Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
74
Favori
433.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vukuatlı olduklarından kimse güvenemiyor. Yorumlara göre yükleyeceğim ben de.

• bu gücceleme anroid 11 için demi biz 10 kaldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanhan68 -- 21 Aralık 2021; 16:9:5 >
  • Dün güncellemeyi kurdum, bir sorun görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anil.K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, ben de kurayım duruma göre bilgi veririm.

• Ben Android 9'da kaldım. 2020 Mart ayından bu yana güncelleme yapmadım cihaza. Neler kaçırdım acaba.

• telefon uyardı 10 gün oldu güncelleme geleli hala birşey yapmadın diye. dedim böyle diyorsa sıkıntı yoktur, yaptım aralık güncellemesini. telefon sıkıntısız açıldı, bir sıkıntı yaşarsam sizleri bilgilendiririm

• Ben de birkaç gün önce yaptım. Henüz bir sıkıntı görünmüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mi A3'ü, son sürümde kullanan arkadaşlar, mobil veri ve wifi kullanımda, tam şarj sonrası mobil veri ve wifi kullanımlarıyla ekran süreniz ne durumda?
    Mobil veriyle tam şarj sonrası, Android 9 ile 7 saat ekran süresi alıyorum.
    Güncellemeyi düşünüyorum ama sizlerin kullanıcı deneyimlerini merak ediyorum.

• Ne yaptım, ne kaçırdım diyordum ama iyi ki yapmışım güncelleme. Ekran süresinde kaybım olmadı. Performans bir tık daha iyi hissettiriyor. Amoled siyahı deneyimi fevkalade.

• son güncelleme yapılı ortalama 5 saat civarı ekran süresi alıyorum. %20 civarı şarja takıyorum, tam bitse 6 saati biraz geçer tahminim. biraz oyun youtube web karışık kullanım, çoğunlukla mobil veri, wireless az. batarya uygulaması kullanıyorum, %84 sağlık veriyor pil için.

• Cihazım TR cihazı. Aldığımdan bu yana güncelleme yapmamıştım. En son yaklaşık 1 ay önce karar verdim güncelleme yapmaya. Güncelleme yaptıktan sonra, hard reset yaparak her şeyi temizledim, yeni kurulum sağladım. Sonrasında kullanmadığım tüm gömülü gelen uygulamaları adb shell üzerinden komutlarla sildim.

Şimdilerde ekran sürem 6-7 saat arası gidip geliyor mobil veriyle kullanımda. Wifi ile kullanımda daha da uzuyor bu süre.

Doğru google kamerayı bulmaya çalışıyorum sadece son günlerde. Android 11 ile gcam 8 sürümlerinde denemeler yapıyorum bana uygun olanı bulmak için. mevcetin kullanıcısı var mi forumda. Onun config dosyaları ve tavsiyelerini gözetiyorum genelde.

• 2020 yılından beri kullandığım birtane var. değişiklik yapma ihtiyacı duymadım. cstark'ın PXv4.5_GoogleCamera_7.2.014 sürümünü kullanıyorum, kameranın her özelliği çalışıyor.

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]www.celsoazevedo.com
    cstark27: PXv4.5_GoogleCamera_7.2.014.apk
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1330/
  • Şu anda Türk Telekom hattı olup ta Volte kullanabilen var mı? Müşteri hizmetleri genel bir sorun olduğunu söylüyor.

• Güncelleme geldi. 12.29mb

• ocak güncellemesini yaptım. bataryada bir değişim henüz fark etmedim.

• Merhabalara bir süredir kimseler yazmamış. Benim mi a3 kablosuz ağlara otomatik bağlanmıyor. Halbuki açık otomatik bağlanma seçeneği. Aynı durumu yaşayan başkaları da var mı acaba?

• kobra16 kullanıcısına yanıt

aynı durumu yaşıyordum, şöyle bir çözüm buldum. telefonun kablosuz ayarlarında superonline modemime 5g'ye unmetered olarak bağlanmaya ayarladım. (telefon ing, unmetered türkçe neye karşılık geliyor bilmiyorum)

2 gündür eve geldiğimde bağlanıyor ve kopmuyor.

• Unmetered ne demek acaba? Yani telefonda neye karşılık geliyor. Türkçesi Google göre ölçülmemis. Bir kurcalayayim bakalım. Sağolun hocam.

• kobra16 kullanıcısına yanıt

hocam ayarlardan para işaretine tıklıyorsunuz orada bir pencere açılıyor. ekran görüntüsünü tam yakalayamadım tam kaybolurken çekti. sanırım metered olunca kotalı internetlerde işe yarıyor, belirli bir veri transferinden sonra bağlantıyı kesiyor. bu durumda unmetered ise sınırsız kota yok devam et gibi birşey olması lazım.

resim:

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• Burayı açınca üç seçenek çıkıyor sınırsız gibi kullan demek lazım o zaman.

• 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.