Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.153
Cevap
619
Favori
1.215.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben direk tv boxa müzik setini bağlamayı denicem bakalım
  • selam arkadaşlar ben mi box s ve mecool km9 arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz birileri mi box s herhangi bir program yuklenmiyor demiş ben ip tv vs. izlemek istiyorum mi box s problem yaratır mı?
  • oist O kullanıcısına yanıt
    Hayır bir problem olmuyor tvye uyumlu her uygulamayı yüklersiniz. Hatta çoğu android telefondan daha stabil çalışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba bu cihazın bir önceki versiyonunu almıştım fakat netflix te uygulamadan atma sorunu olduğundan iade etmiştim sanırım hdcp sorunu gibi bişiydi tvim 40es8000, bunu alsam aynı şeyi tekrarlarmı acaba?
  • Uzun süreli kararsızlıktan sonra bunu almayı düşünüyorum fakat netflix uhd için kullanılacak cihaz, kafama takılan nokta 5.1ses desteği var mı? Nette bir önceki versiyonda olmadığına dair bilgiler var ama S ile ilgili birşey bulamadım bir türlü, yarın sabah sipariş geçeceğim Netflix kullanan bir arkadaş 5.1 ses destekleyip desteklemediğini yazarsa sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Cihazı kumandadan kapatıp bir süre sonra tekrar açtığımda cihaz resmen çuvallıyor arayüzde lag oluyor videolar YouTube vs takıla takıla çalışıyor. Fişini çekip takınca kendine geliyor. bu sefer de kumandayı görmüyor tekrar eşleştiriyor. Ayni problemi yaşayan bir arkadaş da kumandandan resetleyerek çözmus ama sonuçta resetleniyor. Bunun bir çözümü var mi?

Bir de Tivibu Go, Digiturk Play, Google Fotoğraflar vs uygulamalar play store da çıkmıyor bunları apk olarak bulup USB den mi yüklemek lazim ? O zaman da güncelleme almayacak. Ara ara bu işlemi tekrarlamak gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 4 Ocak 2019; 12:11:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rueta

Merhabalar. Cihazı kumandadan kapatıp bir süre sonra tekrar açtığımda cihaz resmen çuvallıyor arayüzde lag oluyor videolar YouTube vs takıla takıla çalışıyor. Fişini çekip takınca kendine geliyor. bu sefer de kumandayı görmüyor tekrar eşleştiriyor. Ayni problemi yaşayan bir arkadaş da kumandandan resetleyerek çözmus ama sonuçta resetleniyor. Bunun bir çözümü var mi?

Bir de Tivibu Go, Digiturk Play, Google Fotoğraflar vs uygulamalar play store da çıkmıyor bunları apk olarak bulup USB den mi yüklemek lazim ? O zaman da güncelleme almayacak. Ara ara bu işlemi tekrarlamak gerekecek
    Aynı sorun bende de var. Ama bende kumanda eşleşmeme gibi bir sorun olmuyor. Kumanda stabil çalışmaya devam ediyor. Bu sorunun çözümü yok mu acaba ? Sürekli açık mı kalmalı cihaz ?

• rueta R kullanıcısına yanıt
    Bende de vardı. Fare bağlıydı sürekli onu çıkarınca düzeldi. Artık hiç takılma yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Bende de vardı. Fare bağlıydı sürekli onu çıkarınca düzeldi. Artık hiç takılma yok.
    Bende fare yok. USB çoklayıcı takılı onada harici flash disk taktım ondan mı acaba ?
  • DeLPhinuSs kullanıcısına yanıt
    Ondan olması muhtemel. Birkaç gün öyle deneyin. Fişi ilk takıp açtığımda sıkıntı olmuyordu, 2. uykudan uyanışta cihaz mallaşıyordu. Ayarları ve kumandayı resetlemesi de cabasıydı. Şimdilik sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Ondan olması muhtemel. Birkaç gün öyle deneyin. Fişi ilk takıp açtığımda sıkıntı olmuyordu, 2. uykudan uyanışta cihaz mallaşıyordu. Ayarları ve kumandayı resetlemesi de cabasıydı. Şimdilik sıkıntı yok.
    Aynen bende de dediğiniz gibi Hocam cihaz resmen mallasiyor Kumanda vs de resetleniyor. Bende takılı hiç bir USB yok işin kötü yanı. Olsaydi sevinecektim ondan diye :))

• quote:

Orijinalden alıntı: rueta

Aynen bende de dediğiniz gibi Hocam cihaz resmen mallasiyor Kumanda vs de resetleniyor. Bende takılı hiç bir USB yok işin kötü yanı. Olsaydi sevinecektim ondan diye :))

Alıntıları Göster
    Aynı anda SwiftKey uygulamasını da sildim, ayrıca Chrome kullanmamaya başladım. Bunlar da etken olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

Uzun süreli kararsızlıktan sonra bunu almayı düşünüyorum fakat netflix uhd için kullanılacak cihaz, kafama takılan nokta 5.1ses desteği var mı? Nette bir önceki versiyonda olmadığına dair bilgiler var ama S ile ilgili birşey bulamadım bir türlü, yarın sabah sipariş geçeceğim Netflix kullanan bir arkadaş 5.1 ses destekleyip desteklemediğini yazarsa sevinirim.
    Deneyimleyenler var mıdır? Sipariş aşamasındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

Deneyimleyenler var mıdır? Sipariş aşamasındayım.

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=136439494

Bu mesajda anlatılanları yaparsanız ve tvnizde hdmi arc varsa 5.1 ses alırsınız. Ben yaptım, ses seçeneklerine 5.1 seçeneği geldi ancak tvnin hdmi arc portu bozuk olduğundan 5.1 ses alamıyorum. Optik çıkış da stereo ses veriyor maalesef.

• Arkadaşlar ben cihazı aldım. Kurulumunu da yaptım. Şimdi şöyle bir sorum var size. Televizyonum 4K. Mi box s'in görüntü ayarlarından Display Mode bölümündeki hangi çözünürlüğü seçmeliyim. Birkaç farklı seçenek var. Hz'ler değişiyor.

• Arkadaşlar şimdi netflix uygulamasına girmeyi denedim şöyle bir hata alıyorum. Sizde de bu hata var mı acaba? Cihazı ben zaten netflix için aldım. Bu sorunu nasıl çözeriz?

• emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Güncelleme varsa kurun, sıkıntı yok şu an.

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Cihazı kurduktan sonra yaklaşık 47 megabaytlık bir Android güncellemesi geldi kurulumunu yaptım ve cihazı tekrardan başlattım. Ama şu an hala netflix'e giremiyorum.

• emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Netflix'i güncellediniz mi?

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Hayır onu nasıl güncelleyeceğim?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.