Normal hocam. zamanla şişer dosyalar veriler vs. google files uygulaması ile bi temizlik yapın biraz düşer |
Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (360. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: hareketliperdeNormal hocam. zamanla şişer dosyalar veriler vs. google files uygulaması ile bi temizlik yapın biraz düşer
Onu da yüklü uygulamaların verilerine ya da başka dosyalara zararı olur diye denememiştim hocam. Sorun olmazsa kullanayım.
-
Çok uzun zamandır güncelleme yapmıyorum,ekran sürem oto parlaklıkla 5 saat civarı,30.14mb'lık bekleyen bir güncelleme var.Böyle kalsamı daha iyi yoksa güncelleme yapmalımıyım sizce?
-
Arka kamera camı kırıldı. Değiştiren varmı? Ne kullandınız değişimi kolay oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara'da Xiaomi servisi (Demirtepe) 200 TL ücret almıştı.
-
çok almışlar, izmirdeyim genpa yapıyormuş bi soracam bakalım.
-
Cihaz şarja takılıyken kendiliğinden kapanıyor. Gece takıyorum şarja, sabah bir bakıyorum kapanmış. Benzer sorunu veya çözüm önerisi olan var mı?
-
donanimsal ariza buyuk ihtimal
-
Arkadaşlar telefon kendi kendine reklam müziği gibi bir müzik çalıyor. Müzik 15-20 sn'lik. Döngüye alıyor. Birkaç dk çalıp susuyor sonra gene devam ediyor. Arka planda çalışan uygulama da yok. Telefonu açıp kapattım geçmedi. Sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm. Eski uygulamaları geri yükledim. Tekrardan aynı sorun çıkmaya başladı. Sorunu nasıl çözebilriim bilgisi olan yardım edebilir mi?
edit: Bu sorun aniden ortaya çıktı. Öncesinde bir şey indirmedim uygulama da yüklemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevayi -- 14 Ekim 2021; 1:28:17 > -
Alarm calio olmasin?
android 11 de güncelleme ile düzelme varmı yoksa gene 10 da kalmak dahamı iyi .arada güncelleme soruyor 1,5 gb herhalde odur.
-
Yok alarm değil. Sanki böyle bir uygulamanın reklamı takılı kalmışta çalıyor gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
7 aylık deneyim ve benzer , düzelme yok.
sğl
-
Formatlasan?
ayarlardan sıfırlamıştım tekrar aynısı olmuştu. en son hard reset attım şimdilik sorun yok düzeldi
-
Fotmatlamak hard reset hocam
arkadaşlar ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?
merhaba, mi a3 telefonumu düşürdüm. ekranın değişmesi gerekiyor. 900-1000 tl civarında fiyatlar aldım.
Daha uyguna yaptırabileceğim bir yer bilen var mı (istanbuldayım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig020 -- 3 Kasım 2021; 13:29:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X