Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.153
Cevap
619
Favori
1.215.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://fast.com/tr/
    Netflix'in kendi hız sitesidir. Buradan ortalama 25mbit alman gerekiyor hocam 4k izleyebilmek için.
  • unplogyourself kullanıcısına yanıt
    Mağazadan canlı kanal özelliği olan bir uygulama indirince aktif oluyor.
    Mesela ben bunu yüklediğimde aktif olmuştu.
    play.google.com
    TVirl. IPTV for Android TV - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=by.stari4ek.tvirl&hl=tr

• Bir sorum olacak, bir haftadır cihazı hiç kapamadan sıkıntısız kullanmıştım.Dün cihazı kapattım açtım ama cihaz takılmaya başladı. Menü geçişleri uygulamalar içinde gezinmeler yavaşladı. Biraz bekledim ama kendine gelmedi. Bende cihazı resetledim cihaz kendine geldi. Açıkcası çok seri bir cihaz böyle yapması canımı sıktı.Arada böyle takıldığı oluyor mu cihazın tecrübesi olanlar bilgilendirirse sevinirim.
  • Smartiptv kullananlar bazi kanallarda epg gitmiş sizde de aynı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    teşekkürler akşam deneyeceğim, tvirl yi indirmek yeterli mi yoksa içine eklenti denilen ne olduğunu bilmediğim şeylerde mi gerekli ?
  • Bugün itibariyle sipariş verdim.Netflix,iptv,digiturkplay gibi uygulamaları kullanıp ayrıca ara sıra telefondan screen mirroring yapmak için aldım.Uzun araştırmam sonucu bu cihaza karar verdim(Netflix 1080P olması büyük artı),umarım beni yanıltmaz.Gelince uğraşıp almadan önce aklımda olan soruları ve aldıktan sonra soru işaretlerimi giderip gideremediğiyle ilgili uzun ve detaylı bir inceleme yazacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionida

Selamlar, cihazı 3 ken radarıma almıştım, baya zaman aşımına uğradı bir 4 gündür S versiyonunu kullanıyorum.

Kurulum;
    5Ghz WiFi
    HDMI ile Receiver yine HDMI ile 1080p TV
    Bluetoohla aptx kulaklık

Spotify - HDMI ile receivera bağlı ses kalitesi aptx bluetoothtan güzel airplayden de hızlı kontrol edilebilir durumda.
    BluTv - Ses gecikmesi var ama uygulamadan kaynaklanıyor
    Puhu TV - Bir sorun yok
    Turkcell TV+ - Sorun yok güzel güzel tv deneyimi
    Smart IPTV - Gayet başarılı.
    SoundCloud - Telefondaki (ios) soundcloud uygulamasından açtığım müziği direkt Android TV'de çalma opsiyonu varmış Androit TV'ye uygulama falan kurmadığım halde direkt çalmaya başladı ve buna baya sevindim.
    TuneIn Radio - Hesabıma giriş yapamadım, favorilerime ulaşamadım, sanırım uygulamadan kaynaklı. Tunein'de spotify connect gibi telefonu kumanda yapabiliyor ama uygulama sebebiyle çalışmıyor.
    myTuner Radio - TuneIn Radio alternatifi olması için kurdum, fena değil telefon (ios)'dan dan başlatıp android tv'de çal diyebiliyorsun, tam stabil değil ama TuneIn 'in yokluğunda işime yarıyor.
    Chrome - Evde atıl duran bir bluetooth mouse vardı, imleç olarak onu klavye olarak kendi kumandası ile şimdilik iş görüyor ama facebook gibi aşağı indikçe uzayan sayfalarda kasma yapıyor.
    Youtube - Gayet akıcı güzel kullanımda hatta en çok kullandığım uygulama 2 haftadır.

Diz üstü bilgisayardan (mac) kullanım;
    - Chrome'un istediğiniz sekmesi cihaza yansıtabiliyorsunuz, renkler kayıyor ama bunu yapabilmek gayet hoşuma gitti. Hatta mac'i de ios cihazdaki kumanda programıyla uzaktan yönetbilirsiniz vs.
    - Browser üzerindeki Youtube direkt uygulamaya bağlanıp çalışabiliyor.
    - Spotify cihazdaki uygulamaya bağlanıp kullanılıyor.

