Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite 1549 TL (Migros) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
279
Cevap
7
Favori
68.602
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav o degil de su centigi de ozellik diye kitlediler ya millete.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün izmire geldim ve kipada bir adam 32 gb 1499 a satin aldi bende alacaktim ki 5 aydir mi A1 kullaniyorum ve abime vereceğim. Yarin optimumdaki migrosa gideceğim. Oradan bir adet satin alacagim. Malum mi not 3 ve mi 6 suan 2000 civari.. Alinmaz..

• despot12 kullanıcısına yanıt
    mi a2 lite 32/3 yarın migrosta 1299₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 29 Ağustos 2018; 21:9:6 >
  • mi a2 lite 64/4 yeni insertte yine indirim li

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke lite olmayan versiyonda da pil 4000 olsaymış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jonathanlivinston

mi a2 lite 64/4 yeni insertte yine indirim li
    3 / 32 gb olmasın o indirimli dediğiniz..

Düzenleme = Yine baktım broşürü indirdim dediğiniz gibi 4 64 olan 1549 tl 'den satılacakmış bu sefer kaçırmamak gerek ama şu da var duyuyorum telefoncular gelip 5 10 tane bir den alıyormuş deli oldum buna birileri dur demeli bu nasıl iş böyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 30 Ağustos 2018; 3:59:28 >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Bir kaç kışide gördüm cok kotu duruyor ekranda bana göre

• 1300e 32 lik mi 1550 64 luk mu yoksa p20lite

Yada hiç birimi

• 4/64 stok yok Ankarada Bozhöyük de mi ne varmış.
    3/32 çok mu kötüdür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    zaten daha ilk günden stokta yok 64/4 ne biçim iş anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

zaten daha ilk günden stokta yok 64/4 ne biçim iş anlamadım.
    Çok kötü bir durum o zaman, sabah marketi ilk ben açanlardan olacaktım ama sonradan vazgeçtim, büyük ihtimal de bende alamayacaktım herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 30 Ağustos 2018; 11:35:14 >
  • hakanberber53 H kullanıcısına yanıt
    Öncelik ne? Kamera, tasarım, işlemci, fiyat farkı degermi? Epey.com da karşılaştır incelemeleri izle bütçeye göre karar ver.

• muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Tasarım zaten aynı gibi sadece vakit geçirmek için kullanıyorum cihazı pili camerasi iyi olsun yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

3 / 32 gb olmasın o indirimli dediğiniz..

Düzenleme = Yine baktım broşürü indirdim dediğiniz gibi 4 64 olan 1549 tl 'den satılacakmış bu sefer kaçırmamak gerek ama şu da var duyuyorum telefoncular gelip 5 10 tane bir den alıyormuş deli oldum buna birileri dur demeli bu nasıl iş böyle..

Alıntıları Göster
    hediyem kart boşaltıyorlar. 100/10 banka kampanyaları için dolduruyorlarya. Telefonlar sayesinde boşaltıyorlar. Bide Hopi gelse migrosa 1000/100 bak nasıl topluyorlar cihazları.
    Ama Türkiyede acayip bir telefon piyasası var ne satılıyor arkadaş ya maşAllah. Satılıyorki bu adamlar sürekli telefon topluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 30 Ağustos 2018; 14:6:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

hediyem kart boşaltıyorlar. 100/10 banka kampanyaları için dolduruyorlarya. Telefonlar sayesinde boşaltıyorlar. Bide Hopi gelse migrosa 1000/100 bak nasıl topluyorlar cihazları.
    Ama Türkiyede acayip bir telefon piyasası var ne satılıyor arkadaş ya maşAllah. Satılıyorki bu adamlar sürekli telefon topluyor.

Alıntıları Göster
    Aynen katılıyorum başkan millette paso para var açız şuyuz buyuz diyoruz ama 1500 tl lik telefon 2 güne dayanmıyor ben Tekirdağ 'lıyım A101 'e gittik geçen gün dedik bu telefonlar niye kalmıyor abi telefoncu geliyor 10 tane alıyor gidiyor dedi bizim de yapacak bir şeyimiz yok dedi ve dükkanların camlarına bakıyorum Tekirdağ 'da internette 1200 tl 'ye ya da istanbul piyasasında 1200 tl 'ye bulacağın telefon bizim dükkan camlarında 1399 tl 'den raflarda yerini alıyorlar.. Sistemi çözmüş millet.. :) :)

• hakanberber53 H kullanıcısına yanıt
    Pil ve kamera da Nokia 8 daha önde tasarım da p20 lite A2lite hepsinden altta A2 ise Nokia 8 ile yarışır.

Bu civarda cihaz bakıyorum ama fiyatları çok artti. Asus Z5 600 kusur zam yedi. A2 de çok aşırı arttı.

• İzmir optimum migros da an itibari ile bitmiş. 7 adet gelmis ve ben gittigimde telefoncu bir abi 4 adet aldı. Dedi ki satici çocuk sabah 3 adet daha satildi. Telefon verdim geldiginde ariyacaklar.. Bakalim

• Ankarada veya Mersinde 64GB bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: despot12

İzmir optimum migros da an itibari ile bitmiş. 7 adet gelmis ve ben gittigimde telefoncu bir abi 4 adet aldı. Dedi ki satici çocuk sabah 3 adet daha satildi. Telefon verdim geldiginde ariyacaklar.. Bakalim
    Dördünü birden alana abi mi diyorsun?!

Abi değil P!C derim ben

Halk için olan bir kampanya bu. O işi yapıyorsa "adam gibi" gidip dağıtıcısı, toptancısı kimse ondan alır. Adabı budur.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.