Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band 2 - 89 TL (HB) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
4
Favori
13.794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 liraya almıştım. mi band tools programı ile gelen mesajları ve aramaları kayar yazı olarak gösteriyor. en kötü ihtimal saat olarak kıllanılanilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb sahtekarlığı iyice ele aldı bileklik sayfada sepette %10 indirimle 80 lira gozukurken sepete ekleyince dusmuyor aksine aratinca ürünü 99 tl gozukuyor.almayin aldırmayın hb den.

• quote:

Orijinalden alıntı: asepam

100 liraya almıştım. mi band tools programı ile gelen mesajları ve aramaları kayar yazı olarak gösteriyor. en kötü ihtimal saat olarak kıllanılanilir.

ios versiyonu yok sanırım.
  • 99 olkdu
  • Yurtdışından 2 bileklik ile beraber mi band2 yi 69 TL aldım , ama 20 gün rahat beklenir

Eşit : 8 günde geldi şaşırdım doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 14 Haziran 2017; 14:30:28 >
  • 1 buçuk saat önce alicaktim 89 tl yazıyordu şimdi üzerine geliyorum yeşil bir şekilde indirimle 80. Kusur tl diyor sepete atıyorum gene 89. Bi yanlışlık mı var ürünü 89 tl ye alıp hepsiburada ya ekran görüntüsünü atıp 80 lira olması gerekiyor geri kalan paramı iade edermsiniz diye bilirsem mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rawski -- 13 Haziran 2017; 1:18:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rawski

1 buçuk saat önce alicaktim 89 tl yazıyordu şimdi üzerine geliyorum yeşil bir şekilde indirimle 80. Kusur tl diyor sepete atıyorum gene 89. Bi yanlışlık mı var ürünü 89 tl ye alıp hepsiburada ya ekran görüntüsünü atıp 80 lira olması gerekiyor geri kalan paramı iade edermsiniz diye bilirsem mi

n11 den 92 tl ye alın. neden bu kadar uğraşıyorsunuz ki?

sanki çok ucuza satmış gibi fiyat yükselince herkes isyan etmiş.
  • Haklısınız 92 tl ye semers satıyor ordan daha önce ürün almıştım biraz geç geldi 1 hafta falan surdu (muş olmasından dolayı olabilir) diğer o yüzden almak istemedim. Ama hb nin de fiyat yükseltip indirim yapmış gibi göstermesi hiç hoş değil semerseten alayım

• Karqasa kullanıcısına yanıt
    Hangi site?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karqasa kullanıcısına yanıt
    Link var mı

• Ben tavsiye etmiyorum. Aylardır çalışan IOS uygulaması 1 ay kadar önce güncelleme aldı, o zamandan beri telefonla bağlantı kuramıyor. Kesin yazılımla ilgili birşey ama üstüne 3-4 tane update çıktı ama sorun hala devam ediyor. Bir sürü kişi de muzdarip sorundan. Anlayacağınız destek 0.
  • Dayanamadım bende aldım 1 tane iş yerinde sürekli ayakta duruyorum adım sayar çok işime yarayacak birde şarj konusunda 20-25 günleri görmesi gerçekten cazip kılıyor.
  • Bu tür oyuncaklar tam bir çöp. İki gün sonra atılır bir kenara.Ben aldım ve attım çekmeceye.
  • Hocam bunlar waterproof mu? Havuzda deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Bu tür oyuncaklar tam bir çöp. İki gün sonra atılır bir kenara.Ben aldım ve attım çekmeceye.

çekmeceye atana kadar makul fiyattan satın hocam, işine yarayan birileri bulunur elbet.
  • Satılan siteden dolayı, nick konu uyumu
  • Dün 89 liradan bir tane kendime bir tane eşime olmak üzere iki tane aldım. Fiyat kesinlikle çok uygun. Çin sitelerinden daha hesaplı almak mümkün ancak bekleme süresi bende sıkıntı yaratıyor. Dün aldığım ürün şu anda kargoda, yarın elimde. Bir sorunla karşılaştığımda iade edebileceğimi biliyorum çünkü Mi Band'ın ilk serisini de hepsi burada'dan almıştım şarjı problemliydi ve bir günde iade ettim. Sorunsuzca para iadesi yaptılar.

Cihaza gelirsek, Mi band'ın ilk iki versiyonuna sahibim. Adım ölçmesi ikisinde de kesinlikle çok başarılı, nabız ölçmesi için yorum yapamayacağım ancak adımları yanlış hesaplıyor diyen arkadaşlar cihazlarını iade etsinler, büyük ihtimalle arızalıdır ürün.

Bu modeli alma sebebim telefon bağlantısı gerekmeden ekranından adım sayısını ve saati vs görebiliyor olmak.

Bu arada ilk olarak apple store'dan sanırım 400-500 tl ödeyerek bir bileklik almıştım adını bile hatırlamıyorum şimdi evde duruyor. O da adım ölçmede çok başarılıydı ancak şarj süresi daha kısaydı ve ilk mi band'ı aldığımda ikisini de kollarıma takarak denemiştim ve adım sayıları çok yakındı yani bu iş için pahalı bir cihaz almaya gerek yok.

Bir de bir önceki sayfada bir arkadaşın link koyduğu bir ürün var, buna rakip olarak gösterilmiş. O üründen de var bende ve onu Çinden almıştım 14-15 dolara. Ancak şarjı tam bir problem telefon gibi her gün şarj etmek gerekiyor ve elde biraz çocuk işi duruyor açıkcası.

Sonuç olarak hem şarj süresi, hem kalite olarak Mi Band bence çok uygun bir cihaz.

89 lira vermek istemeyenler yarı parasına Çin sitelerinden alabilirler ancak alternatif aramaya bence gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reginamea -- 13 Haziran 2017; 10:24:14 >

• dayananadim aldim bi tane

• 89.91 oldu fiyat. n11 kodu bulamdım aldım artık geçmiş olsun.
    (benim gibi borcu gırtlak olup da üstelik sevgilisi olanlara sesleniyorum, nefsinize hakim olun, almayın! çabuk çıkın buradan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirklyc -- 13 Haziran 2017; 12:24:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.