Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.815
Cevap
297
Favori
1.806.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13241325132613271328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

huaweide play store yok değil mi? sıkıntı olmuyor mu?

• Ben pixel experience 13 plus edition rom kullanıyorum, çok iyi bilginiz olsun. Saf Android çok akıcı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Max 700 TL 'ye önerebiliceğiniz kulak içi kulaklık var mı ?

• Batarya

• güle güle mi 9t...★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- 

• NexusElite kullanıcısına yanıt
    soundpeats air 3 kullanıyorum yaklaşık 9 aydır hocam.

• Son 2 yıldır sadece film ve video izlediğim mi9t nin bugün bataryasını değiştirdim. Ekran süresi 3-4 saatlere kadar düşmüştü. Deji batarya 300 tl civarinda aldım . Şuanda wifide 8-9 saat ekran süresi veriyor. Miui 12.1.4 android 11yüklü telefonda . Alacak arkadaşlara belki yardımı olur ben performansını beğendim. Tabi ne kadar süre bu seviyelerde kalır onu bekleyip görmek lazim.

• antonio_06 kullanıcısına yanıt

Hocam o romda bu süreleri alıyorsanız eğer XTBUI 'nin son sürümüne geçmenizi tavsiye ederim.

• NexusElite kullanıcısına yanıt
    Custom rom sevmiyorum hocam uygulamalarda buglar falan oluyor. Zaten günlük kullandığım cihaz değil sadece film , maç falan izliyorum onun için 7+ saat ekran süresi bana fazlasıyla yetiyor.

• antonio_06 kullanıcısına yanıt

Batarya değişimini nerede yaptınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertw kullanıcısına yanıt
    Kendim değiştirdim hocam.

• quote:

- camera (does not crash, makes sounds)
    - led indicator
    - headphones (3.5 connector)
    - bluetooth (of those headsets that I had, the volume is adjusted normally)
    - increased performance and smoothness

Yukarıdaki hataları Nitrogradient tarafından düzeltilmiş sürümü, miui 14.1.2

part1
    part2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 9 Mayıs 2023; 13:3:28 >

• Sanırım bu yaza bende telefonu değiştireceğim.Mi 9T zamanının ötesinde çıkan bir telefon.Ekranı özellikle şuan çıkan orta seviye telefonlara bile taş çıkartır.Bl kilidi açıp onlarca rom arasında cirit atıyorum 2 yıldır Android 13 yüklü şuan ve günlük kullanımda dahi idare edecek hızda fazla fazla.Yani Telin ilk çıktığı günkü hızından %30 daha düşük diyebilirm ama android 13 miuı 14 kullanıyorsun fazla fazla yetiyor.Eğer aosp rom kullansam yine Android 13 romunda android 9 hızı alırım fakat aospun arayüzü sevmiyorum.Gelelim değişme nedenime
    1- Kamera... evet kamerası belki çıktığı yıla göre idare ediyordu ama şuan ön ve arka kamerası çöp Bu yıl çıkan orta seviye düşük donanımlı cihazların bile kameraları daha iyi.
    2-İşlemci malum orta seviye için çok iyi olsada günümüzde artık geride kalıyor.
    3-Güncelliği custom romlar ile sağlamak zorunda kalmaktan bıktım bu güvenlik ve hata sorunları da doğuruyor.
    4-Batarya artık bitiyor.3 yıldır aynı orjinal bataryayı kullanıyorum 5 saat lere düştü.Piyasada orjinali yok dejiler ise 3-4 ay sonra uçuyormuş kullanıcı yorumları öyle diyor.
    Her ne kadar custom romlar ile android 13 kurulu olsada hiç bir zaman android 13 ün gerçek özelliklerini kullanamıyoruz çünkü port rom bunlar başka cihazlardan elde edilen dosyalar ile ne kadar sağlıklı gidilebilir

Bu yaz büyük ihtimal Ya samsung yada Huawei alacağım.Aklım huawei de.Cihazda google olmaması çoook daha iyi.Drive,gmail zaten apk olarak yükleniyor youtube desen premium versiyonlar piyasada cirit atıyor.arka planda çalışan yüklü ıvız zıvır google yükünden kurtulmuş olurum.

