstern

siz yurtdışı konusuna uzak görünüyorsunuz.yurtiçi garantili satıcılardan almanızı tavsiye ederim.örnek olarak veriyorum.
    https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-xiaomi-mi-9-lite-64gb-fiyati,530844212.html
    https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-xiaomi-mi-9-se-64gb-fiyati,434906885.html
    Hocam yurtdisi alsam ne kadara maal olur ? Ya ben imei fln arastirdim ne kadara atarlar onu ? Evde bir suru kullanilmayan kirik, bozuk telefonlar var onlarin imeisi isr yarar sanirim.

Yurtdisi cihaz alacaksam en guvenilir beresi, ve uygun bir suru satici var ya letgoda bile nillet satiyor nasil guvenecegiz ki

• an itibarı ile Mi9 SE için Android 10 resmi OTA üzerinden güncelleme geliyor arkadaşlar.

benim cihaz global M1903F2G model ve EU romlu (PFBEUXM), gelen güncelleme sürümü "MIUI V11.0.2.0.QFBEUXM Kararlı 2.2G"

güvenlik yaması da 2019-12-01 den Şubat 2020'ye güncelleniyor.

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 25 Mart 2020; 14:57:41 >

• V. van Gogh kullanıcısına yanıt
    Sahibinden'deki ilanlara bakın. Kayıt işini halledip veriyorlar.

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    ben bilmedigim icin sormak istiyorum, bu tarz bi sekilde telefoncudan almak guvenilir olur mu?

• Burda ilan veren telefoncuların birinden bizzat satın aldım, sorun yaşamadım fakat havale, kapıda ödeme gibi yöntemlerle alışveriş sıkıntılı.

tamamdir tesekkurler, garantisi ithalatci garantili oluyor sanirim, ayrica imei acisindan da bir problem yok degil mi?

• Hayır hocam donanım açısından hiçbir garantisi yok. Çoğu satıcı imei konusunda garanti veriyor, konuşmak lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    anladim tesekkurler , yani spot cihaz dedigimiz turden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nstbdmn -- 26 Mart 2020; 18:22:45 >
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Hocam benim sürüm de aynı global ama güncelleme gelmedi. Bilginiz var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.