Telefondan son derece memnunum ama iki şey canımı sıkıyor, vo wifi arama kullanamıyorum (turk telekom) dahili görüşme kaydediciyi kullanamıyorum var mı bunları yapabilen yiğido? |
Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (363. sayfa)
-
-
bip uygulamasında bende görüntülü görüşme çalışmıyor.
Muhtemelen herkeste aynı dır.
-
A3 te Vowifi var mı? Ben menüsünde bulamadım. (Global sürüm Android 11)
Türk telekoma geçtiğimden beri Mi9 lite ile de vowifi kullanamıyorum (vodafone da kullanıyordum), müşteri hizmetlerine kaç kez kayıt oluşturdum çözüm bulamadılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 gün önce vodafone a geçtik. kablosuz çağrı ayarlar kısmında belirdi birden. a11 de varmış
-
Zaten vodafone hat takılı, bugün tekrar kurcaladım kablosuz ağ ayarı var ve açık ama devreye girmiyor. Ayar kısmının görüntüsünü atabilir misiniz?
telefon kardeşimde ondan isterim ama devreye girmiyor derken. wowifinin bir ikonu yok stok romda hocam. aktif olsada bir bildirim çıkmıyor
-
Uçak moduna alıp deniyorum arama yapmıyor hocam, çalışmadığı kesin.
Mi a3 e uygun araç çakmaklık sorunsuz şarj aleti tavsiyesi alabilir miyim.
Bendeki aşırı ısınıyor ve uyarı veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 25 Şubat 2022; 10:53:20 > -
-
Teşekkürler, araştırdım tavsiye edeni çok, bende sipariş ettim. Şu an kullandığım çakmak şarjı 2 amper sanırım düşük geliyor.
-
Arkadaşlar son güncelleme nasıl? yavaşlama takılma oldu mu?
-
Ben de cesaret edemedim ama mecbur güncelleyeceğiz..
-
Ben hiç bir güncellemeden sonra Android 9'la aldığım performansı alamadım. Telefonu ilk kez geçen Kasım'da sıfırladım. Değişen bir şey göremedim peformans konusunda. Pil konusunda kesin bir şey diyemiyorum çünkü 2 yıl önceki kullanım tarzımla şimdiki arasında fark var.
-
Guncelledim. Ama eskisi kadar hizli değil. Hafif kasıntı var öncekine göre.
Kullanılmayacak kadar da değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben android 9 kullanıyorum ve asla güncellemiyorum jet hızı ile devam:?))
arkadaşlar son sürümü kullanıyorum. çift hatlı telefon . türk Telekom ve Vodafone. cagrilarda karşı tarafın sesi çok kısık geliyor. Boyle bir sorunu olan var mı? Sesi nasıl yükseltebiliriz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bt kulaklık ve kablolu kulaklık ile de deneyin bakalım yine az geliyormu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X