Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.815
Cevap
297
Favori
1.806.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Mi 9t performans olarak herkese yeter ama eğer fiyat olarak fazla fark yoksa ve band 20 alacak kişi için sorun değilse (mesela ben kullandığım telefonlarda İstanbulda hiç band 20 eksikliği hissetmedim) pro modelini almak daha mantıklı.

9t avantaj olarak daha uygun bir fiyat ve bir tık daha iyi batarya performansi.

Pro modelinde ise artı olarak
    Çok daha iyi bir işlemci ve gpu...
    Daha iyi bir parmak izi okuyucu...
    Bir tık daha iyi hoparlör...
    Kamera sensörü 9t 582 pro 586 kullanıyor (586 daha iyi diyorlar)
    Daha düşük sar değeri..
    Ikiside ddr 4 ram kullanırken pro modeli daha yüksek mhz çalışan ram kullanılmış.

Pro modeli resmi olarak yok o yüzden resmi almak isteyenler mecbur 9t alacaklar.

Alıntıları Göster
    mi9t'nin 730 işlemcisi pubg tarzı oyunlarda kasma yaparmı acaba emin olamıyorum youtube incelemelerinde güzel gözüküyor ama bilemedim.

yada uzun süreli kullanımda 1-2 yıl sonra ne olur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Vril

mi9t'nin 730 işlemcisi pubg tarzı oyunlarda kasma yaparmı acaba emin olamıyorum youtube incelemelerinde güzel gözüküyor ama bilemedim.

yada uzun süreli kullanımda 1-2 yıl sonra ne olur acaba

Alıntıları Göster
    Valla hiç oynamadım ama millet snapdragon 600 lü cihazlarda çatır çatır oynuyor 700 lü cihazlarda hayli hayli oynanır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Valla hiç oynamadım ama millet snapdragon 600 lü cihazlarda çatır çatır oynuyor 700 lü cihazlarda hayli hayli oynanır diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Sizin kafaniz hangisine ağır basıyor suan k20 pro mu mi9t mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vril

Sizin kafaniz hangisine ağır basıyor suan k20 pro mu mi9t mi

Alıntıları Göster
    Bütçe ayarlayabilirsem pro isterim tabi ki..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell ve Vodafone kullananlar, volte ve vowifi cihazda çalışıyor mu?

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    volte çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sworn

volte çalışıyor
    Vowifi varmi, ayarlar baglanti ayarlarinda wifi aramasi yazar.. Ona gore bu hafta ici alacam

• Vatan'dan bu telefonu alamadık gitti.
    Cumartesi başka bir telefon için gittiğimde sadece teşhir kalmış, başka şehirden getirtelim deyince, daha önce getirttiğim fot.mak. konusunda yaşadığım sorun nedeniyle vazgeçtim.

Eve gelip youtube incelemelerinden sonra Mi 9T'de karar kıldım, web fiyatı 3.400 TL idi, bu gün gider alırım dedim.
    Biraz önce baktığımda fiyatı 3.800 TL yapmışlar. Aynı şekilde Samsung A70'e de 200 TL zam, USD kuru stabil olmasına rağmen.

İşin kötü tarafı, Fiba'dan 12 ay vadeli faizsiz masrafsız kredim çıkmıştı, o boşa gidecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakres736

Normal stok kamera gece çekimi

Gcam ile gece çekimi
    Hangi gcam apk'yı kullanıyorsunuz hocam?

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Var ama deneme yapmadım o yüzden bişey demek istemedim

• 2000-2500 TL civarında telefonu alan arkadaşlar malum yollarla kayıt yaptırdıktan sonra 2.simi kullanabiliyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watercuk -- 29 Temmuz 2019; 14:32:20 >
  • Bu videoda ön kamerası çok kötü deniyor:
    Marques Brownleeyoutube
    Redmi K20 Pro Review: Incredible Value!
    https://youtu.be/WpPw7lUXyI0

Kullanan arkadaşların yorumları nedir?

• Arkadaşlar 2 hafta sonra Taylanda gidiyorum. Oradan alıp gelsem imei yapabilir miyim, malum pasaport kaydı aldı başını gitti.
  • Watercuk kullanıcısına yanıt
    Henüz çift sim için kayıt yok bildiğim kadarıyla. Bir tanesi 0 oluyor.
  • Cumartesi günü sarjdan çektim şuan bu durumdayım pil performansını merak edenlere gelsin.
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• noGret N kullanıcısına yanıt
    Bu durum önemli benim için. Eğer 2.simi kullanamayacaksam almamın pek anlamı yok. Yakın zamanda hallolur mu sizce?

• Watercuk kullanıcısına yanıt
    Benim tam olarak anladığım bir konu değil fakat geçen okuduğum bir forumda yakında gelecek demişti birisi, ne kadar doğrudur bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watercuk

2000-2500 TL civarında telefonu alan arkadaşlar malum yollarla kayıt yaptırdıktan sonra 2.simi kullanabiliyorlar mı?
    Normal değilmi? Ne kadar para o kadar köfte.

Bu arada ben hiç memnun değilim telefondan. Çok yavaş çalışıyor. Ne yaptım ise olmuyor. Uygulamalardada her şeyde lag var gibi. Simgeler bile sonradan yükleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 29 Temmuz 2019; 17:22:51 >
  • 2200 TL'ye mavi renk 6/128 alarak aranıza katıldım, kırmızı istemiştim ama yanlış getirmiş eleman, o yüzden mavi ile devam edeceğim.
    Mi Note 3'ten geçiyorum Mi 9T'ye, performans olarak yakın olacaklarını düşünüyorum, batarya Mi 9T'de daha iyi olacaktır. Mi Note 3'ten sıkıldım artık, tam ekran şık bir telefona geçeyim dedim, Mi 9se falan vardı aklımda, araştırırken Mi 9T'yi gördüm 1 günde karar verdim aldım.
    Telefon yeni ve ara bir model olduğu için geliştiriciler custom rom'ları tam olarak yayınlamamışlar hala. Bir de telefonun Redmi K20/Mi 9T iki farklı isim olayı var.
    Eu Rom'dan başka custom rom göremedim, ücretli MiuiPro kullanıcısıyım, Mi 9T için romu portlamalarını dört gözle bekliyorum. IMEI kayıt işlemi için 4+4 ay sonra kendim yaparım muhtemelen. O zamana kadar yöntem paylaşılır heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 29 Temmuz 2019; 17:45:38 >
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla imei kullanma süreleri yılbaşında sıfırlanıyor, bu durumda 4+4+4 kullanabileceğiz. Benim de planım sizin gibi sonrasında kendim yapmak.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.