Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite 1549 TL (Migros) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
7
Favori
68.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuşmayı hoparlöre verdiğimiz zaman ses kalitesi nasıl alan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Babamın kulağında biraz sıkıntı var sesi dışarıya veriyor. Yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gence0088

Selamlar 4 yıldır Sony Z2 kullanıyorum ekranı kırıldı tamire 350 istiyorlar 4 yıl önce almama rağmen Z2 ninde 3 GB ram i var çok can sıkmasa da Ufak tefek takilmalar başlamıştı.Mi a2 lite da 3 GB ramli ancak işlemci falan konularını pek bilmiyorum sonuçta yeni bir cihaz performans olarak Z2 den bariz bir farkı olur mu yoksa 4 GB ram 64 GB lik versiyonunu mu tavsiye edersiniz yada huwai p20 lite mı önerirsiniz.
    +1
  • selam hala var mi magazalarda sanal markette gözükmüyor çünkü.
  • epey.com dan baktigim kadariyla

-TYPE C YOK

-WİFİ AC YOK

-biraz kalın gözüküyor

+band 800 4g için çok iyi.

+ekran çözünürlüğü ve 500nit parlaklık çok iyi

+sim1+sim2+ microSD olarak 3yuvası olması çok iyi.

max2 kullanıyorum, gittiğiniz mağazalarda max2 varsa onada bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 28 Ağustos 2018; 11:21:49 >
  • Apexi kullanıcısına yanıt
    bu saatten sonra bulma olasılığınız çok zayıf. ama en yakın migros'a gidip sistemden bölgenizdeki stokları sorgulatabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 28 Ağustos 2018; 14:6:24 >
  • stoklarda bazı mağazalarda var ama fiyat 1700 tabi
  • Kamerasi nasil

• Apexi kullanıcısına yanıt
    mi a2 lite 64 gb 4 gb ram modeli ise 1700 liradan kastınız, hangi şubede 1549'dan 1 lira fazlaya satıyorlarsa, üşenmeyin ve şikayet edin. 30 ağustos'a dek 1549 lira çünkü.

ama 32 gb 3 ram olan bir alt modelini söylüyorsanız, 1699 lira. 30 ağustos günü o da 1299 liradan kampanyaya girecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Ben aldım ancak android saf sürüm olduğundan senelerce modlu kullanmaya alıştığımız dan biraz kötü oluyor başta sonradan alışılıyor ama
    hocam sanal butonları yok edip kaydırma hareketiyle kontrol etme var mı
  • orochiearth kullanıcısına yanıt
    Yok sanırım ben bulamadım.hatta bir forumda bir sonraki güncellemesi geleceğinden bahsedilmişti diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11'in 11.11 kuponlarını beklemeye değer mi? 1500TL'ye kadar telefon arıyorum fakat kararsız kaldım 11.11'i bekleyip beklememek konusunda. 11.11 kuponları + olursa şayet banka kampanyasıyla çok daha uyguna bi telefon alınabilir mi?

• First Premolar kullanıcısına yanıt
    piyasa böyle hareketliyken 3 ay sonrasına kimse yorum yapamaz bence

ihtiyacınız varsa alın yoksa almayın

• Lite ile normal arasında kamera farkı var mıdır?

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Öyle tabi. İhtiyaç var ama acil değil, telefon 2-3 ay kadar daha götürebilir diye düşünüyorum. Ekranını yaptırmak istesek telefonun 2. el fiyatı kadar ediyor neredeyse :)
  • Arkadaşlar migrosun internet sitesinde şu an 1700 tl gösteriyor. Acep nedendir?

• quote:

Orijinalden alıntı: mytra

mi a2 lite 64 gb 4 gb ram modeli ise 1700 liradan kastınız, hangi şubede 1549'dan 1 lira fazlaya satıyorlarsa, üşenmeyin ve şikayet edin. 30 ağustos'a dek 1549 lira çünkü.

ama 32 gb 3 ram olan bir alt modelini söylüyorsanız, 1699 lira. 30 ağustos günü o da 1299 liradan kampanyaya girecek.
    Dostum sorun o değil tamam tarih tutuyor iyi güzel de ama broşür de diyor ki 1000 adet ile sınırlı yani hangi tarih olursa olsun o tarihten önce sınırlı olan telefonlar tükenmişse firmanın 1549 tl 'den 1699 tl 'ye çıkarması normal bunlar birer aldatmaca satış taktiğidir yapacak bir şey yok adamlar kılıfına uyduruyorlar her şeyi..

Pardon dostum bana öğrettiklerini sana satmaya kalkmışım ehehehe nickname ye bakmadan yazılanı okuduğum için direk daldım konuya o yüzden kusura bakma.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 29 Ağustos 2018; 8:8:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

epey.com dan baktigim kadariyla

-TYPE C YOK

-WİFİ AC YOK

-biraz kalın gözüküyor

+band 800 4g için çok iyi.

+ekran çözünürlüğü ve 500nit parlaklık çok iyi

+sim1+sim2+ microSD olarak 3yuvası olması çok iyi.

max2 kullanıyorum, gittiğiniz mağazalarda max2 varsa onada bakın.
    -WİFİ AC YOK dediğiniz Mobil erişim noktası mıdır?
    eğer öğleyse sıkıntılı almak istiyordum

internetim fazla olduğu için çocuklara açıyordum.
    eyvah eyvah
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    kablosuz internetle yüksek hızla bağlanmakla alakalı bir teknoloji. sizin için bizim için önemli değil hocam. bahsettiğiniz özellik "Wifi Hotspot" diye geçiyor. o var cihazda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi ac ne ya, kim vermiş 1200 mbps bağlantı hızını da olmayışı sorun olacak? Telefonda bu kadar hızın gerekliliği ne? Saniyede 1 gb datayı kim ne yapacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

kablosuz internetle yüksek hızla bağlanmakla alakalı bir teknoloji. sizin için bizim için önemli değil hocam. bahsettiğiniz özellik "Wifi Hotspot" diye geçiyor. o var cihazda.
    WİFİ AC deyince wifiyi aç/açmak diye anladım.
    cehalet :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.