Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.153
Cevap
619
Favori
1.215.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Netflix 4K açıyor. Blutv uygulaması da mağazada görünüyor, üyesi olmadığım için bilemeyeceğim. Denememi filan isterseniz iletişime geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih0xx

Valla ben sahibinden.com dan ikinci al aldım. ama alırken 2017 çıkışlı Nvidia shield TV olmasına dikkat et. Ben 1250 TL ye almıştım geçen ay

Alıntıları Göster
    2017 çıkışlı ile 2018 çıkışlının arasında farkmı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanuque

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=136439494

Bu mesajda anlatılanları yaparsanız ve tvnizde hdmi arc varsa 5.1 ses alırsınız. Ben yaptım, ses seçeneklerine 5.1 seçeneği geldi ancak tvnin hdmi arc portu bozuk olduğundan 5.1 ses alamıyorum. Optik çıkış da stereo ses veriyor maalesef.

Alıntıları Göster
    sa.ustat benim tv de hdmi arc çıkışı yok.philips 8109 var bende.tv den optic çıkışa ev sinema sistemine bağlasam, dolby ve dts 5.1 ses alabilirmiyim?ona göre siparişi iptal edicem. ben ses sistemi için alıyorum cihazı.teşekkürler

• Arkadaşlar USB ile esfilemanager dan apk yükledim anasayfa da uygulamalarda neden çıkmıyor bilen varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

mi box s modelini kullananlar arasında blutv üyesi olan var mı? Varsa, blutv uygulaması çalışıyor mu? Benim şu an kullandığım mecool km9 da blutv açıyor fakat blutv yapımı yerli dizi ler ve filmlerde DRM uyarısı verip oynatmıyor. Diğer içerikler ve canlı tv sorunsuz gösteriyor.
    Mi box s modelini netflix'i 1080P seyredebilmek için satın almayı düşünüyorum. Kullandığım cihaz netflix'i 540P çözünürlükte gösteriyor..
    Mi box ile blu tv izlersiniz. Benim üyeliğim vardı ancak kapattım. Lisanslı cihaz olduğu için sorun yaşamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greendiablo

sa.ustat benim tv de hdmi arc çıkışı yok.philips 8109 var bende.tv den optic çıkışa ev sinema sistemine bağlasam, dolby ve dts 5.1 ses alabilirmiyim?ona göre siparişi iptal edicem. ben ses sistemi için alıyorum cihazı.teşekkürler

Alıntıları Göster
    Üstad netflix için soruyorsan optikle 5.1 ses alamıyorum ben de. Ama harddiskten film izlerken kodi, arcsoft gibi programlarda 5.1 çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Netflix 4K açıyor. Blutv uygulaması da mağazada görünüyor, üyesi olmadığım için bilemeyeceğim. Denememi filan isterseniz iletişime geçebilirsiniz.

Blutv uygulaması mağazada varsa sorunsuz gösteriyordur. Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanuque

Mi box ile blu tv izlersiniz. Benim üyeliğim vardı ancak kapattım. Lisanslı cihaz olduğu için sorun yaşamazsınız.

Mağazada olan blutv uygulamasında sadece canlı tv yok sanıyorum. Tablet ve telefon sürümünde canlı tv var.
    Zaten izlediğim diziler bitsin ben de üyelikten çıkacağım. Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş verdikten sonra şöyle bir donanimhabere de bakayım dedim, öncesinde youtube incelemelerini incelemiş ve yorumları dikkate alarak ürünü satın almıştım. İş yerimde ürün elime ulaştı henüz deneme fırsatım olmadan bu konuya geldim, iade mi etsem dedim kendi kendime hele ki S olmayan modelinde yazılanlar, dedim çöpe mi attım acaba 400 TL yi. Neyse dedim eve gidince deniyim ona göre iade ederim. Netflix, youtube, ip tv, puffin tarayıcı bu 4 unu denedim bir takılma, donma, internet kopması (mi wifi pro router aldım onla bağlandım onda da aynı kötü yorumlar vardı) yaşamadım. 6bucukda işten geldim bir bölüm film izledim, 4 bölümde ağabey im izledi az önce kapattık, ısınma da yaşamadık. Yani bu kötü yorumlar acaba teknoloji şans işidir konusuna mi dönüyor, yoksa samimi değil mi.

• Arkadaşlar merhaba bu cihazı almayı düşünüyorum.

İki sorum var. Monitöre vga hdmi çevirici ile bağlayacağım. Bluetooth hoparlör ile ses alacağım.

1. Soru: Cihazın kumandasın da ki güç tuşuna basınca cihaz kapanıyor mu, yoksa uyku moduna mı geçiyor?

2. Soru: Kumanda üzerinden cihazın sesini yani bluetooth hoparlör sesini kısıp açabilir miyiz?

Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordzeus83

Arkadaşlar merhaba bu cihazı almayı düşünüyorum.

İki sorum var. Monitöre vga hdmi çevirici ile bağlayacağım. Bluetooth hoparlör ile ses alacağım.

1. Soru: Cihazın kumandasın da ki güç tuşuna basınca cihaz kapanıyor mu, yoksa uyku moduna mı geçiyor?

2. Soru: Kumanda üzerinden cihazın sesini yani bluetooth hoparlör sesini kısıp açabilir miyiz?

Teşekkürler.
    1) Uykuya geçiyor.

2) Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

1) Uykuya geçiyor.

2) Evet.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim. Amazon fire tv aldım sırf bu yüzden sattım.

Uykuya geçmesi kötü oldu. Monitöre giden sinyali kesiyor mu acaba? Çünkü siyah ekran çalışır şekilde kalıyordu fire tv de.

Root ve benzeri bir şey yaparak tamamen kapanmasın bir yöntem varmıdır acaba?

Fire tv de ki ses tuşları tv , soundbar ve ses sistemini kontrol ediyor. Mibox ses yönünden işimi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordzeus83 -- 9 Ocak 2019; 1:58:0 >

• Bu uygulamayı destekler mi deneyebilecek biri var mı acaba? teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba, bende dün aldım ürünü, kurulum yaptım, fakat cihazı kumandadan kapattım mesela, yarım saat sonra açıp kullanmaya başlayınca sürekli takılıp donuyor, sonra fişini çekip tekrar takınca düzeliyor. Bunun için ne yapmam lazım acaba.

• Limonen kullanıcısına yanıt
    bende yaptım, kodinin içine atıyor ve çoğu düzgün çalışmıyor. puffin borwser ağ bağlanamıyor hatası verdi, chrome için air mouse şart ama kullanışsız gözüküyor.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    hemen iade et. cihazın bozuk. bana kalırsa x96max al. detaylı mi box s yorumu yapacağım. kesin vazgeçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre ertekin

hemen iade et. cihazın bozuk. bana kalırsa x96max al. detaylı mi box s yorumu yapacağım. kesin vazgeçersin.
    Aslında cihaz tam benim isteklerime göre, sorun yaşamasam bir sıkıntısı yok benim için.
  • lordzeus83 kullanıcısına yanıt
    Sinyal yok yazıyor ekranda. Fişi çekebilirsiniz.

• Netflix için bu cihazı düşünüyorum ama başka önerisi olan var mı?
  • lordzeus83 kullanıcısına yanıt
    Siyah ekran kalmıyor tv de bekleme süresine alıyor kendini kapatıyor belli bi dk sonra.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.