Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.153
Cevap
619
Favori
1.215.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nerden alalim su kral cihazi..uyguna nsil mâl ederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Smartiptv uygulamasını satın aldım çok kullanışlı onu atayamıyor muyuz?
    xda forumda gördüğüm uygulamayı yapamadım. Playstoredan button mapper programını kurdum. Daha önce de denemiştim ama ana ekranda sapıtıyordu. Dün güncelleme almış program düzeltmişler hatayı galiba. Live tuşu ile netflix tuşunu değiştirmiyor. Ben de Netflix tuşu üzerindeki Uygulamalar tuşuna smartiptv yi atadım. Bimden aldığım air mouse var bende renkli tuşlarına da başka uygulamalar atadım. Program kısıtlı versiyonda da iş görüyor. Tek tık, çift tık, uzun basma ile farklı atamalar yapılabilir.

• emre ertekin E kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık 1 aydır xiaomi mi box s alırken USB çoklayıcıda aldım hdd ti film için bağlayıp kullanıyorum 16gb sandisk flash. 3.0 dahili depolama yapıp tüm herşeyi oraya attım hızlı flash bellek tavsiye edin eğer dahili depoma olarak tanıtacaksanız herşey dört dörtlük diyebilirim tüm programlar uygulamalar tarayıcı olarak hem chrome hemde opera kurdum opera tam bilgisayar da gezinti olanağı sunuyor mouse ve klavye ile iptv aldığım arkadaş iptv extreme önerdi onu kurdum ve daha birçok program aklına gelebilecek tüm iptv oynatma programı sonunda iptv extreme pro 4 tl ye aldım ben iptv portaldan ayarladım server,kullanıcı adı ,şifre olan kısım sakın m3u olarak yapmayın ne kanal güncelleme alırsınız nede donma problemleri bitmez çeşitli görsel ayarları var onlarıda yaptım süper hiç takılma yok çok memnunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rzsph -- 6 Ocak 2019; 14:33:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@rslan

En sonunda olacak olan zaten o da....

Nerden alalim su kral cihazi..uyguna nsil mâl ederiz
    Valla ben sahibinden.com dan ikinci al aldım. ama alırken 2017 çıkışlı Nvidia shield TV olmasına dikkat et. Ben 1250 TL ye almıştım geçen ay

• Arkadaslar yasadigim sorunlari duzelttim simdilik. Basina gelecek arkadaslara faydali olur sanirim.

Ayarlardan, depolama sekmesi, Fabrika ayarlarina ceviriyoruz.

Ekran geldikten sonra birsey guncellemeden, fisi cekiyoruz. Fisi takmadan hemen once "geri tusu" ve orta yuvarlak olan "ok" tusuna beraber basarak mi boc in power kablosunu takiyoruz. Ekran gelene kadar bekliyoruz. Recovery menu acilacak. Wipe cache ve factory reset yapiyoruz reboot dedikten sonra kurulumu ve tum guncellemeleri yapiyoruz.

Imkan dahilimdeyse modemin 5ghz yayinina bagliyoruz tum cihazlari.

Sunu belirteyim ki, evde 2 tane note fe olmasina ragmen benimki asla bagnamadi. Ama evdekj tum diger telefonlar hem chromecast hemde mirroring yapti. Diger note fe dahil. Demekki bazen yazilimsal sorunlar olabiliyor. Eminim telefonu formatlasam o da bagnacak.

Simdilik isimi gordu.

Mi box s kutusuna turktelekom muud ve chome yuklemek istiyorum. Kisaca ne kullanmam lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: m@rslan

Arkadaslar yasadigim sorunlari duzelttim simdilik. Basina gelecek arkadaslara faydali olur sanirim.

Ayarlardan, depolama sekmesi, Fabrika ayarlarina ceviriyoruz.

Ekran geldikten sonra birsey guncellemeden, fisi cekiyoruz. Fisi takmadan hemen once "geri tusu" ve orta yuvarlak olan "ok" tusuna beraber basarak mi boc in power kablosunu takiyoruz. Ekran gelene kadar bekliyoruz. Recovery menu acilacak. Wipe cache ve factory reset yapiyoruz reboot dedikten sonra kurulumu ve tum guncellemeleri yapiyoruz.

