Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite 1549 TL (Migros) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
7
Favori
68.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Break0ut

Dördünü birden alana abi mi diyorsun?!

Abi değil P!C derim ben

Halk için olan bir kampanya bu. O işi yapıyorsa "adam gibi" gidip dağıtıcısı, toptancısı kimse ondan alır. Adabı budur.

Alıntıları Göster
    Bir film vardı O. çocukları diye o geldi aklıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• despot12 kullanıcısına yanıt
    Sabah 11'de gittim 32gb kalmadı dedi eleman. 64 GB stoğu mu 4 adet satılan hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah bana ayırma yapan satmış ürünü şimdi başka yerden buldurup getirecekler biraz sorun oldu ama bulacaklar illaki bir yerden

• gittigidiyorda maximum kampanyası ile 32gb/3gb ram modeli 1575 tl geliyor. Migroslarda bulmak çok zor tükendi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

gittigidiyorda maximum kampanyası ile 32gb/3gb ram modeli 1575 tl geliyor. Migroslarda bulmak çok zor tükendi gibi.
    4/64 olanı 1549 lira iken ve yeni katalogda da aynı fiyattan satılacak iken 3/32 olanı o fiyata alın demenin mantığı izahı amacı nedir, akıl karı mı bahsettiğin paraya daha düşük modelini almak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 30 Ağustos 2018; 23:37:10 >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Bulamıyorsun ki sorun orda. ? Mağaza mağaza nasıl gezeceksin iş güce gidiyor insanlar.
  • quote:

Bulamıyorsun ki sorun orda. ? Mağaza mağaza nasıl gezeceksin iş güce gidiyor insanlar.
    gittiğin mağazada ürünün en yakın hangi mağazada olduğunu sorgulatabilirsin yada o mağazaya gelmesini talep edebilirsin adamlar stoklarında hiç olmayan/olmayacak telefonu üst üste 2 insert indirimle satmaz herhalde değil mi ?!?

• 3/32 modelini aldım arkadaşlar. 3 senelik Xiaomi kullanıcısıyım. Ben tam bir Miui bağımlısıymışım onu anladım. Stok arayüz o kadar yavan geliyor ki :/ Umarım alışırım. Kamera performansı aşırı kötü. Mi 5 e göre bile kötü. Hayırlısı
  • Bulabilsem hemen alacağım İstanbul'da. Telefonum bozuldu tam da

• quote:

Orijinalden alıntı: hahahahuhuhu

3/32 modelini aldım arkadaşlar. 3 senelik Xiaomi kullanıcısıyım. Ben tam bir Miui bağımlısıymışım onu anladım. Stok arayüz o kadar yavan geliyor ki :/ Umarım alışırım. Kamera performansı aşırı kötü. Mi 5 e göre bile kötü. Hayırlısı
    aynen Miui olmayan telefon almanın anlamı yok.saf android çok yavan.adamlar sürekli güncelleme veriyor hatta bazen haftada bir sürekli güncel ,androidi eski olsun miui olsun.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    bende miui denen olaya alışamadım bir türlü. bootloaderi açıp rom atıcam bu yüzden cihaza. daha da ilginci kendi müzik uygulamasında kendi dosya yöneticisinde reklam var. tamam bir şekilde kapanıyorda onu bulabilen yüzde 20 yoktur belki. hangi kafa ile yapmışlar hiç anlamadım.
  • quote:

gittigidiyorda maximum kampanyası ile 32gb/3gb ram modeli 1575 tl geliyor. Migroslarda bulmak çok zor tükendi gibi.
    migrosta tanıdığı olan alıp dişarda satıyor.
    bende antalyada bulamadım.
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Hem 32gb hem pahalı

• el atayımmı isteyen varmı.
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Ayarlıyorlardır tanıdıkla manıdıkla kim uğraşır onunla ya . Burda Beyoğlunda bir migros var tek Mli Öğle arası bakayım ama hiç sanmıyorum. Memleket bu hale gelince her şeyimiz çakallık ve ölücülükten ibaret oldu.
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Sony dosya yöneticisi de öyle ve sistem uygulaması olduğu için kaldırılamıyor. O uygulama yüzünden root, rom olaylarını öğrendim. Her işlemde soruyor, çok beğendin dimi, hadi 5 yıldız ver, reklam istemiyorsan para ver bilmem ne. Tam bir geri zekalılık.

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

el atayımmı isteyen varmı.
    nasıl olcak??

bi el at hele..
  • Bulan duyan olursa haber etsin, telefonum bozuldu, bunu alayım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.