Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.815
Cevap
297
Favori
1.806.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yılbaşında sıfırlanma olayını ben de duymuştum ama hiç teyit edemedim, kullanıp göreceğiz bakalım.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 29 Temmuz 2019; 17:58:3 >
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Fabrikasyon6bir sıkıntı olabilir. Garantisizse bootloader açıp eu rom yükleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Normal değilmi? Ne kadar para o kadar köfte.

Bu arada ben hiç memnun değilim telefondan. Çok yavaş çalışıyor. Ne yaptım ise olmuyor. Uygulamalardada her şeyde lag var gibi. Simgeler bile sonradan yükleniyor.

Alıntıları Göster
    Telefon gayet seri ve hızlı çalışıyor. Telefonu sıfırlayıp tekrar kurun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    One plus 7 pro anasayfası da ki , ayarları da aynı şekilde o sayfada nasıl yapılacağı söyleniyor.

• ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Gcam portre modu ile çekilmiştir.Mi9t

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakres736 -- 29 Temmuz 2019; 19:29:50 >
  • Nakres736 N kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkürler.
  • Nakres736 N kullanıcısına yanıt
    kenarları gri yapmış,kareyi tam ayıramamış gibi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Yılbaşında sıfırlanma olayını ben de duymuştum ama hiç teyit edemedim, kullanıp göreceğiz bakalım.:)
    Benim Ekim ayında aldığım Honor 8x yılbaşında sıfırlamışti 10 aydır kullanıyorum kapanmadan yaklaşık 2 ay kaldı.

• Oneplus da olduğu gibi çift sim sikintisiz kayıt olsa hemen alicamda yöntem bana güvenilir gelmiyor hala.

K20 pro ve mi 9t arasinda da gidip geliyorum.

• ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Resimde arkaya siyah efekt uyguladım diye öyle çıkmış, orijinali bu .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

Oneplus da olduğu gibi çift sim sikintisiz kayıt olsa hemen alicamda yöntem bana güvenilir gelmiyor hala.

K20 pro ve mi 9t arasinda da gidip geliyorum.
    Bende aynı durumdayım k20 pro on numara cihaz ama korkutan 2 şeyi var.

1'si band 20 olmaması; 2.si ise 2.el piyasası pek yok gibi mi9t yine ülkede var resmi satılıyor ama k20 pro biryeri bozulduğu zaman parça vs bulamam diye korkuyorum
  • imam feyzullah kullanıcısına yanıt
    Senin terbiyeni.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imam feyzullah

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kardeş biraz terbiyeni takın. ya fanboyluk yapıyosun yada bi markadan ağzın yanmış belliki ama tutup burda sövme böyle
  • nerden aldığımı soran arkadaşlar olmuş. cizrede arkadaşım var o aldı bugün yarın kargoya verecek. 128 gb model.

mavisini istemiştim ama şu an siyahı varmış diye onu yolladı. malum işi de hallettirdim orda. 1950ye geldi
  • Merhaba,
    Mi 9T siyah 6/128GB modeli ile bende aranızdayım.
    Çok başarılı ve seviyeli bir forum ortamı buldum,baştan sona hersatırı okudum,bunun için emeği geçen @espa ve diğer arkadaşlara teşekkürler.
    Benim ricam üstadlardan;
    Bootloader kilidini açmak ve TWRP yüklemek için gerekli olan yazılım app leri ve bunların hangilerinin PC ye hangilerinin Telefona kurulacağını adım adım anlatmanız olucak.
    Kullanılacak app lerin linklerini de ekleyip 1.sahifede yayınlayabilirseniz çok memnun olurum.
    Tekrar teşekkürler,iyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.