Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite 1549 TL (Migros) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
7
Favori
68.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kılıf var koruyucu yok. servisi ritzy
  • Mi a2 pro modeli yok mu lite de ney

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

Almak istiyorum ama antalya 5m migrosta var midir??
    2 tane teşhir var. özdilek avm nin yanındaki kipada da 1 teşhir var..teşhir almak istemediğim için vazgeçtim ben..
  • Kocaelide nerede var bilen var mi acaba...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingkobra

2 tane teşhir var. özdilek avm nin yanındaki kipada da 1 teşhir var..teşhir almak istemediğim için vazgeçtim ben..

Alıntıları Göster
    uncalı 2m'e bakın isterseniz. ya da gitmeden yakınınızdaki migrostan stok sordurun. ben 2 gün önce mi max 2 alırken vitrinde bir kapalı kutu vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kronik

forumdaki migrosda da yok, başka nerde 3m migros var bilmiyorum. kipadaki adam en yakın adana kozanda 1 tane görünüyor oda kesin değil dimişti. afyonda çok görünüyordu hatırladıgım kadarıyla, orada yardımcı olabilecek birisi olsa aslıjnda şahane olacak.

Alıntıları Göster
    Foruma başka bir iş için gitmişken Migrosada uğradım xiaomi hangi modelleri varmış belki başka model alırım diye. Ben bakınırsın sabah sıfır xiaomi alan kadının birisi geldi iade için telefonda ses problemi varmış ( karşıdan gelen ses duyuluyor ama o konuştuğunda karşıya ses gitmiyormuş ) daha sıfır telefon onu görünce acaba xiaomi doğru tercih mi olacak diye düşünmedim değil Allah’tan Migros hemen iade aldı telefonu hiç uğraştırmadılar yanı servise git vs şeklinde

• Boşuna uğraşmayın firma resmen adilik yapıyor, canımı sıktı bu Migros böyle yapacaklarını anlamıştım zaten, gittik 3M bir Migros bulduk ve iki tane kapalı kutu Mi A2 Lite vardı bir görebilir miyiz dedik görevli kasiyer sadece ürünün ü sünden anlamıyor verdi iki kutuyu da bir baktık 3 Gb ram ve 32 Gb hafıza modeli Black modeldi ikisi de dedik fiyatına bakar mısınız 1699 tl olarak çıktı fiyat dedi resmen dellendim, İnternet sitesine giriyorum 64 gb hafıza 4 gb ram olan model 1699 tl broşüre bakıyorum 4 fb ram ve 64 gb hafıza 1549 tl hem de daha yeni broşür mağazaya gidiyorum 3 gb ram 32 gb hafıza 1699 tl bu nasıl bir işletmedir bu nasıl bir iş ahlakıdır abisi devlet teknoloji mağazası dışında olan firmalara elektronik ürün sattırmasın inanın çalışanlar bir şey bildikleri yok ne de bu kampanyayı düzenleyenlerin bir şeyden haberi var o yüzden yaktığımız benzine acıdık resmen yazık..
  • Ankarada nerede var? Stok durumunu nereden öğreniriz?

• Bu modeli satın alan arkadaşlar kullanma kılavuzun da yazan sar değerlerini yazabilir misiniz? Benim için önemli teşekkürler şimdiden

• kirmizi daire icine centikli ekran tasarami yazmis bide

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DansastasTR kullanıcısına yanıt
    https://www.mi.com/en/certification/rfexposure/

The highest SAR values are as follows:

Model M1805D1SG

2.0 W/kg (over 10 g) SAR Limit avrupa standardı ölçüm

Head: 0.547 W/kg

Body: 1.473 W/kg (distance 5 mm)

1.6 W/kg (over 1 g) SAR Limit amerika standardı ölçüm

Head: 1.04 W/kg

Body: 1.15 W/kg (distance 10 mm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 26 Ağustos 2018; 10:54:41 >
  • istanbul tuzla da oturuyorum. a2 lite almak istiyorum nerden alabilirim ?

• izmirde nerede var bilginiz var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Bu işlemci vestel de olursa kötü, xiaomi deyse iyi
    625 işlemcili, 4000 Mah civarı pili olan çift kameralı muadil 1500 TL ye Vestel önerisi bekliyoruz. Yap önerini yık forumu!

Düzeltme : Türkçe karakter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 26 Ağustos 2018; 14:11:57 >
  • Afyon 5M de 9 tane vardi adamin biri geldi sildi supurdu.2 tane zor alabildik. Burdaysa arkadaşi tebrik ederiz. Biz iki tane alana kadar 7 tane telefon aldi adam

• Bursa’da durum nedir arkadaşlar?

Gören, soran,bilen var mı?

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

• yaklaşık 40 gündür sd450'li redmi 5 kullanıyorum ve bu işlemci sd625'ten 0.2 ghz daha yavaş. gpu'ları ise aynı. buna rağmen hiçbir eksisini görmedim. günlük işler için fazlasıyla iyi. performans olarak yeterli ama tutup da grafik canavarı oyun oynayacağım derseniz elbette yeterli gelmez.

bunun dışında garanti olayına bir şey diyemem. kaygılarınız varsa huawei/honor'a yönelmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi september28th -- 26 Ağustos 2018; 15:12:19 >
  • ugur_hy kullanıcısına yanıt
    İnegöl de var sadece dedi kız ama neresi dir bilmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.