Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band 2 - 89 TL (HB) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
4
Favori
13.794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    çok teşekkür ederim...
  • Mi Band 3 gelse de alsak...
  • iphone ile kullanan arkadaş var mı? fikirlerini söyleyebilir mi acaba? mesela arama, mesaj, whatsapp gibi uygulamalardan bildirimi gözteriyor mu, arama gelince titriyor mu ? Onun haricinde bluetooth açık olduğu için telefonun şarjını çok kötü etkiliyor mu ? Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşime karne hediyesi olarak aldım bunu geçen ay. 20 günde %50 gitti şarjı bence çok iyi. o da memnun kullanıyor devamlı
  • Beyler gidin ali ekspres, gearbest , bangadood gibi çin sitelerinden yanında ekstra bilekliklerle birlikte daha ucuza alabilirsiniz.
    Özellikle bileklikler saçma derecede pahalı çin sitelerinde 1 dolar'dan satılan kordonları bizim sitelerde en az 15 tl'den satıldığını gördüm.

3 gündür kullanıyorum gayet memnunum şarjı gayet uzun gidecek gibi görünüyor şu an yüzde %92'de o kadar kurcalamama rağmen.
  • gayet güzel bir cihaz. gearbestten aldım 3 temmuzda elime ulaştı 3 gündür kullanıyorum bluetooth u hiç koparmadım sürekli kalp atışına baktım bildirimler geldi vs %91 şarjı şuan. uyku takibi falan var adımları sayıyor alarmı var uyandıramıyor pek dedikleri kadar. ben bi aksesuar olsun diye aldım. 2 akıllı saatim vardı bıktım her gün şarja takmayı şarj olayından kullanmıyordum. ama bu güzel duruyor. şekli de güzel,çeşitli kordonları var. eğer yeelight ampül alırsanız birlikte senkronize de çalışıyor.
    edit : 90 a düşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 6 Temmuz 2017; 12:50:22 >
  • İlk versiyonu vardı, sadece 3 kez titreyip duruyordu. Şarjı bitene kadar sürekli titreyecek birşey lazım bana. Bu versiyonda nasıl acaba?
  • bmözdemir16 kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Mi Band 3 gelse de alsak...

115 dolardan kapı açıyor o :) pek alacağını sanmam :)

cihazı 1 haftadır kullanıyorum aşağı yukarı. benim istediğim bir programla eşleştirip derin uygu hafif uyku vs sırasında uyandırması idi ama malesef şimdiye kadar uyumlu bir program bulamadım.

ucuza alabilirseniz alın ama 90 tl vermek gereksiz. 9-10 dolara klon olanları var, alıp onlarla da idare edebilirsiniz bence :)

• Fiyat yine 89 lira olmuş, ilgilenenlere.
  • 89,90dan aldım gitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali express den 77 tl ye aldim memnunum mi band toola programi ile de senkronize calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.