Tespit büyük oranda doğru şu an oneplus n10 5G kullanıyorum. Aşağıdaki rehber takip ederek Android 11'den Android 10 MIUI12'ye geçebilirsiniz. https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-a3-android-one-01-01-2021-miui-12-20-12-28-guncellemesi-ana-konu--139107969-348#148458353 |
Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (359. sayfa)
-
-
Hocam mi a3 den, op nord ce 5g ye geçilir mi. Mi 10t lite da aynı işlemci var ama hantal. Yoksa bütçeyi arttırıp mi 10t yada garantili poco x3 proya mı yönelsem.(onlar da ağır). Diğer yandan redmi note10s de göz kırpıyor. Senin çok telefon değiştirdiğini bildiğim için soruyorum. Arada pubg oynarım. Telefonda önceliğim hafif ve kibar olması. Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: safelineHocam mi a3 den, op nord ce 5g ye geçilir mi. Mi 10t lite da aynı işlemci var ama hantal. Yoksa bütçeyi arttırıp mi 10t yada garantili poco x3 proya mı yönelsem.(onlar da ağır). Diğer yandan redmi note10s de göz kırpıyor. Senin çok telefon değiştirdiğini bildiğim için soruyorum. Arada pubg oynarım. Telefonda önceliğim hafif ve kibar olması. Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Telefonda önceliğim hafif ve kibar olması = Xiaomi mi 11 lite
-
Yaklaşık 40 günde 2 güncelleme geldi ufak. 25 mb ve bugün 35 mb civarı. Eskiden hemen herkes yazardı ama popülerlik yavaş yavaş bitiyor , garantiler de. :))
Ahize sesim kısık ama ben nfc olmaması hariç çok memnunum. Bazıları 2 sim + micro sd card slotta istiyor olabilir o başka. 64/128 alanlara göre en azından çözümü var ama nfc çok çok gerekli benim için.
Belki okuyan olur , bendeki vatanbilgisayar 2400 TL faturalı 1.5 yıllık cihaz ve kadıköy xiaomi teknik servise bir baktırcam. Önerisi olan varsa yazar. Tşk.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Babamın cihazının USB kablosu arızalandı, yenisini alacağım. Orijinal kablo olarak alabileceğim bir yer var mı? Önereceğiniz başka marka-model kablo varsa da tavsiyelerinizi alabilirim.
Migros İThink 5.2 olan ( ben 19 TL aldim ama 29 TL genel de )
Bim de 11 TL philips oluyor ,
herhangi bir type c işinizi görür. a101 den go smart aldım 7tl ye . 6 aydır kullanıyorum . marketlerde satılanlardan alın geçin iş görüyor hepsi
-
İyi gunler.Elimde redmi note 5 var.Babamda mi a1,annemde ise redmi a2 lite 3gb.İkisindede android one var.A1 9,a2 lite ise 10 isletim sistemine sahip.Note 5 daha guclu donanima sahip olmasina ragmen miui ile bolca takiliyor.Ana ekran 5/6 saniye gelmiyor.Yani yazilim cok onemli.İki telde sorunsuz takilmadan calisiyor.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için etiketleme yapamadım. A101’den Philips’in kablosunu aldım umarım sorunsuzca kullanırız. :)
Fotoğraf çekerken telefon çok kasıyor buna bir çözüm bulan varmı?
Stok kamera bazen kasıyor evet. HDR kapatın . Yada daha iyisi. Gcam kurun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1,46gb lık bir güncelleme gelmiş nedir bu bilen var mı?
-
global mı eea mı acaba sürümünüz. birkaç aydır güncelleme yapmadıysanız toplu gelmiş olabilir. bende birşey görünmüyor şu an
-
global sanırım. Güncelledim. Son güncelleme ağustos güvenlik diyor demek ki bildirimi yeni geldi dediğiniz gibi
-
uygulama çekmecesi ayarlardan kapatılabiliyor mu? kapatılamıyorsa ek uygulama vs. bir şekilde kapatılma şansı var mı?
Babamın cihazına hafıza kartı aldım rahatça uygulama yüklesin, fotoğraf video çeksin diye. Hafıza kartını taktım, biçimlendirdim sıkıntı yok güzelce çalıştı fakat önceden çektiğimiz fotoğraf ve videoları bir türlü sd karta aktaramadım. Fotoğraf ve videoları da dahili hafızaya kayıt yapıyor, yapamadım bir türlü. Bu durumu nasıl çözebilirim, uygulamaları, fotoğraf ve videoları nasıl sd karta aktarabilirim ve kayıt yeri oalrak sd kart seçebilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 11 Eylül 2021; 16:46:59 > -
Merhaba arkadaşlar. Mı A3 cihazıma samsung hs3000 bluetooth kulaklık bağlıyorum fakat gelen aramaların zil sesi telefona gelmiyor. Sadece kısık kısık bipleme sesi geliyor. Arayanın ismini de kulaklıktan söylemiyor. Aynı kulaklığı realms 6 ya bağlıyorum sorun yok. Böyle bir sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mı? Teşekkürler
sd kartı kurarken 2 seçenek soruyor. hangisini seçtiniz acaba. ana hafızaya ekle dediyseniz 64 üzerine sd kart hafızasını ekler. ayrı sd kart gibi görmez. taşınabilir seçtiyseniz kamera ayarlarında sd kart seçilmesi gerekli
-
quote:
Orijinalden alıntı: hareketliperdesd kartı kurarken 2 seçenek soruyor. hangisini seçtiniz acaba. ana hafızaya ekle dediyseniz 64 üzerine sd kart hafızasını ekler. ayrı sd kart gibi görmez. taşınabilir seçtiyseniz kamera ayarlarında sd kart seçilmesi gerekli
Merhabalar hocam, ilk olarak ana hafızaya ekle demiştim hafıza doğrudan 128 gb olmuştu ama hafıza kartına hiçbir yedekleme yapamamıştım. Sonradan dediğiniz gibi taşınabilir olarak seçtim şimdi karta fotoğraf, videoları otomatik olarak kaydediyor bunda sorun kalmadı. Teşekkür ederim :) Bu arada kontrol ediyorum babamın telefonunda sistem dosyaları 22 gb yer kaplıyor bu normal mi acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X