Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite 1549 TL (Migros) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
7
Favori
68.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: halaycibasi

hocam benim icin kamera onemli degil hizli olsun pili iyi olsun internette iyi geziyim film dizi guzel izletsin pubg ve moba oyunlarinda sikinti cikarmasin.

bu baglamda hangisini onerirsiniz?

birde n11 in 11kasimini beklemenin bir anlami var mi? yoksa vakit kaybetmeden siparişi vermelimiyom?

Alıntıları Göster
    OYUN OYNAYACAKSAN REDMi A1 A2 Lite UZAK DUR Snapdragon 625 Adreno 506 VAR PUBG KASAR MİA2 AL FULL GRAFİK DE OYNARSIN

11 11 BEKLE BENCE İNDİRİM OLUR GECEN SENE OLDU ACELEN VARSA AL YOKSA BEKLE AMA COK BİR ŞEY BEKLEME DOLAR ARTISINDAN 11 DE ALACAĞIN İNDİRİM BUGUNUN FİYATINA DENK GELECEKTİR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 6 Ekim 2018; 20:7:56 >

• Mogolo kullanıcısına yanıt
    hocam mi a2 pahali ya butcem kaldirmiyor redmi 5 plus 32 gb kurtarmaz mi durumu?

bu arada 11 kasimda suanki fiyatla pek fark olmayacaksa aliyim hemen beklemenin manasi yok.

redmi 5 plus 3 gb ramli olan oynatir mi hocam? 4 gb ramli olaniyla fazla fark varmidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam mi a2 pahali ya butcem kaldirmiyor redmi 5 plus 32 gb kurtarmaz mi durumu?

bu arada 11 kasimda suanki fiyatla pek fark olmayacaksa aliyim hemen beklemenin manasi yok.

redmi 5 plus 3 gb ramli olan oynatir mi hocam? 4 gb ramli olaniyla fazla fark varmidir?
    https://www.youtube.com/watch?v=F97OblXW5lo BU ŞEKİLDE ARADA Bİ TAKILARAK OYNARSIN oyunlarda önemli olan cpu ve gpu dur ram pek etki etmez 1200 altına düşeceğini sanmıyorum dolar kuru yüzünden satıcılar o fiyatan aşağıya indirmez indirse bile stok sınırılı olur bence 11 yaklaşmasıyla fiyatlara zam yapıp 11 ayağına yine 1200 den satacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

https://www.youtube.com/watch?v=F97OblXW5lo BU ŞEKİLDE ARADA Bİ TAKILARAK OYNARSIN oyunlarda önemli olan cpu ve gpu dur ram pek etki etmez 1200 altına düşeceğini sanmıyorum dolar kuru yüzünden satıcılar o fiyatan aşağıya indirmez indirse bile stok sınırılı olur bence 11 yaklaşmasıyla fiyatlara zam yapıp 11 ayağına yine 1200 den satacaklar

Alıntıları Göster
    videodaki gibioynatirsa sorun yokben pek rahatsiz edici bir takilma gormedim

n11 konusunda bende ayni fikirdeyim beklemenin bir anlami yok. bu arada suanki fiyati 1360 civarinda.

yarin redmi 5 plusu siparisvericem.ins pisman etmez

• quote:

Alıntıları Göster
    hocam son olarak hangi rengini onerirsiniz? altin ve mavi var.elde hangisi daha hoş durur?

• halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Red mi s2 daha iyi degilmi kamerası da güzel sanki . 2si arasında kaldım bilgisi olan varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: flaminks09

Red mi s2 daha iyi degilmi kamerası da güzel sanki . 2si arasında kaldım bilgisi olan varmi
    kanka benim icin kamera cok onemli degil tipsiz oldugum icin kameralarla pek aram yok

valla ben yarin redmi 5 plus u siparis edicem.gorusler olumlu.

sen hangi rengi onerirsin?

• halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Rengi bilmem de bence s2 al daha iyi gibi fiyat aynı

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/97564-111877/xiaomi-redmi-5-plus_xiaomi-redmi-s2/

• quote:

Orijinalden alıntı: flaminks09

Rengi bilmem de bence s2 al daha iyi gibi fiyat aynı

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/97564-111877/xiaomi-redmi-5-plus_xiaomi-redmi-s2/
    karsilastirmada da 5 plus daha cok puan almis.

sari ve mavi renkten haNgisini onerirzin KanKi?

• quote:

4/64 olanı al.
    Red mi 5 plus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

4/64 olanı al.
    Red mi 5 plus.

Alıntıları Göster
    hocam 3 gb olaniyla pek fark yoksa onu aliyim cunku 200 tl fark var ve ogrenciyim kuruslar bile onemli?

• quote:

hocam son olarak hangi rengini onerirsiniz? altin ve mavi var.elde hangisi daha hoş durur?

Alıntıları Göster
    hangi renk ucuza onu al sen öğrenci adamsın uzun yıllar kullanacaksın , telefinu kılıfla kullan o yüzden arka kapak çok önemli değil alabiliyrsan mavi al , telefona ekran koruyucu tak cizilmesin

bunu neden diyorum ithalatçı garanti servise yolun dusmesin diye thh oyun kamera istiyorsan bu tık önde moto z2 play var

Android one istiyorsan a2lite al istemiyorsan resmi 5plus al

• quote:

hangi renk ucuza onu al sen öğrenci adamsın uzun yıllar kullanacaksın , telefinu kılıfla kullan o yüzden arka kapak çok önemli değil alabiliyrsan mavi al , telefona ekran koruyucu tak cizilmesin

bunu neden diyorum ithalatçı garanti servise yolun dusmesin diye thh oyun kamera istiyorsan bu tık önde moto z2 play var

Android one istiyorsan a2lite al istemiyorsan resmi 5plus al

Alıntıları Göster
    tamamdir hocam.

• arkadaşalr çok acil lazım a2 lite siyah renk ataşehirde hangi mağaada var bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

arkadaşalr çok acil lazım a2 lite siyah renk ataşehirde hangi mağaada var bilgisi olan var mı
    mağazada bulamazsın redmi 5 plus bak Teknosa da vardı Maltepe park AVM

• Mi A2 Lite 32 gb 1400 lira fiyata alınır mı acaba şekil olarak ve alacağı andorid güncellemeleri ile mantıklı duruyor.alternatif olarak tavsiyeniz var mı yoksa bu fiyata en iyisi bu mudur.
  • bu tel 1600 liraya deger mi arkadaşlar ? fiyat performans ürünü müdür ?
  • Merhaba arkadaşlar.

Xiaomi Mi A2 Lite için uyumlu bir kırılmaz cam tavsiye istiyorum.
    Tam oturmalı İnternetten sipariş edip kullanan, memnun kalanlar link atarsa sevinirim.

teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.