Son olarak çamur gibi çeken ön kameradan kurtulmak istiyorum

• rameowerr R kullanıcısına yanıt

benim de bi ara değiştiresim geldi ama 8-10k arasında ya Mediatek işlemciler var ya da Snapdragon 732G'ler, daha iyi ekran, +2gb ram belki daha iyi soğutma fakat 730 ve 732g arasında sadece 0.1 GHz hız farkı var, hiç değeceğini düşünmüyorum. Mediatek' de zaten yıllardır mimliyken değiştirme fikrini biraz daha erteledim. Keşke almışken mi9t pro alsaymışız...

Benim telefonda Android 11, miui 12.1.4 yüklü ve telefon kasmaya başladı. Hafıza da dolu değil. Android sürümünü mü değiştirsem eskiye dönüp yoksa miui sürümünü mü değiştirsem. Hiç memnun değilim bu halinden. 6 gb ramli telefon neden bu kadar kasar?

Öncelikle AOSP adı üzerinde saf android o yüzden de gerek pil gerekse sistem performansı konusunda tabi ki diğer os romlardan verimli. Ancak görsellik konusunda bir os rom değil. Diğer konulara gelicek olursak.

1. Açıkçası buna aldığım cihaz 4 sene önce çıktı ve ilk çıktığı zaman alıp kullandığım bir cihaz ve çok da fotoğraf çeken birisi değilim. Ancak Leica kamera ile port romlarda yine beni tatmin edicek sonuçlar veriyor.(Yani kullanım ve göz aşınalığı göreceliği diyelim)
    2. Oyun oynamıyorum sosyal medya sadece telegram - wp - youtube - deezer - netflix - amazon o yüzden işlemci eksikliği çektiğimi söyleyemem. Fakat Pro alsaydın diye kendime söylendiğim yerler az da olsa olmuştur o da biraz daha uzun süreli kullanmak için.
    3. Bu konuda güvenlik kısmında yer yer ios da bile güvenlik sıkıntıları oluyor yani custom romu geçtim stock da bile bunlar var. Bug konusunda ise stock romlarda bile buglar hep oldu. Ama şuna katılıyorum stock 13 değil port 13 kullanmak kötü hissettiriyor.
    4. Yaklaşık 1.5 yıldır deji kullanıyorum 3533 mAh seviyesinde Deji bataryam ve Oto Parlaklık + BT ( Xiaomi Watch S1 ) + Mobil Veri + yer yer karışık saydığım uygulamaların kullanımları sonucu ortalama 7-8 saat ekran süresi alıyorum.

Cihaz alma konusunda uzun süreler önce Samsung 'dan soğudum bende sizin gibi Huawei düşüncesi ağır basan birisiyim fakat arada bir şeytan dürtüp 14 Max Pro 'ya da gönlüm kayıyor. Bunun sebebi de hem arayüz hem de pil performansı

• Geçen avm de 14 pro ve huawei p50 pro model cihaz denedim.Şunu diyebilirim onların yanında bu cihaz el arabası kalıyor.Onlar farklı bir dünya.O cihazlara okadar para verebilcek düzeyde değilim ama bir p30-40 pro aklımda geçiyo benimde.Tabi ikinci el

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 1 Haziran 2023; 19:44:9 >
  • azizsilin A kullanıcısına yanıt

Xiaomi bu planlı eskitme olayını bariz şekilde yapıyor ne yazık ki. Telefonun donanımı gayet iyi ama yazılım ile kastırıp yavaşlatıyor. Android 10 - Miui 11 Dönerseniz çok daha akıcı çalıştığını fark edersiniz, pil süresi de iyi.

Zamanında Halam'a Eu Android 9 - Miui11 sürümünü kurmuştum ve güncellemeleri de kapamıştım. Hala 1 günün üzerinde telefonu kullanabiliyor ve gayet akıcı. Bence en stabil en iyi pile sahip sürüm bu.

• Espa kullanıcısına yanıt
    Bunu indiriyorum. Kasma donma olmaz değil mi?
    Bir de bilgisayar olmadan telefondan yükleyebilir miyim? BL kilidini açmıştım ilk aldığımda
    Edit: telefondan yüklemek için zip uzantılı olanı mı yoksa tgz uzantılı olanı mı indirmem lazım?
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizsilin -- 1 Haziran 2023; 21:24:24 >
  • 
Sayfa: önceki 13241325132613271328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.