Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite 1549 TL (Migros) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
279
Cevap
7
Favori
68.588
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaterialScience

625 gercekten iyi bir pil tasarufuna sahip ve isinmayan bir islemci secim nedeni bu xiaominin gunluk islerde cogu oyunda da yeterli 4k cekim yapamayi saglayabilen bir islemci kotu degil yani. Bende lg v10 var snap 808 li keşke snapdragon 625 olsaydı :)
    Hocam haklısınızda bu tarafa konumlandırılan SD 636 çıktı. Birçok güncelleme içerdiği gibi , grafik ve işlemci bazından SD 820'ye çok yakın performanslar sunuyor üstelik ısınmadan.
    625 yeni tornadan çıkmış bir telefonda görmek üzücü 660&636 ailesine yönelirler diye düşünmüştüm ama sanırım tırlar dolu 625'i yıllardır eritmeyi başaramadılar.

Fiyat açısından çoğu 625 'li telefondan daha ucuz üstelik
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARK KING

Hocam haklısınızda bu tarafa konumlandırılan SD 636 çıktı. Birçok güncelleme içerdiği gibi , grafik ve işlemci bazından SD 820'ye çok yakın performanslar sunuyor üstelik ısınmadan.
    625 yeni tornadan çıkmış bir telefonda görmek üzücü 660&636 ailesine yönelirler diye düşünmüştüm ama sanırım tırlar dolu 625'i yıllardır eritmeyi başaramadılar.

Fiyat açısından çoğu 625 'li telefondan daha ucuz üstelik

Alıntıları Göster
    Muhtemelen stok sebebiyle hocam. Yoksa tabi ki 636 olsa keşke. Simdi 710 cikti hatta 1 ay oldu emin olun 6 ay boyunca butun cihazlar 636 660 ile çıkacak. Fazla hacimli uretim yapılıyor sanırım. Yıllardır android cihaz kullanirim herzaman qualcomm en başarılı serisi 600. 600 615 625 636 kisacasi 60 haric hepsini kullandim 800 de 800 801 808 810 820 hepsi isinmadan dolayi surekli tıkanıklık yasarken karsiliginda ki 600 ler hep iyiydi. Suan 808 lu cihazim var. Isınıyor halbuki birsey de yapmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaterialScience

Muhtemelen stok sebebiyle hocam. Yoksa tabi ki 636 olsa keşke. Simdi 710 cikti hatta 1 ay oldu emin olun 6 ay boyunca butun cihazlar 636 660 ile çıkacak. Fazla hacimli uretim yapılıyor sanırım. Yıllardır android cihaz kullanirim herzaman qualcomm en başarılı serisi 600. 600 615 625 636 kisacasi 60 haric hepsini kullandim 800 de 800 801 808 810 820 hepsi isinmadan dolayi surekli tıkanıklık yasarken karsiliginda ki 600 ler hep iyiydi. Suan 808 lu cihazim var. Isınıyor halbuki birsey de yapmıyorum

Alıntıları Göster
    Ben o hatayı birkez Mİ4'te yapmıştım hocam cihazda SD801 vardı , yemin ederim TWRP'den yedek alırken 80 dereceyi görmüştüm, 70 lerde falan oyunda çalışınca seviniyordum.
    Şimdi 636'lı NOTE 5 kullanıyorum memnunum performansından
    Adana'nın Ağustos sıcağında tam öğlen sıralarında oyun açıkken en fazla 55 derece oldu ki hava zaten en az 50 derecelerdeydi.

Eyvallah kağıt üstünde 800 serisi çok iyi ama günlük kullanımda öyle olmuyor maalesef, thermal throttling dibine kadar görüyorsun.
    Sırf meraktan SD 636'da 1.8 GHZ'lik çekirdek hızını 2.51'e kadar hız aşırmışlığım vardı kernel sayesinde
    Tamam bataryayı su gibi içmeye başlıyor ama ilerde dar boğaza uğrarsa ekstra performans katkısı

Bu dakikadan sonra amiral'de minunum SD 835, orta hallide SD 636.
    Altarnatif Helio P60.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 15 Eylül 2018; 23:52:39 >

• Arkadaşlar hepsiburadadan aldıgım a2 lite imei kayıt dışı uyarısı geldı sızede boyle bi durum var mı?
  • Saf androidin ne gibi bir sıkıntısı olur hocam. Bilmediğimden soruyorum. Iphonedan Mi'ye bu telefonla geçmeyi düşünüyorum. Saf android ile diğeri arasında ne gibi farklar var.
  • İlkerDiyeBiri kullanıcısına yanıt
    tercih meselesi. saf android çok sade geldiği icin arayuzu falan bana sıkıcı geliyor. yoksa guncelleme ve performans olarak saf android daha iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benzer fiyatlara şu an için satan var mı ? 1300 bandında ?
  • MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    geldi. e-devletten 2 imei'yi de sorguladığımda kayıtlı görünüdüğü için peşini bıraktım..

• 2000 lira olmuş Ayıptır ya!
  • YUH.!

• A1 kullanıyorum,çok memnunum.Şimdi olsa yine Xiaomi ve Android Öne platformu olan bu modeli alırdım.Bence fiyatta normal.

• Bitti artık 😂

• 32 GB ithalatçı garantili hepsibıradada 1469 lira..

• quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

32 GB ithalatçı garantili hepsibıradada 1469 lira..
    bugun aldım zam gelecek çunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

bugun aldım zam gelecek çunku

Alıntıları Göster
    hocam kafama takıln 2 sey var

1-n11 in 11 kasım olayını beklemek mantıklı mı? işimize yarar birindirim yakalarmıyız? ve fiyatlar artar mı?

