Hocam aynı sorundan ben de birkaç gündür muzdaripim. Çözebildiniz mi acaba? Sabah alarmlarım çalmıyor ve işe geç kalıyorum bu sebepten... |
Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (361. sayfa)
-
-
Epeydir kapanma olmuyor. Birşey de yapmadım aslında. Geçici bir durumdu herhalde.
-
Arkadaşlar ben bu telin 6gb ramlisini nerden bulabilirim.
-
Arkadaşlar, bluetooth ile arabaya bağlıyken spotify takılma yapıyor. Benzer sorun yaşayan var mı ve çözümü var mı?
-
Ses açma-kapama tuşunda problem yaşıyorum. Manuel müdahale olmadığı halde kendi kendine çalışıyor. Kilit tuşu ise çalışmıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
-
Bende yasadim hocam
sonra biraktim bi sure sonra kapatmayi basarmistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 nesil airpods aldım ses çok kısık iphone'a bağlıyorum kulaklığın sesi normal ama a3te yarısı bunun çözümünü bilen varmı?
-
-
bazı duvar kağıtlarında oluyor bu, ekran problemi olduğunu düşünmüyorum, bende de oluyordu. doku oranı ne kadar yoğunsa görüntü işlemesi çok zorlaşıyor diye tahmin ediyorum.
-
bugün küçük bir güncelleme geldi
-
Merhaba arkadaşlar. 2019 Ekim çıkışlı orjinal yurtiçi hiç tamir görmemiş mavi kutusu faturası orjinal şarj aleti olan tertemiz 4/64 cihazım var. Samsung M52 aldım o yüzden satıcam. Kozmetik olarak da donanımsal olarak da hiç bi sıkıntısı yok sadece sıkıldığım için yeni telefon aldım. Bunu kaçtan ilana koymalıyım ?
-
458 mb boyutunda güncelleme gelmiş, hatalı mı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün güncelledim gece telefon kilitlendi. Bayadır olmuyordu bence yüklemeyin.
-
NAsıl düzelttiniz. Annemin telefonu bugün android one ekranından ileriye açılmaz oldu. Gerçi güncelleme vs yapıp yapmadığını bilmiyor.
-
Tam olarak yaşadığım bu ''cihaz fastboot moduna girmiyor açılış ekranı gidip geliyor''
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 17 Aralık 2021; 10:48:3 > -
Hocam bendeki malum kronik şarjdayken gece kitlenmesi. Normal açma şeklinde açtım devam ettim.
-
Güç tuşu ve ses açma tuşuna basarak ve defalarca deneme sonucunda en sonunda fastboot menüsüne girebildim ve oradan cihazı tekrar sıfırlayarak baştan kurulum yapmak zorunda kaldım.
-
Son güncellemeyi yükleyip kullanan var mı?
-
vala hocam bende şimdi indiriyorum bakalım ne vaat ediyor görelim 458mb nedir
-
458'lik güncelleme gelmiş ama hiç güvenemiyorum. Kurup sorunsuz kullanan varsa yükleyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X