Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Android 10 da vowifi kullanabilen var mı? (global)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BattalGhazi B kullanıcısına yanıt
    Android 10 için Gcam daha çıkmadı eski sürümleri sorunlu çalışıyor HDR işleniyor diyip kalıyor. Bende bekliyorum hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: nstbdmn

su anki telefonum iphone SE yani yeterince ufak, kendisinden memnunum da ama 3.5 sene oldu artik degistirme ihtiyaci hissediyorum, tabiki telefon buyumus olucak yalniz bunu en az duzeyde tutmaya calisiyorum , en ufak alinabilecek boy 5.8/5.9 inchler gibi duruyo baska ihtimal yok cunku
    O telefondan arkadaşta var. Adama o kadar telefon baktık mi9se, 8se modelleri falan. İstediği cihaz iphone se kadar küçük birşeydi.
    En sonunda hiçbirini almayıp telefona batarya aldı.
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    benim de daha devam edicek gibi duruyor bi turlu icime tam sinen bi sey bulamadim, 3.5 sene oluyo iphone se’yi alali, galiba 4-5’i gorucez, bundan once de iphone 4s kullanmistim 5 sene :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre1498 kullanıcısına yanıt
    Bende sorun yasiyorum çözümünü bilen varsa yardimci olabilir mi

• Kd®? K kullanıcısına yanıt
    Android 9 da bu şekilde aktif etmiştim, şimdi 5 numaradaki uygulamayı yüklüyorum arama kısmına "modem config" yazınca çıkmıyor, deneyin belki sizde işe yarar

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu

• Herkese merhaba mi 9 lite ile mi 9 se arasında kaldım ancak kasa boyutundan dolayı mi 9 SE daha yakın geliyor. Ancak ben rom falan anlamam simkart takıp kullanacağım.
    İthalatçı garantilidir diye satilanlarda çift sim özelliği var mı? İmei kapanma riski nedir? Bir de Xiaomi Türkiye sayfasında mi serisinde bu telefon gözükmüyor Xiaomi Türkiye'de satmıyor mu bu telefonu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre1498

Android 9 da bu şekilde aktif etmiştim, şimdi 5 numaradaki uygulamayı yüklüyorum arama kısmına "modem config" yazınca çıkmıyor, deneyin belki sizde işe yarar

Bende de config cikmiyor denemistim.Ayarlarda wifi ile arama aktif gorunuyor ama calismiyor anlayamadim.Android 9 da bende sorunsuz calisiyordu android 10a gecince yapamadim

• Kd®? K kullanıcısına yanıt
    Aslında android 10 a geçtiğimde bir kaç gün kullandım da hard reset atınca gitti. Sanırım android 10 da modem dosyasına ulaşımı engellediler. Rootlu cihazlarda çözüyorlarmış ama benim cihaz garantili olduğundan girmedim o işlere

Bu arada benim cihaz mi9 lite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre1498 -- 11 Nisan 2020; 19:52:19 >
  • Ya arkadaşlar bana ne önerirsiniz, açıkçası iPhone se den geçeceğim benim için küçük olması daha iyi telefonun. Ama casper a3 plus kullanıyorum şuan sanırım büyük ekranda kullanabilirim. Ama şu özellik benim için önemli, bildirim panelinde mesela whatsapptan bildirim gelsin ama isim ve içerik gözükmesin, ben kilidi açınca görünür olsun istiyorum iPhone da li gibi bu özellik var mı xioamide? Açıkçası şu üç telefon arasında kaldım

Realme 6
    Realme xt
    Xiaomi mi9 se

Telefonda oyun oynamam

Sosyal medya kullanırım
    Sosyal medya için fotoğraf çekimi yaparım
    Ara sıra video izlerim o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V. van Gogh -- 14 Nisan 2020; 19:39:25 >
  • Android 10 a gecen herkesin on kamerasi default olarak guzellik modunda mi aciliyor?

• V. van Gogh kullanıcısına yanıt
    Bu dediğinizin olmadığı telefon var mı ya

• Selam arkadaşlar bu teli babama almayı düşünüyorum tek sıkıntısı pil kapasitesi.
    Bizim peder günde 2 saat kadar telefon ile konuşuyor, onun dışında da 3-4 saat Facebook-whatsapp vs geziyor. Pil ömrü bu kullanımla 2 günü çıkarır mı?
  • Veinglory kullanıcısına yanıt
    Aynen onu bende farkettim her seferinde sıfırlamak gerekiyor. Android 10 ile oldu.

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    2 günü çıkarmaz. Ama bu kullanım ile günü çıkarır. Zaten hızlı şarj oluyor. 30-45 dakika şarja taksa ertesi günü yine kurtarır.

• Pasport kayıtlı temiz cihazı 1800e buldum alınır mı sizce?
  • Arkadaşlar bizim telefonlarda çalışan hiç bir sıkıntısı olmayan gcam sürümü çıktı. Şuan beta galiba, ben bir kaç saattir deniyorum sıkıntı yok. aşağıdan ulaşabilirsiniz.
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-9-se-icin-yeni-gcam-7-0-android-10-rootsuz-bufferfixsiz-versiyon.59466/
  • Sistem animasyonlarında ve farkli uygulamalarda lag yasayan var mi? Rahatsiz edici bir boyutta suan.. an

• ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sorunsuz çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: qqEagless

Teşekkürler sorunsuz çalışıyor
    Rica ederim güle güle kullanın. Verdiğim yeri takip edin güncelleme çıktıkça oradan haber verecekler muhtemelen
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.