Merhaba bu paranoid ruby rom un stock kamera kullanani yokmu. Bazı kamera özelliklerinden mahrum kalıyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (357. sayfa)
-
-
Şu an için yok hocam. Android 10 romları için stok rom kurulumu var magisk ile. Ama a11 için henüz yok. Sırf bu yüzden stok roma döneceğim bu gidişle. Kamera performansı gerçekten çok farklı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A11 bütün custom rom lari inceledim hepsi gcam kullanmış. Sadece MIUI rom düzgün kamera vermiş. Bende paranoid ruby yeni kurdum bir hafta deneyeyim bari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pil kalibrasyonu nasıl yapabiliriz?
Performans olarak üzmez. Batarya süresi stoktan daha iyi. Tek kötü yani kamera uygulaması ve fotoğraflar çekimleri olur.
Android 11 için MIUI çalışması yapıyor bitnet. Bekleyip görelim artık neler olacak
Bataryanızı yüzde 1 e kadar tüketin. telefonu kapatın varsa elinizde 5v bir şarj aleti ile yoksa 10v kutudan çıkan ile kapalı olarak şarj edin. imkan varsa gece yapın 5v ile sabaha kadar anca dolar zaten.. 3-4 gece bu şekilde yapın düzelme oluyor. ben devamlı bu şekilde yapıyorum faydasını görüyorum
-
elimizden geldiğince devamlı olarak bu şekilde şarj etsek nasıl olur? geceden 5v'luk şarj aletiyle şarja bıraksak sabaha kadar?
açıkça ben genelde öyle yapıyorum. gece telefonu kapatıp 5v ile sabaha kadar şarj ediyorum.4 saaate anca doluyor zaten. acil hızlı şarj lazım olursa 18w takıyorum o kadar.
-
küçük bir güncelleme geldi
-
Sıkıntı var mı hocam? 🤔
-
yok şimdilik.
-
kilit ekranındaki operatör yazısının konumunu bir ayarlayamadılar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu saatten sonra gelecek güncellemelerden birşey beklemeyin. Xiaomi zorunlu olarak güvenlik güncellemeleri göndericek o kadar. O da ay ismini değiştiriyor o kadar :)
Son güncellemeden sonra bende düzeldi operatör yazısı
ana sayfaya durup duruken en alta ara diye bir şerit geldi
ben ne yaptım da gelmiş olabilir
baktım baktım bulamadım kaldırmayı
widget değil
nasıl kalkar bu
-
bende arada olması gereken yerde arada kaymış şekilde hâlâ, düzelmedi cihazımda
ekran görüntüsü atarmısınız? stok launcher da mı oldu. orda normalde google arama çubuğu var zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X