2- mi a2 lite yerine redmi 5 plus daha mantıklı değil mi? veya redmi 5 plusun 4 gb ram olanı a2 lite e göre daha iyi değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

hocam kafama takıln 2 sey var

1-n11 in 11 kasım olayını beklemek mantıklı mı? işimize yarar birindirim yakalarmıyız? ve fiyatlar artar mı?

2- mi a2 lite yerine redmi 5 plus daha mantıklı değil mi? veya redmi 5 plusun 4 gb ram olanı a2 lite e göre daha iyi değil mi?

Alıntıları Göster
    hocam bugun elime gecti inceledim kamerasi iyi değil özelikle ön kamerası vasat youtubede videolarda izledim benimkinden daha iyi bennimki şu an elimdeki gm5plusdan bile kötü gösteriyor ön kamerasi full grenli . çözüm olarak Camera2 API ektinlştirip gcam uygulamasını yukluyorlar ama onunn icinde telefonu rootlamak gerekiyor telefon root atınca güvenlik guncellemesini almıyor o yüzden Camera2 API ekinleştirmedim

https://dl.xda-developers.com/4/5/9/9/5/3/7/IMG_20180918_213306.jpg?key=BQiimLDEiCgsDjI31PZPww&ts=1538838282

arka kamerasi idare eder fiyatına göre parmak izi okuyucusu sıkıntılı okumuyor iki kere denemen gerekiyor bazen özelikle elin terliyse sıkıntı oluyor ekran gecişleri akıcı değil ama abartı bi durumu yok eğer üst modelden geceksen ancak o zaman arayüz hızını fark edersin belki ilerde yazılımla düzeltilebilir bunlar sonuçta one kapsamında 2 büyük android güncellemesini alacak androidin sunduğu yenilikleri test etme imkanın olacak ekran kalitesi cok iyi 500 nit parlaklık var dişarıda güneşli havada sorun cıkarmıyor wifi cekim kalitesi hızı cok iyi

görselik bakımından A2LİTE DAHA SIK bence

3 gb ram bana rahat yetiyor dolmuyor bile stok rom olduğu icin sıkıntı cıkarmıyor 1 gb ram icin android one cıhazı kacırma bence

• Mogolo kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun peki önerir misiniz? ben de almayı düşünüyorum, a2 lite, redmi 5 plus, a1 ve biraz çıkabilirsem a2 arasında kaldım. kamerası iyi olsun, Sizce ne yapmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ladiklims

hocam hayırlı olsun peki önerir misiniz? ben de almayı düşünüyorum, a2 lite, redmi 5 plus, a1 ve biraz çıkabilirsem a2 arasında kaldım. kamerası iyi olsun, Sizce ne yapmalıyım.
    kamerası iyi olsun diyorsan

DÜŞÜK İŞİKTA
    A2 - A1- A2lite- - redmi5plus İSO YUKSEK

buradan a2 lite ile cekilmiş görüntülere bakabilirsin
    Kimovil.com
    Photos taken with camera of Xiaomi Mi A2 Lite
    https://www.kimovil.com/en/xiaomi-mi-a2-lite/camera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 6 Ekim 2018; 20:9:51 >

• quote:

hocam bugun elime gecti inceledim kamerasi iyi değil özelikle ön kamerası vasat youtubede videolarda izledim benimkinden daha iyi bennimki şu an elimdeki gm5plusdan bile kötü gösteriyor ön kamerasi full grenli . çözüm olarak Camera2 API ektinlştirip gcam uygulamasını yukluyorlar ama onunn icinde telefonu rootlamak gerekiyor telefon root atınca güvenlik guncellemesini almıyor o yüzden Camera2 API ekinleştirmedim

https://dl.xda-developers.com/4/5/9/9/5/3/7/IMG_20180918_213306.jpg?key=BQiimLDEiCgsDjI31PZPww&ts=1538838282

arka kamerasi idare eder fiyatına göre parmak izi okuyucusu sıkıntılı okumuyor iki kere denemen gerekiyor bazen özelikle elin terliyse sıkıntı oluyor ekran gecişleri akıcı değil ama abartı bi durumu yok eğer üst modelden geceksen ancak o zaman arayüz hızını fark edersin belki ilerde yazılımla düzeltilebilir bunlar sonuçta one kapsamında 2 büyük android güncellemesini alacak androidin sunduğu yenilikleri test etme imkanın olacak ekran kalitesi cok iyi 500 nit parlaklık var dişarıda güneşli havada sorun cıkarmıyor wifi cekim kalitesi hızı cok iyi

3 gb ram bana rahat yetiyor dolmuyor bile stok rom olduğu icin sıkıntı cıkarmıyor 1 gb ram icin android one cıhazı kacırma bence

Alıntıları Göster
    hocam benim icin kamera onemli degil hizli olsun pili iyi olsun internette iyi geziyim film dizi guzel izletsin pubg ve moba oyunlarinda sikinti cikarmasin.

bu baglamda hangisini onerirsiniz?

birde n11 in 11kasimini beklemenin bir anlami var mi? yoksa vakit kaybetmeden siparişi vermelimiyom?

• quote:

Alıntıları Göster
    hocam benim icin kamera onemli degil hizli olsun pili iyi olsun internette iyi geziyim film dizi guzel izletsin pubg ve moba oyunlarinda sikinti cikarmasin.

bu baglamda hangisini onerirsiniz?

birde n11 in 11kasimini beklemenin bir anlami var mi? yoksa vakit kaybetmeden siparişi vermelimiyom?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.