Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite 1549 TL (Migros) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
7
Favori
68.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Afyonkarahisar mağazasında 14

Kurtköy Kipa :6

Halkalı Kipa: 4 adet cihaz kaldığını, kendilerine 2 adet geldiğini ve birinin 2 cihazı da aldığını (burdan bir arkadaşsa çıksın ortaya🙂) söyledi. Cihazdan başka gelmeyeceğini kampanya bitiminde normal fiyattan geleceğini söyledi bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mi a2 lite ile konuşma sesini dışarıya verdiğimiz zaman sesi net veriyormu bilgisi olan varmı
  • Bedava kaçırmayın.

• Diyarbakır 5m de bunu veya mi8 i gören var mı beyler

• almak isteyen olursa cihaz ucreti+ kargo ücreti seklinde yardimci olurum malum her yerde bulunmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersin kipada yok eger goren varsa bosuna gelmesin, en yakin adana kozandaki migrosda varmis 1 tane oda kesin degil.

• Hali hazırda J7 prime kullanıyorum. Memnun olmadığım tek şeyi kamerası ve A2 lite'ın kamerası da benzer şekilde anladığım kadarıyla. Z2 play kadar olsaydı 1 dk durmazdım. En azından z2 play 720p'de 120 fps falan çekebiliyor. Kamerada level atlamıycaksam bana gelmez yani çünkü zaten memnunum.

• Almaya gittim mi 5s plus vardı teşhir tek kalmış temizdi

1550 liraya onu aldım çıktım inş. Hata etmemişimdir.

• istanbulda nerede var bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Vestel yüzünden zaten telefon vergileri artmadı mı ? Neden sevsin bu vestel’i insanlar . Kendileri soğuttu insanları böyle yaparak.

• quote:

Orijinalden alıntı: patapon_00

Vestel yüzünden zaten telefon vergileri artmadı mı ? Neden sevsin bu vestel’i insanlar . Kendileri soğuttu insanları böyle yaparak.

Alıntıları Göster
    benim zerre umurumda değil ne vestel nede mağdur olan koyun sürüleri. bence az bile zam yaptılar vergiye keşke yüzde 1000 zam olsada seyretsek cümbüşü, bakalım o zaman kimin neresinin kılı olacaklar

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Mart ayında dolar ne kadardı, haberin var mı ? Se modelinin vergisiz şekilde ülkeye giriş fiyatı 1800 TL

2500 TL den aşağı zor bulunur.

• Kakà kullanıcısına yanıt
    Her yıl artıyor zaten. Geçen yıl mart ayında dolar ne kadardı? Bu yıl mart ayında ne kadar? Ama son 1 aydır çok arttı malesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almak istiyorum ama antalya 5m migrosta var midir??

• Yaklaşık 200 euro bence iyi fırsat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • viaport kipada 6 tane vardı birini ben aldım. Telefon çok başarılı, ihtiyacı olanlar için güzel fırsat
  • Fiyat uygun. Yurt dışında 210 USD'ye satılıyor. 1250 TL ediyor. Kayıt+vergi 300 TL etmiş. Bayağı uygun. Böyle indirimlerde darısı Poco F1'in başına. 2199 TL ile gelsin de ucuza adam gibi telefon alalım arkamıza bakmayalım bir daha. Mi 8'e 3500 TL falan istiyorlar paralel ithalatçılar...
  • 10ly_10ur 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam içinden silikon kılıf ve ekran koruyucu çıktı mı?
    Birde servis olarak kim ile anlaşılmış.

Hayırlı olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahir26 -- 25 Ağustos 2018; 16:27:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

mersin kipada yok eger goren varsa bosuna gelmesin, en yakin adana kozandaki migrosda varmis 1 tane oda kesin degil.
    Mersin’de ki diğer Migros’larda peki yok muymuş hocam ? Bilginiz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ehliask

Mersin’de ki diğer Migros’larda peki yok muymuş hocam ? Bilginiz var mı ?

Alıntıları Göster
    forumdaki migrosda da yok, başka nerde 3m migros var bilmiyorum. kipadaki adam en yakın adana kozanda 1 tane görünüyor oda kesin değil dimişti. afyonda çok görünüyordu hatırladıgım kadarıyla, orada yardımcı olabilecek birisi olsa aslıjnda şahane olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.