Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam aynı sorundan ben de birkaç gündür muzdaripim. Çözebildiniz mi acaba? Sabah alarmlarım çalmıyor ve işe geç kalıyorum bu sebepten...

• kobra16 kullanıcısına yanıt

Epeydir kapanma olmuyor. Birşey de yapmadım aslında. Geçici bir durumdu herhalde.

• Arkadaşlar ben bu telin 6gb ramlisini nerden bulabilirim.

• Arkadaşlar, bluetooth ile arabaya bağlıyken spotify takılma yapıyor. Benzer sorun yaşayan var mı ve çözümü var mı?

• Ses açma-kapama tuşunda problem yaşıyorum. Manuel müdahale olmadığı halde kendi kendine çalışıyor. Kilit tuşu ise çalışmıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

• nameless0 N kullanıcısına yanıt

Bende yasadim hocam

sonra biraktim bi sure sonra kapatmayi basarmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 nesil airpods aldım ses çok kısık iphone'a bağlıyorum kulaklığın sesi normal ama a3te yarısı bunun çözümünü bilen varmı?

• Ana ekranda ve kilit ekranında ekran ışığı kendi kendine kısılıp açılan var mı? Rahat belli olması için duvarkağıdımı ekliyorum. Özellikle navigasyon düğmelerine basınca oluyor. 1 aylık garantisi var sorun varsa göndereyim.
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• bazı duvar kağıtlarında oluyor bu, ekran problemi olduğunu düşünmüyorum, bende de oluyordu. doku oranı ne kadar yoğunsa görüntü işlemesi çok zorlaşıyor diye tahmin ediyorum.

• bugün küçük bir güncelleme geldi

• Merhaba arkadaşlar. 2019 Ekim çıkışlı orjinal yurtiçi hiç tamir görmemiş mavi kutusu faturası orjinal şarj aleti olan tertemiz 4/64 cihazım var. Samsung M52 aldım o yüzden satıcam. Kozmetik olarak da donanımsal olarak da hiç bi sıkıntısı yok sadece sıkıldığım için yeni telefon aldım. Bunu kaçtan ilana koymalıyım ?

• 458 mb boyutunda güncelleme gelmiş, hatalı mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün güncelledim gece telefon kilitlendi. Bayadır olmuyordu bence yüklemeyin.

• NAsıl düzelttiniz. Annemin telefonu bugün android one ekranından ileriye açılmaz oldu. Gerçi güncelleme vs yapıp yapmadığını bilmiyor.

• Tam olarak yaşadığım bu ''cihaz fastboot moduna girmiyor açılış ekranı gidip geliyor''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 17 Aralık 2021; 10:48:3 >
  • İlkerA. İ kullanıcısına yanıt

Hocam bendeki malum kronik şarjdayken gece kitlenmesi. Normal açma şeklinde açtım devam ettim.

• İlkerA. İ kullanıcısına yanıt

Güç tuşu ve ses açma tuşuna basarak ve defalarca deneme sonucunda en sonunda fastboot menüsüne girebildim ve oradan cihazı tekrar sıfırlayarak baştan kurulum yapmak zorunda kaldım.

• Son güncellemeyi yükleyip kullanan var mı?

• vala hocam bende şimdi indiriyorum bakalım ne vaat ediyor görelim 458mb nedir

• 458'lik güncelleme gelmiş ama hiç güvenemiyorum. Kurup sorunsuz kullanan varsa yükleyelim.

• 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.