Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite 1549 TL (Migros) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
7
Favori
68.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lüleburgazda 5 tane var 3 gb versiyonundan bir tane aldım 1299 TL
  • wolkan60 W kullanıcısına yanıt
    Birini fazladan alıp kargolayabilecek varsa gerçekten çok makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamidir

Birini fazladan alıp kargolayabilecek varsa gerçekten çok makbule geçer
    valla kardeşim ben edirnedeyim buraya kargo ile yollamıyorlar lüleburgaz da işim vardı geçerken kipa dan aldım. Yakın olsa buradan isteyen arkadaşlara temin ederdim. Oradaki arkadaş da zaten diyor sürekli aranıyoruz diye iki gün önce 64 lük olanını satmışlar şimdi ellerin 5 tane daha vardı kalan stok sayısı
  • wolkan60 W kullanıcısına yanıt
    Sizin için demedim hocam kendine almaya gidecek arkadaşlar için dedim. Teşekkür ederim yine de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

senelerdir söylüyorum ;

birincisi sıcak fırsatlar misafire kapatılacak.

ikincisi belirli gün ve mesaj sayısı olmayan üye konuları göremeyecek.

üçüncüsü market personelleri toplu satışlarda güzel avantalar alıyor, marketler buna çözüm bulacak.

dördüncüsü topluca alıp satıp insanları mağdur eden simsarlar Allah cezanızı versin yiyemeyin o paraları.
    +122321344214542134432112342

• quote:

senelerdir söylüyorum ;

üçüncüsü market personelleri toplu satışlarda güzel avantalar alıyor, marketler buna çözüm bulacak.

dördüncüsü topluca alıp satıp insanları mağdur eden simsarlar Allah cezanızı versin yiyemeyin o paraları.
    Bu dediklerinin hepsi bir çok Avrupa ülkesinde bile yapılması çok zor şeyler...Ki gelişmeye niyeti olmayan ülkemizde hiç şans yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bu dediklerinin hepsi bir çok Avrupa ülkesinde bile yapılması çok zor şeyler...Ki gelişmeye niyeti olmayan ülkemizde hiç şans yok...

Alıntıları Göster
    birçok forumun içeriğini üye olmadan göremiyorsun zaten çok zor bir şey değil bunu yapmak. girenin çıkanın haddi hesabı yok diye forum reklam çöplüğüne döndü

• Hepsiburada'nın kendisi ilerleyen zamanlarda satar mı acaba? İlk ve son değildir herhalde bu satışlar.

• olay bence migrosun suçu,ilan bastırıp piyasaya reklam yapıyorsan her şubeye 1-2 tane yollayamazsın,mesala istanbulda 15 milyondan facla insan yaşıyor bu tamamen insanlarla dalga geçmektir.

ben ilk gün alışveriş için gittiğim bikaç migrosta telefon reyonuna baktım hiçbirinde yoktu.sabah gittiğim 5m migrosta bile yoktu.alacağımdan değil burada duyduğum için baktım zaten tüm avm lerde migros var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan bulamayınca yeğenlere migrostan 1399 TL’ye Huawei P10 lite aldım . Lanet olsun bıkmıştım Migros Migros gezmekten. Kurtuldum sonunda

• psycho1905 kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı,ben bu alıp satanların sadece bu forum üyeleri olmayabileceğini düşünmüştüm de o yüzden teyid etmek istedim.

• quote:

senelerdir söylüyorum ;

Hocam söylediklerin forum için imkansız bir şey. Adamları forumu komple kapatır misafire kapatmaz. Çünkü yöneticiler de ağır ölücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Hocam söylediklerin forum için imkansız bir şey. Adamları forumu komple kapatır misafire kapatmaz. Çünkü yöneticiler de ağır ölücü.

Alıntıları Göster
    zaten sıkıntının kaynağı meselenin özeti bu

• quote:

Orijinalden alıntı: deepzelan

Anlaşıldı,ben bu alıp satanların sadece bu forum üyeleri olmayabileceğini düşünmüştüm de o yüzden teyid etmek istedim.
    Hocam burada aldigim fiyata veriyorum. Milleti kaziklamam diyen kisi 1500 e sahibinden de ilana koyuyor 3/32 ligi. Fatura 1299.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    hocam adamlar 1652 migros mağazası, 162 kipa mağazası, 44 macrocenter ile sektördeler. hangi mağazaya kaç tane dağıtmalarını bekliyorsunuz?

olay çapulcu gibi piyasayı topyekun kaldıran fırsatçılarda bitiyor. şimdiden elde onlarca club kart ile 4-5 eylüldeki 4 litrelik sıvıyağ için hazırlık yapan, şubeden yağ ayırtmaya çalışan adamlar gördüm daha bugün.

eldeki insan malzemesi bu maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 3 Eylül 2018; 1:15:46 >
  • mytra kullanıcısına yanıt
    onda haklısın migros konusunda yüzlerce clüb kartı ve ige hesabı olanlar var.ama telefon vb ürünler farklı ,ilk gün bulamıyorsan orada bi sorun var demektir.

• Bir notebook kampanyası sırasında, bildiğiniz market arabasına 6 tane notebook koyup almaya kalkanı gördü bu gözler.

Orada rahat 20 kişi vardı biri bile sesini çıkarmadı, ben engel oldum 1 tane aldı gitti o. ç.

• Alan arkadaşlar ekran korucuyu nereden temin ettiniz migroslarda varmı acaba

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.