Google keep, Google takvim ya da Xiaomi takvim istediğinizi kullanın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (176. sayfa)
-
-
Arkadaşlar hala bu tele çevrim dışı radyo yukleyemiyormuyuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Güncelleme bana henüz gelmedi
Cihazına güncellemesi gelemeyen arkadaşlar bu linkten romu indirerek manuel olarak yükleme yapabilir.quote:
Orijinalden alıntı: hamdibey1
Güncelleme bana henüz gelmedi
https://bigota.d.miui.com/V12.5.1.0.RFBMIXM/miui_GRUSGlobal_V12.5.1.0.RFBMIXM_c04478d703_11.0.zip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 28 Mayıs 2021; 14:15:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu indirip tıklayınca yükleniyor mu
Güncellemeyi yapan var mı? Nasıl olmuş?
Tabiiki hayır fasboot ile cihazı başlatarak atmanız lazım. Konu hakkında bilginiz yoksa bulaşmayın hiç. Güncellenme in ota yoluyla gelmesini bekleyin.quote:
Orijinalden alıntı: hamdibey1Bunu indirip tıklayınca yükleniyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: qqEagless
Güncellemeyi yapan var mı? Nasıl olmuş?Ek : 12 saat oldu, bir çok hata var
3 parmak sıyırıp ekran görüntüsü alma çalışmıyor
Mega ve Google drive'a dosya upload edemiyorum
İşbankası uygulaması kapatıldığı halde açık görünüyor
Son kullanılan uygulamalarda ayarlara direkt gitmiyor
Aldık başımıza belayı, tüh
Telefon, arayüzü, pil ömrü vs o kadar güzel ki açıkçası korkuyorum güncellemeler ile bozulacağına. Ne de olsa çıkalı kaç yıl oldu artık. İşin kötü yanı boyut olarak alternatifi de yok hala .
Bu güncellemenin en önemli iddiası zaten ram ve pil.. Ama hata çok.. Neyse haftasonu fabrika ayarına sıfırlayayım bakalım ne olacak..
Hocam bende yaptım dayanamadım. Fakat twrp bir türlü kurulmuyor. Magisk hata verip duruyor. İlginç galiba bu sürüme uyumsuz.
Ben twrp işlerinden anlamam, bl kapalı benim, fakat fabrika ayarlarına döndüm, çoğu şey düzeldi, üç parmak sıyırma ile ekran görüntüsü ilk başta yaptı bir saat sonra yine yapmamaya başladı, bende geri tuşuna uzun bas ayarına geçtim, bl kapalı mi9se için gcam 7.0 kurulumda hata veriyor, 7.2 ise donuyor (https://www.cyanogenmods.org/mi-9-se-google-camera-7-0/#How_to_Install_xml_config_file_on_GCam_73_by_jairo_rossi) işcep sorunu düzeldi, wifi'yw çok geç bağlanıyordu, o düzelmiş, son kullanılan uygulamalar ekranında bir uygulamaya ayar geçmek için uzun basıp aşağıdaki çarka basınca direkt ayar sayfasına geçmiyor, ana ekrana dönüyor, tekrar son uygulamaları açınca orada çıkıyor, burda bence bir hata var.. ama genel olarak hızlanmış, geliştirici seçeneklerinden ekran geçiş hızlandırma ayarı yapmaya gerek duymadım, geçişler gayet hızlı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benimde şu an TWRP harici bir sıkıntım yok. SS vs. alıyor 3 parmak ile, hafif ve sade olmuş. Şimdilik memnunum bakalım.
Güncelleme hala gelmedi ota ne zaman gelir?
Xiaomi hep böyle yapıyor, önce rastgele bir kaç kişiye veriyor, sonra durduruyor, sonra gerekirse düzelterek herkese veriyor ki bunun düzeltilmesi lazım baya hata var
Hocam hâlâ 3 parmak SS alabiliyor musunuz
Ben alamıyorum
Fabrika ayarlarına dönmeme rağmen..
Ayrıca ana ekran hareketler de çalışmıyor
Bankacılık uygulamalarından kredi kartı extresini direkt wi-fi printer'a yazdıramıyorum (Akbank YKB)
Mega'ya resim harici dosya upload edemiyorum, gmail'e resim attach edemiyorum ama aynı resmi Gmail ile gönder seçince oluyor, fabrika ayarlarına aldığım halde durum fecaat..
Hiçbir sıkıntı yok hocam. Ek ayarlardan baktınız mı? Kapanmıştır belki.
Gözüme batan diğer bir durum bildirim çubuğu çok büyük olmuş.
Benim ekran kilitleme uygulamam çalışmıyor. Birkaç farklı uygulama denedim fakat aynı yine. Bazıları bir süre çalışıyor ama sonra yine sıkıntı yaratıyor. Düzgün çalışan bir uygulama bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: citiraga
Benim ekran kilitleme uygulamam çalışmıyor. Birkaç farklı uygulama denedim fakat aynı yine. Bazıları bir süre çalışıyor ama sonra yine sıkıntı yaratıyor. Düzgün çalışan bir uygulama bilen var mı?Ekran kilitleme uygulaması nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X