Şimdi Ara

Xiaomi Mi Box S - Amazon Fire Stick 4k Hangisi tercih edilmeli sizce Alternatifte olur..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba evimde bulunan Lg tvimi seviyorum smart olması dışında full hd bir tv haliyle değiştirmekte istemiyorum bu sebeple NETFLİX izleme öncelikli olarak bir tv box almayı düşündüm..Arastırlmalarım sonucunda belli başlı cihazlar dışında Netflixin sertifika vermediğini öğrendim.Fiyat performans orantılı olarak bu iki cihaz arasında kaldım yabancı forumlardan da okuyarak bir aşatırma yaptım fakat çok kararsız kaldım özellikle iki cihazı kullanan arkadaslardan yardım istiyorum. Xiaomi Mi Box S mi yoksa Amazon Fire Stick 4k mı ?..Oyun oynayacağımı sanmıyorum Netflix ve youtube spotfy temelli bu kullanım olacaktır.Alternatif cihaz önerilerinize de açığım lütfen bu hafta bu iş çıksın aklımdan istiyorum kaç gündür pc başına oturuyorum elimde kredi kartı birini alcam diye kararsız kalıp kalkıyorum basından.Sizin direktifiniz doğrultusunda hareket edip bu işe nokta koymak istiyorum.Şimdiden her birinize Teşekkür Ederim.

• Amaç sadece Netflix , Youtube ve Spotify gibi uygulamalarsa hiç düşünmeden al bir tane Amazon Fire TV Stick , yeter.İşini fazlasıyla görecektir.Fazla para vermene gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 3 Kasım 2019; 18:3:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    İkisi arasında pek fiyat farkıda göremedim biri 380 tl civarıyken biri 410 tl civarı.Anladım siz Amazon öneriyorsunuz çok teşekkür ederim.
  • ergec E kullanıcısına yanıt
    Forumun ikinci el konu başlığını ve diğer satış sitelerini sürekli takip et.Ben kısa bir süre önce bir arkadaşıma 300 TL'ye sıfır-kutulu Stick 4K modelini aldım.Ama 4K önemli değil dersen 1080p modelinin ikinci eli bile işini görür.

Mibox S kullanmadığım için ise yorum yapmamayım , çünkü performansını bilemiyorum....

• Ben de bu netflix yoitube gibi uygulamalarla kullanacagim, hangisinde cozunurluk fps gibi teknik ozellikler daha iyi merak ediyorum dogrusu.

• Firestick 4K kesinlikle tavsiyedir. Evimde aynı televizyona bağlı ikiside.Mi box açmıyorum hiç .Mi boxta renkler silik ve cansız.Firestik çok daha canlı ve doygun renkler sunuyor.Ses kalitesi de daha iyi. ADB ile tüm indirdiğiniz programları kurabilirsiniz.MiBox a kurup firestick e kuramadığım hiçbir program olmadı.
  • Xiaomi yerine firestick tavsiye eden 2 cihazı da kullanmış kişi değildir kesinlikle. Xiaomi açık ara fark atar.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    benim için netflix görüntü kalitesi ve takılmadan oynatması tek kriter. bu konuda hangisi daha iyi sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: earth.

benim için netflix görüntü kalitesi ve takılmadan oynatması tek kriter. bu konuda hangisi daha iyi sence?
    2 cihazı da kullandım.5-6 tane mibox farklı android sürümlerdeydi.Sanki hepsi de farklı farklıydı.Restart,wifi görmeme vs bir çok sorun yaşadım.Fire tv ninde elime geçen 4-5 çeşidini kullandım.Cihazlar arasında sadece hız farkı vardı.En hızlısı fire tv 4 k geldi.Hepsi stabil ve akıcı menüye sahipti.Bence fire tv 4 k.Sattım hemen hemen fiyatları aynı,tekrar fire tv 4 k alıyorum.Son karar sizin tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 27 Mayıs 2020; 8:12:22 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    fire tv bakayım o zaman eyvallah.
  • bu arada fire tv'de türkiye hesabıyla netflix izlenebiliyor mu yoksa amerika hesabı mı açmak gerekiyor öyle bir şey gördüm de.
  • earth. E kullanıcısına yanıt
    Amazon hesabini amerikan adresi yaptiktan sonra netflix turkiye hesabinla sorunsuz giris yapabilirsin.

Onlarca mibox ve fire tv sattim. Bazi miboxlarda wifi sorunu var. 5ghz modemin yoksa kesinlikle tavsiye etmem. Fire tv cok stabil ve 2.4 ghz de kesinlikle sorun cikarmiyor. Tek handikapi hdd baglamak icin 2 tane farkli aparat alman gerekiyor. Senin kullanimina gore kesinlikle fire tv derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: earth.

Sadece Netflix diye düşünmemek lazım. İhtiyaçlar değişir. Mibox çok güzel bir alet. Şu anda sadece onu kullanıyorum. Eğer 5 Ghz modem varsa, düşünmeden alınabilir. Elektronik eşya sonuçta, her ürünün sorun çıkarması muhtemel.
  • öncelikle h265 çözmeyen cihaz kesinlikle alma derim.
    fire tv 4k sıfır kablo sıfır sorun demek.
    tv arkasına tak
    usb den de elektriğini bağla oh mis

ama sesli komut ingilizce oluyor, mağazası kısıtlı, ki ben içinde iptv de kurdum, stremio da , emulator bile kurdum, snes oyunlarını gayet stabil oynatıyor,

auora marketi downloader ı kkurmak gerek, bir de eklenti var yön tuşları mouse oluyor onu da kurduktan sonra miboxdan iyi bile oluyor bence
  • chamicals2 kullanıcısına yanıt
    Fire Stick Tv de tv markası önemli mi acaba? Cihazı Axen tv de izlemek istiyorum.Problem olur mu? Kumanda eşleşmesi sorunu var sanırım.
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Amazon com da hesap oluşturma dışında kredi kartı/sanal kart gibi ihtiyaçlar oluyor mu acaba? Yoksa Amzazon com da açılan hesap bilgisi yeterli oluyor mu?
  • mefce77 M kullanıcısına yanıt
    Hesap yeterli

• marcelor kullanıcısına yanıt
    Farklı yorumlar okuyordum bu konuda, teşekkür ederim bilgi için.
  • sadece netflix ve youtube ve 1080p yetiyor ise , yarı fiyatına mi tv stick alınabilir. ben aldım, temiz oynatıyor , eski wifi ile sorunsuz kullanıyorum. Firestick 4k, tv usb sinden aldığı elektrikle yetinebiliyor mu? mi tv stick'in bence en iyi yanı, sunny marka uyduruk bir tv nin usb portu bile yetiyor...
  • Bende Amazon fire stic ile Xiaomi tv stic arasında kaldım arkadaşlar hangisini alayım ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.