< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (354. sayfa)
-
-
Hayır gelmeyecek. Ancak geliştiriciler custom rom geliştirir elbet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
40 MB'lık bir güncelleme gelmiş. Muhtemelen sadece güvenlik güncellemesidir gene. Yapan var mı?
-
Eea yani Avrupa sürümü var bende henüz gelmedi. Ama 40mb güvenlik değildir sadece. Muhtemelen ufak tefek düzeltmeler vardır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok uzun zamandır yapılan güncellemelerden en azından görünen bir değişiklik, fayda yok nerdeyse. Saf Android alma sebeplerinin başında güncelleme desteği vardı. Hayalkırıklığına uğradım açıkçası
-
5 Mayıs güvenlik güncellemesi gelmiş sadece sorunlar devam ediyor özellikle de kilit ekranındaki operotor yazısı sola kaymış şekilde bir türlü duzeltmediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slientr -- 19 Mayıs 2021; 12:50:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ufak bir güncelleme gelmiş. Dikkatinizi çekti mi, ses açma yan tuş kısma yönünde çalışmıyor. Acabiliyorsunuz ama kısma işi tuştan yapılamıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ufak bir güncelleme gelmiş. Dikkatinizi çekti mi, ses açma yan tuş kısma yönünde çalışmıyor. Acabiliyorsunuz ama kısma işi tuştan yapılamıyor.
2 büyük sürüm güncellemesi aldı hocam. Arada düzeltme güncellemeleri de geldi. Daha ne olsun. Tabi bazen bozdular bazen yaptılar o ayrı mesele. Bu ayki güncellemeyi bekliyorum. Bugüne kadar hiç sorun yoktu bende ama Nisan ayı sonrası stok rom kasmaya başladı. Bazen ram şişiyor yeniden başlatmak gerekiyor. 40mb güncelleme muhtemelen bu düzeltmeleri içeriyor
Beklediğim güncelleme geldi. Ama telefon iyice garip bir hal aldı. Akşam evde oturuyoruz. Baktım telefon çalıyor eşim arıyor. İşin ilginci yanımda oturuyor telefonu şarjda :)) açtım aramayı ses seda yok boşluk. Kapattım. Arama geçmişinde kayıt da görünmüyor.
Sabah arkadaşı aradım. Beni beklemeye aldı, sonra kapattı. Geri aradı. Abi dedi seni beklemeye aldım ama nasıl başardıysan tekrar aradın beni diyor :)))) Google telefon uygulaması yüzünden mi böyle yoksa benim telefon mu sapıttı bilmiyorum. Custom Roma geçmenin zamanı geldi
40 küsür mb'lık Mayıs güncellemesini yapıp telefonu yeniden başlattım. Böyle bir sorun yaşamadım.
-
İlginçtir sonrasında düzeldi. Ses kısma tarafı çalışıyor artık
şarja taktım mı telefon sapıtıyor tuşlar kendi falan basıyor bazen,
konuşurken sesim gitmiyor gelmiyor çoğu zaman.
işimiz telefonla ama xiaomi alınacak bir telefon değil bunu net anladım.
bir sorunu çözdük başkaları başladı.
-
Arkadaşlar redmi note 8 ile bu cihaz arasında kaldım. Temiz 1300e buldum. Bu fiyata alınır mı, almadan önce neye dikkat etmek gerekir, kronik sorunu varmı? Yoksa note 8 i mi tercih edeyim?
Android 11 yüklendiyse alma :)
-
ikisi arasında kesinlikle a3. daha kibar daha ufak bir cihaz. ön kamera kat kat daha iyi. bazı yazılım sıkıntıları mevcut. bunu bilerek alın. note 8 de de var galiba sorunlar. bu paralara sorunsuz cihaz bulmak zaten zor gibi
-
Merhaba. Bu son guncellemeleri neden yaptim yapmaz olaydim. Telefonun pili kafayi yedi. Sarjdan cekiyorum ve dokunmuyorum bir bakiyorum yuzde 95'e dusmus. Daha sonra 90'a kadar su gibi iniyor. 90'dan sonra nispeten yavaslasa da cok hizli bitiyor. Fabrika ayarlarina sifirladim cozum olmadi. Hard reset vs ben anlamam ne yapmam lazim🥺🥺
Hocam 1250 tl istiyor a3 için. Fiyatı bana uygun geldi. 10.aya kadar da garantisi var. Sadece ekranı çok hoşuma gitmedi. Amoled ama Hd olduğunda dolayı sanırım amoledliği hissettirmiyor. Ayrıca bataryası %67 kalmıştı ve ekran süresi 1 saat 35 dk idi. Bana düşük geldi. Bu iki sebepten dolayı tereddütte kaldım.
miui ya geçen var mı arkadaşlar ve memnun musunuz? eşimin telefonu a3 ve stok Android 10dayız hala ama sıkıntısı bitmiyor. miui ye geçireyim diyorum.
Android 10 da olsam miu11 kurar kullanırdım. 11 deyiz . 11 romlarına kaldık :) bu cihaz için yapılmış açık ara en iyi rom miu11
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X