Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band 2 - 89 TL (HB) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
4
Favori
13.765
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99 iken almistim. 80 altina duserse ikinciyi alacagim. Umarim düşmesi uzun surmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Orijinalden alıntı: kimican37

Mobilden girince 88,90 tl ye alınabiliyor ve satıcı da güvenilir.

http://urun.n11.com/akilli-bileklik/xiaomi-mi-band-2-akilli-bileklik-nabiz-olcer-saat-oled-ekranli-P147574897

Çin versiyonu olduğu belirtilmiş..

Başta CE sertifikası, Çince kullanım kitapçığı vb şeyler dışında, kullanımı etkileyecek (batarya kalitesi gibi) farklar yoktur değil mi?

Hayır başka bir farkı yok. Sadece linkteki sitede daha stabil performansı var denilmiş ama bu sitenin satış yapmak için uydurduğu bir şey de olabilir. Başka hiç bir yerde böyle bir ifade yok.

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-Band-2-Smart-Bracelet-with-OLED-Display-Touch-Key---Black-372112.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün gaza gelip aldım bi tane 95 tl ye ama kolumda ki alet benim adımlarımı ne kadar doğru sayar emin değilim ve iphone un kendi adım uygulaması çok iyi çalışıyor kararsız kaldım iade edebilirim
  • şuan 85 lira. kargo bedava. gerçekten çok iyi.
  • Fiyat iyi.. note 3 ile uyumsuz demisler ilginc niye acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: eediz

şuan 85 lira. kargo bedava. gerçekten çok iyi.

89,91 TL olmuş ama hala kargo bedava. Fiyat şu anda bile çok iyi dediğiniz gibi.
  • Fiyatı yine düşmüş geçen indirimi yakalayamayan varsa kaçırmasın.
  • almıştım 4 gün sonra hala gelmedi iptal ettim.
  • Mi band 3 çıksada alsak, temmuz gibi çıkar sanırım

• dünden beri karşıma çıkıyor bu konu abi sonunda dayanamadım aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PresidentBerke

Dün gaza gelip aldım bi tane 95 tl ye ama kolumda ki alet benim adımlarımı ne kadar doğru sayar emin değilim ve iphone un kendi adım uygulaması çok iyi çalışıyor kararsız kaldım iade edebilirim

Adımlarınızı doğru sayar emin olun. Bu konuya yazdığım mesajda detaylı anlatmıştım. Dediğiniz gibi iphone'nun adım uygulaması da çok doğru sayar ancak telefonun sürekli üstünüzde olması gerekir. Mesela ofiste ya da evde dolaşırken telefon hep yanınızda olmayabiliyor. Kolunuzdaki cihaza alışırsanız günlük tam olarak kaç adım attığınızı öğrenebilirsiniz. Ayrıca uyku takibi ve nabız ölçme işlemi de yapıyor bu cihaz. Bence çok başarılı. Kullanın memnun kalırsınız.
  • reginamea R kullanıcısına yanıt
    bakalım hocam hala gelmedi

bide 95 liraya aldım ben 10 lira indirim olmadı hb ye mesaj attım iade edilsin 10 liram diye

• sipariş geçmeyi düşünüyorum ama note 3 ile uyumsuz oldugu yazıyo heryerde note 3 de kullanabilen var mı ?
  • 85e düşerse alacam

• yorumları okuyunca garip oldum çinden aldım kutu gelince açmasam mı diyorum
  • 1.jenerasyonu 2 yıldır kullanıyorum.Daha önce Jawbone Up vardı pili öldü.Deniz dahil hiç kolumdan çıkarmıyorum.

• PresidentBerke kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum adımları fazla sayıyor hemde çok fazla akşama. Kadar evde durup ders calisiyorim 800 adım gösteriyor belki ayarlarsan kalibresi vardır bakmadım ama bu kadar da olmamalı. Mi tools uygulamasını satın aldım saatin bitek uyanmak için kullanıyorum şimdilik tamamen beklenti ile alakalı

• Adımları fazla saymıyor , en büyük özelligi gaza getirip yürüyüş yaptırması, benimki %100 şarj olmuyor 98 de kalıyor , şarj 2 hafta gidiyor.

• bi halta yaramiyor almayin hevesiniz gecincr bakmiyorsunuz

ben 10 dolara kayis bile aldim metal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.