Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cihazımı yaklaşık 1 yıl önce buradan almıştım. Son 1 haftadır şarjı inanılmaz hızda bitmeye başladı. Son romu tekrardan indirip kurdum sorun hala devam ediyor. Yazılımsal bir sıkıntı diye düşündüm ama önerilen birçok şeyi yapmama rağmen düzelmedi sorun. Uçak modula bile alsam geceden sabaha kadar yaklaşık %40 şarj harcıyor cihaz. Dün gece bilerek şarja takmadım komple bitsin diye cihaz kapanmış tabi. Ama sabah cihazı açamadım şarja taktığımda ise mi yazısı geliyor açılacağı anda ekran gidiyor. yani şimdi şarjda almıyor dolayısıyla açılmıyor cihaz. Donanımsal bir sıkıntısı var kesinlikle diye düşünüyorum. Şarj entegresi yada bir kısa devre var diye düşünüyorum. Cihazı onarabilecek gerçekten işinin ehli bir arkadaş arıyorum. İzmir/bergama da ikamet ediyorum yani ilçede olduğum için işten tam anlamıyla anlayan bir kişi yok. Zaten toplamda 2-3 telefon tamircisi var burada. Onarımını yapabilecek bir arkadaş varsa benimle iletişime geçebilir acil olarak forumdan.

• citiraga kullanıcısına yanıt

MIUI forumda daha iyi yardımcı olurlar hocam, bi oraya bakın isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • citiraga kullanıcısına yanıt
    12.0.3 eu stabil romu yükleyin. Global rom berbat, şarjı aşırı tüketiyor, sorunlu bir rom.
    Eu romu sitesinden indirip twrp den temiz kurulum yapın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock steady

Ben miui 11 (miroom) ile kullanıyorum halen, bir problem yok, 2 seneyi gecti, halen aldigim gunku gibi devam ediyor performansı 👍
    Gittigi yere kadar devam edecegim, boyut olarak halen muadili bir cihaz yok ortada...

Hocam ben de boyuttan dolayı temiz bir ikinci el bulursam bundan almayı düşünüyorum.

• Merhaba, telefonunda ghost touch denen şu kendi kendine ekrana basma olayını yaşayan var mı?

• İlkerA. İ kullanıcısına yanıt
    Letgo dolu böyle cihazla,

Kronik bir sorun zaten.

• Çok ilginç, telefonun alt köşesine bastırınca düzeliyor, bir süre olmuyor ama bir anda tekrar başlıyor. Bu sorunu serviste çözebilen var mı acaba?

Çakmak gezdiriyorlar : )) bu cihazin ekrani cihaz dan pahali )))) ( örn;:S7 edge veya mia3

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

Merhaba, telefonunda ghost touch denen şu kendi kendine ekrana basma olayını yaşayan var mı?

Kendi launcher'ını mı kullanıyorsunuz ? 3.parti launcher'lar özellikle MIUI 12.5 ile böyle ve çok daha farklı sorunlara yol açabiliyor.. Ben Nova (prime) kullanıyordum, 12.5 ile çok sorun çıktı, kendi launcher'ına döndüm, sıkıntı çekmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: mahferer

Kendi launcher'ını mı kullanıyorsunuz ? 3.parti launcher'lar özellikle MIUI 12.5 ile böyle ve çok daha farklı sorunlara yol açabiliyor.. Ben Nova (prime) kullanıyordum, 12.5 ile çok sorun çıktı, kendi launcher'ına döndüm, sıkıntı çekmiyorum..

Alıntıları Göster

Kendi arayüzünü kullanıyorum evet. Sizde de ghost touch mı olmuştu, ve Nova ile çözüldü mü?

Benim sıkıntım Ghost touch ve aslında donanımsal bir hata gibi duruyor, çünkü telefonun köşesinden bastırınca düzeliyor. Aslında telefonun garantisinin dolmasına az kaldı ve göndereceğim servise ama yurt dışı forumlarda ekran değişiminin bile sorunu çözmediği ya da servisteyken sorun bulunamayıp gönderildiğinden bahsetmişler. Bu sebeple kararsız kaldım.

Alır almaz Nova kurmuştum 15 ay önce, 12.5 güncellemesinden sonra yaptı, geçen hafta

Nova'yı kaldırdım, 1 haftadır olmuyor, ama nova'yı kaldırmamın sebebi ghost touch değil 12.5 ile 3.parti launcher sıkıntıları idi..

• Arkadaşlar merhaba. 2.5 yıldır sıkıntısız şekilde kullandığım telefon hiç formatlamamam sebebiyle kasmaya başladı. Twrp ekranına giremiyorum, recovery ekranı çıkıyor. Normal şekilde sıfırlasam IMEI kesin gider mi? Ne yaparsam yapayım sıfırlayamadım telefonu bunun haricinde.

• Goudelock kullanıcısına yanıt

imei gider. twrp yi tekrar yükleyin basit bir işlem. o şekilde sıfırlama yapın.

• netflix kullanabilen var mı ? google play de çıkmıyor.

• Styric kullanıcısına yanıt
    Hiç denememiştim, şimdi baktım da çıkmıyor hakikaten...

• Styric kullanıcısına yanıt

Sebebi, cihazın IMEI işleminde sonra Google Play'in sertifikasının gitmesinden kaynaklı. Ya tekrar sertifikalı yapmanız gerek (MIUI forumda konuları mevcut) ya da APK olarak indirip kurmanız gerekmekte.

• qqEagless kullanıcısına yanıt

Cahillik zor, teşekkür ederim.

• Arkadaşlar batarya çabuk biter oldu.akşamı çıkarmıyor .oyun falan oynamıyorum.100 /40 a indimi hızla düşüyor ve kapanıyor.şarja takıyorum 100/40 oluyor bir dk. Falan.tekrar hızla bitiyor .acaba batarya da mı sıkıntı var yoksa başka bir sorun mu.batarya yı değiştirsem mi.iyi bir batarya tavsiyeniz var mı.

• hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle batarya hocam. Ve mutlaka orjinal bataryası işe değişim yaptırın yada kendiniz yapın. Muadil ürün aramayın hiç, piyasada düzgün bir ürün yok çünkü muadil olarak.

• Hocam
    Çok haklısınız .xaomi Türkiye yı aradım.servise göndereceğiniz,diyor batarya için telefonsuz kalacam ne kadar zaman bilmem.antalya da yetkili servis sordum yok KVK ya git diyorlar.kvk Antalya aradım,orjinal yok deji marka muadil takarız 1 yıl garantili diyorlar .tam bir saçmalık.

Burası ithalatcı kendi çalışan bir firma 6 ay garanti diyor.

www.mi.web.tr
    Xiaomi Mi 9 Se Orijinal Batarya Pil Özellikleri Fiyatı ve özellikleri
    https://www.mi.web.tr/xiaomi-mi-9-se-orjinal-pil-batarya-%C3%B6zellikleri

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.