23.01.2019 itibariyle cihazı yaklaşık 2 aydır full aktif kullanıyorum çok memnunum.
    Merhaba,

iyi bir kullanıcı olduğunuz görülüyor. Bir sorum var, puhu tv kullanırken istediğimiz zamana atlayabiliyor muyuz? Örneğin, dizinin 38. dakikasında kaldım, başka bir gün tekrar açtığımda 38.dakikaya atlamak için ne yapmalı? Kolay bir yolu var mı acaba?

Bir de letgo'dan bir cihaz almak üzereydim mi box 3 idi, bana dedi ki "s" versiyonlarında sıkıntı yaşanıyor. Var mı sorunlar?

Teşekkürler.

• merhabalar, arkadaşlar netflix te film yada dizi oynayama başladığında parlaklık düşüyor bu sorunu yaşayan varmı, usb yada başka bi platformdan izlerken böyle bi sorun yok. not: cihaz piooner vsx 832 avr ye bağlı avreden görüntü benq w1070 projeksiyona gidiyor.
    Rica ederim. Bu yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, cihazda ek uygulamalarla youtube 4k sorunsuz açılıyor mu, ayrıca 8 gb rom sıkıntı çıkarıyor mu? arkadaşlar. Yurt dışından 4gb ram 32-64 gb rom a sahip cihazlarla bunun arasında kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 23 Ocak 2019; 13:2:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil-mustafa

merhaba, cihazda ek uygulamalarla youtube 4k sorunsuz açılıyor mu, ayrıca 8 gb rom sıkıntı çıkarıyor mu? arkadaşlar. Yurt dışından 4gb ram 32-64 gb rom a sahip cihazlarla bunun arasında kaldım
    bu fiyata alınabilecek netflix lisanslı en kalieli cihaz
  • Bende bugün tekrar sipariş verdim, daha önce aldığım mi box s arızalı çıkmıştı, iade ettim, bugün yine sipariş verdim. Birşey sormak istiyorum, bu mi box s i hiç kapatmasak, yani kumandadan da kapatmasak, açık kalsa bir sıkıntı olur mu acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Bende bugün tekrar sipariş verdim, daha önce aldığım mi box s arızalı çıkmıştı, iade ettim, bugün yine sipariş verdim. Birşey sormak istiyorum, bu mi box s i hiç kapatmasak, yani kumandadan da kapatmasak, açık kalsa bir sıkıntı olur mu acaba.
    Birşey olmaz istersen belli süre sonra otomatik uyku moduna alabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    teşekkür ederim
  • renkli_ R kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    malesef puhu bu özelliği henüz sunmuyor. ileri tuşuna sayısız basarak istediğim yere alabiliyorum.
    cihazı alırken tavsiyem s versiyonunu almanız.
    donanım olarak bir fark yok ürün 3 versyionunun tecrübesi ve güncel işletim sistemi ile çıkartıldığı için tercihim s oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

Birşey olmaz istersen belli süre sonra otomatik uyku moduna alabilirsin

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam.
  • scorpionida kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Fiyat kollamaya başladım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OPTIMIST26 O kullanıcısına yanıt
    merhaba, xiaomiden memnun musunuz yoksa km9 alsaydım diyor musunuz ara sıra?
  • 1 den fazla iptv server kullanıyorsanız ücretli, bu cihaz ile hepsini aynı anda çalıştırma imkanınız varmı iptv bazı receiverlarında olduğu gibi ? Onlarda tek bir tuşa basarak başka servera geçebiliyorsunuz, bunun iptv apk larında bu özellik kullanılabiliyormu ve kullanılıyorsa hangi apk ı tavsiye ediyorsunuz iptv için kodi den başka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmantoska

1 den fazla iptv server kullanıyorsanız ücretli, bu cihaz ile hepsini aynı anda çalıştırma imkanınız varmı iptv bazı receiverlarında olduğu gibi ? Onlarda tek bir tuşa basarak başka servera geçebiliyorsunuz, bunun iptv apk larında bu özellik kullanılabiliyormu ve kullanılıyorsa hangi apk ı tavsiye ediyorsunuz iptv için kodi den başka ?
    gse ip tv ye ekleyebiliyorsunuz istediğiniz kadar.
    ücretsiz sürümüyle deneyebilirsiniz.
    smart ip tv yede 10 tane ekleniyor ama yeni sürümde bütün ip tv gruplamalarını karışık şekilde gösteriyor.
    hangi grubun hangi ip tv hizmetine ait olduğu belli olmuyor. bu sıkıntı değilse hepsini tek hizmetmiş gibi gösteriyor. tuşa faan basmadan.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.