Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik Siyah 249,99

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat 219,99 dan 249,99 yapmışlar bi anlamı kalmadı.

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-band-4-akilli-bileklik-siyah-p-HBV00000KKJ56?magaza=CEPGEN

Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik Siyah 249,99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonGazi -- 1 Ağustos 2019; 13:23:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aşırı tipsiz yapmışlar satamıyorlar düştükçe düşüyor fiyatı 1-2 aya 150 tlleri görür bence
  • Acilmisti baslik, fena fiyat degil, urun de kotu degil, cekle filan dusurulup daha ucuza alinabilir.

Bu tip urunler alisip kullanmayi sevene guzel gelir ama saat yerine filan dusunune 2-3 gun sonra cirkin gorunur

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

aşırı tipsiz yapmışlar satamıyorlar düştükçe düşüyor fiyatı 1-2 aya 150 tlleri görür bence
    www.donanimhaber.com
    Mi Band 4, sadece 8 günde 1 milyon adet sattı
    https://www.donanimhaber.com/Mi-Band-4-sadece-8-gunde-1-milyon-adet-satti--111956

Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliğinin ilk satış rakamları geldi. Sadece 8 gün içerisinde 1 milyon adet Mi Band 4 satıldı. Firmanın belirttiğine göre bugüne kadarki en hızlı Mi Band satışı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sawyer258 -- 1 Ağustos 2019; 8:32:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sawyer258

https://www.donanimhaber.com/Mi-Band-4-sadece-8-gunde-1-milyon-adet-satti--111956

Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliğinin ilk satış rakamları geldi. Sadece 8 gün içerisinde 1 milyon adet Mi Band 4 satıldı. Firmanın belirttiğine göre bugüne kadarki en hızlı Mi Band satışı oluyor.

Alıntıları Göster
    Hocam coğu hindistanda satılıyor Hindistan'ın en cok satan elektronik firmalarından bitanesi xiaomi o yüzden normal.

Ayrıca çok satılması estetik olduğu anlamına gelmez ucuz ürün.

Baya bir xiaomi ürünüm var ama objektif bakınca durum ortada.

Senede 500 telefon çıkarmaktan hala kamera yazılımını güncellemediler resmen telefon çöp gibi çekiyor xiaomi mi6 var google kamera yükledim telefonun kamerasının canavar olduğunu gördüm bu kadar kötü kamera yazılımı.

yani diyeceğim iyiye iyi kötüye kötü demek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

Hocam coğu hindistanda satılıyor Hindistan'ın en cok satan elektronik firmalarından bitanesi xiaomi o yüzden normal.

Ayrıca çok satılması estetik olduğu anlamına gelmez ucuz ürün.

Baya bir xiaomi ürünüm var ama objektif bakınca durum ortada.

Senede 500 telefon çıkarmaktan hala kamera yazılımını güncellemediler resmen telefon çöp gibi çekiyor xiaomi mi6 var google kamera yükledim telefonun kamerasının canavar olduğunu gördüm bu kadar kötü kamera yazılımı.

yani diyeceğim iyiye iyi kötüye kötü demek lazım

Alıntıları Göster
    Telefonları konumuz değil ben iphone ve mi band 4 ikilisinden gayet memnunum. Ürünün görüntüsü bence kişiden kişiye değişir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.