Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
435.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

miu 11 gayet güzeldir. lakin cihazının android 11 ise kurmayı denemeyin direk brick olur

• Malesef cihazım A11 bundan dolayı miui 12 kurmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekilhan kullanıcısına yanıt

A11 İSE MİU 12 DE kuramazsınız. android 11 iseniz miu işini unutun hocam

bir yolu var cohanan hocam paylaşmıştı. edl mod ile yapıcaksınız çok uğraştırır. birde L1 lisans gidiyor edl ile yüklemelerde. netflix amazon video sd ye düşer

eşimin telefonuna miui 12.6 yükledim (miui 11 yükleyemedim takıldı kaldı hep) , şimdilik bir sıkıntı yok. sadece sanki şarjı android 10 a göre fazla tüketiyor gibi geldiğiniz söyledi. yüklemeyi yaparken rootladım ve vowifiyi de etkinleştirdim. evde şebeke (Türk telekom) sorununu da çözmüş oldum. yani android 10 a göre memnunuz.

ek olarak twrp yükleyecekler paylaşılan twrp dosyaları çalışmadı. twrp resmi sitesi ve forumdaki hatta miuiturkiye sitesinde twrp ler anladığım kadarıyla android 9 içinmiş. bu nedenle recovery moda girmiyor, hep fastboot a düşüyordu. miuiturkiye de birisi paylaşmıştı, xdadeveloper sitesinde android 10 için (64 MB boyutunda olması gerekiyormuş) birisi eski bi twrp yi modlamış onu yükleyip, recovery mod aktifleşince twrp son sürümü güncelledim, miui 12 yükleyip rootladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 19 Haziran 2021; 21:53:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annemden uzak yaşadığımız için uzun süredir Mi A3 telefonuna bakmamıştım ve geçen aylarda gördüğüm yazılım göçüren güncelleme haberini görünce haber verip güncelleme gelirse yapmamasını söylemiştim, geçenlerde bulunduğumuz şehire geldi ve baktığımda cihaz Android 9'da idi. Böyle kalmalı mı? Yoksa güncel yazılıma geçilmeli mi? Ayrıca çok fazla oyun, dizi, film olaylarına girdiği için ekranda ghost screen olmaya başlamış. Garantisi kasım ayında bitecek, ne önerirsiniz? Cihazı 11.11'de 1300 TL gibi bir fiyata almıştım o yüzden tutar iadesi olur diye de endişeliyim, ghost screen için delta servis kullanıcı hatası der diye de çekinmiyor değilim.

• hareketliperde kullanıcısına yanıt

Miui 12 kurdum şu an için kullanıyorum değişik bir deneyim oldu sonuçta. netflix vs. kullanmıyorum normalde, bu L1 lisansı başka eksisi yoktur umarım.

Hatta şu an 12.6 kurulu dün akşam kurdum 2 sefer ekran dondu bakalım başka sıkıntılar olursa başka çözüm bulurum. Yanlız miui 12.6 karanlık teması çok ağır stok android alıştığım içinmi nedir anlamadım.

miui karanlık teması daha siyahtır. stok romdaki hafif gri gibi oluyor. ondan değişik gelmiş olabilir.

l1 lisans başka bir etkisi yok bildiğim kadarıyla

12.06 mi kurdunuz hocam ? 12.6 diye bi sürüm yok miui de çünkü. kurmak isteyenlerin kafası karışmasın

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Amoled ekranda ghost screen olmaz ki..amoled yanığı ya da diğer sorunları olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Amoled ekranda ghost screen olmaz ki..amoled yanığı ya da diğer sorunları olabilir.

Benzer konu, aynı sonuç ama mesajın diğer her bölümünü es geçmişsiniz. Yoksa amacınız yardım etmek değil de muhalefet olmak mıydı?

ekran hatalarını genelde kullanıcıya yıkarlar hocam. ama zaman varken garantiye gönderin. gerekirse thh başvurun. ücret iadesi değil sadece tamir yada ürün değişimi talep edin. hakkınız varken kullanın

• burda bahsedilen mi12 android 12 mi 1,2 gb diyor .

https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900372

• hakanhan68 H kullanıcısına yanıt

Version: V10.3.12.0.PFQMIXM (Android P)

Size: 1.2G

android p bu.. android 9 yani attığınız link

sğl yani niye adam gibi yazmıyorlar bizim gibi cahillereXiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Telefon hakkında ki görüşleri belirtmek tartışma sebebiyse evet tartışıyorumdur. Muayyen günümde olmak için bayan olmam gerekiyor ve görüyorum ki çok güzel cinsiyetçilik ve terbiyesizlik yapıyorsunuz. Neyse çok uzatmadan bir şikayet yapıştıralım da herkes haddini bilsin.

Seninle uğraşamam,şikayetten önce yardım alman lazım..

• arkadaşlar merhaba,

Xiaomi Mi A3 için google kamera'nın en son sürümünü nereden bulabilirim ve sürekli güncel tutmam gerekiyor mu?

• nameless0 N kullanıcısına yanıt
    Burdan takip edebilirsiniz. 8.2 parrot kurulu bende .gayet memnunum. Rom olarak paranoid ruby var. Stokta değilim. Kanaldan takip edin beğendiğinizi kurun

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.