Imkan dahilimdeyse modemin 5ghz yayinina bagliyoruz tum cihazlari.

Sunu belirteyim ki, evde 2 tane note fe olmasina ragmen benimki asla bagnamadi. Ama evdekj tum diger telefonlar hem chromecast hemde mirroring yapti. Diger note fe dahil. Demekki bazen yazilimsal sorunlar olabiliyor. Eminim telefonu formatlasam o da bagnacak.

Simdilik isimi gordu.

Mi box s kutusuna turktelekom muud ve chome yuklemek istiyorum. Kisaca ne kullanmam lazim
    Aptoide uygulamasını kurun cihaza. Her ikisini de oradan kurabilirsiniz. Kullanmak için mouse/air mouse gerekli tabi.

• Bende mi box s ve mi router siparişi verdim, salı günü elimde olur, bakalım inşallah memnun kalırım.

• Valla arkadaşlar bence 60TL’ye alınan Hubla alakalı sizin durumunuz. Ben 4K videoları takılmadan açabiliyorum 3 saatlik 4 saatlik 4K videolar üstelik. Kablosuzda da 1080p’de takılma olmuyor iptvde de hiç bi şekilde takılma donma yok. Shield TV hayırlı olsun size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 7 Ocak 2019; 9:32:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar mi box s e klavye mouse taktım çalışıyor ama mouse imlecini göremiyorum air mouse da var onda da aynı sorunu yaşıyorum bir çözümü var mı bunun

• İlk başlarda wifi sorunlar vardı şimdi yağ gibi akıyor .Amazon Prime video uygulamasını de aktif ettim .Menüsü keyifli hale geldi bir de netflix 5 .1 çevirmesi kaldı .İlk kullanmaya başladığımda çok beğenmemiştim.Kullanmakta olduğum Minix u1 ve himedia q10 pro ya göre kumandası ,youtube 4k Netflix ve prime video ,ıptv ye tek tuşla ulaşıyorum menüsü daha keyifli hale geldi.Esasında sony android tv ile bunların hepsi uğraşmadan çalışıyordu.Kocaman bir kumandan kullanmaktansa görsel olarak mi box kullanmak daha keyifli ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black-eagle70 -- 7 Ocak 2019; 13:21:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun cepport a sipariş vermek istiyorum. Netflix için sipariş edeceğim. Konu yu okudum. Bluetooth çoklayıcıda sipariş vereceğim çoklayıcı elektrik bağlantılı olmalımı. Aliexpressten vermeyi düşünüyorum öneri varmı teşekkürler başka almam gereken bir şey varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 7 Ocak 2019; 13:38:39 >
  • Selamlar Arkadaşlar,

Netflix de efekt ve arka plan sesler yüksek konuşmalar kısık geliyor nasıl bir ayar veya ne yapmak lazım fikri bilgisi olan varmıdır?
  • Arkadaslar bu ne işe yarıyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BU ürüne sahip olanlar Black Mirror Bandersnatch 2018 bunu deneyebilir mi açıyor mu diye ? tv deki uygulama açmıyor mesela.
  • umaci U kullanıcısına yanıt
    Açıyor, izledim.
  • umaci U kullanıcısına yanıt
    Açıyor sorun yok.
  • Kısacası akılsız televizyonu akıllı hale getiriyor:) Televizyonunuz bu aparatla Android tv oluyor.
  • mi box s modelini kullananlar arasında blutv üyesi olan var mı? Varsa, blutv uygulaması çalışıyor mu? Benim şu an kullandığım mecool km9 da blutv açıyor fakat blutv yapımı yerli dizi ler ve filmlerde DRM uyarısı verip oynatmıyor. Diğer içerikler ve canlı tv sorunsuz gösteriyor.
    Mi box s modelini netflix'i 1080P seyredebilmek için satın almayı düşünüyorum. Kullandığım cihaz netflix'i 540P çözünürlükte gösteriyor..
  • Misafir_Terliği kullanıcısına yanıt
    cihaz kumandadan kapanmıyor, sadece bekleme moduna alıyor, o yüzden de kaldığı yerden devam etmesi normal. eğer kapatmak istiyorsanız fişini çekmelisiniz.
  • Bu cihazla evdeki nas tan 4k film izleyen oldu mu? Performans nasıldı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.