Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.153
Cevap
619
Favori
1.215.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ayar az derken eksiği nedir? portala giriş yapıp kullanırsan daha iyi performans alırsın. player olarak gelişmiş olanı seçiyorum ben hep. favori kanalları seçme var, tema çok güzel sade ve kullanışlı, hiç hata vermeyen bir program. kullanıcıya göre değişir tabi ama benim ihtiyacımı görüyor ip tv için en iyisi bence. perfect player, gse, simple, kodi içindeki uygulama hepsini denedim. ip tv extreme en iyisi bence. play store dan istediğin birşey varsa yazabilirsin paola turatti diye biri programı yapan direk cevap veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: force444

Merhaba ben beinconecti sorunsuz kullanıyorum şöyleki önce mi boxa esdosya yöneticisini kur sonrasında ise google dan beinconectin apk sını indirip usb yükle mi ye takıp es dosya yöneticisinden çalıştırıp yükle fakat beinconcet için kablosuz air mouse şart kendi kumandası işlevsiz kalıyor.

Alıntıları Göster
    tekyildiz44 teşekkürler, tarifin gibi yaptım oldu. Şu an elementary 4/1 izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ümit IŞIK -- 17 Ocak 2019; 18:1:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mi box s gmail veya e-mail uygulaması var mı bulamadım ben..ip TV için dosyayı nasıl atabilirim cihaza

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer akif

Modem frekansınla alakalı. BluEtooth la wireless sinyalleri karışıyor.Modemden yayın kanalını değiştir.bende işe yaramadı. Olmazsa "baidu wifi hotspot"programı ile pc den wireless sinyali almayı dene. Ne dediğimi anlayacaksın. Ben modeme direk Wireless ile bağlanırsam hiçbişey izleyemiyorum. Pc aracılığıyla bağlanırsam netflix 1080p. Usb dönüştürücü ile kablolu bağlanmak en kesin çözüm.
    Modem frekansını veya kanalları nasıl ayarlayacagim? Bu konularda çok yeteneksizim maalesef :(

• isacc kullanıcısına yanıt
    Xbox One S Wireless Controller sorunsuz bağlanıyor.
  • Netflixte dizi izlerken ok tuşuna basınca çıkan seçenekler yazısı ve diğer işaretler düşük çözünürlük gibi gözüküyor. Çizgi çizgi sanki. Sizde de öylemi?

• sascha S kullanıcısına yanıt
    Mi Box'a ES Dosya yöneticisini indirip USB Flash bellek ile dosyaları gösterebilirsin. Ayrıca kullandığınız telefona ''Android TV remote control'' uygulamasını kurduğunuzda dosyalarını daha kolay kopyalayıp, yapıştıra bilirsiniz.
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar,

Bende hp da dan 31 Aralıkta verdiğim xiaomi kutuma bugün itibariyle kavuştum. Yaklaşık olarak 6 saat aralıksız kurcaladım ve genel olarak çok memnun kaldım. Benimde bir arkadaşın dediği gibi tek bir sorunum var bu cihaz ile ilgili. Oda, (mecburen WiFi ile bağlı cihaz modeme)

Gerçekten bulututlu bir kulaklıkla içerik izlemeye kalktığınızda görüntü kalitesi ister netflix de İster youtube da acayip dişüyor. Ne yaptımsa bir türlü çözemedim. Kulaklık kullanmazsanız görüntü süper. Bunu sorunu nasıl çözebiliriz? (yani eğer bir aparat falan alacaksak hangi marka ve ne almalıyız? Linkle paylaşırsanız sevinirim..

Birde çok ama çok merak ediyorum netflix de kaç piksel görüntü aldığımızı nasıl anlarız? Tamam görüntü nettte ama kaç piksel? Yani you tube da görüntü kalitesi seceneği mevcut. Onu anlayabiliyoruz ama netflixte böyle bir seçenek yok ya da ben bulamadım. 40 TLlik ultra HD pakete üyeyim.

Detaylı cevap verirse bilgili arkadaşlar çok memlun olurum..

• kemal019 K kullanıcısına yanıt
    4k tv nin varsa test pattern videosunu çalıştırın. 3840*2160 seçin. Biraz videonun ilerlemesini bekleyin. Sağ üst köşede çözünürlük yazar.

• Arkadaşlar bu cihazda cetusplay uygulmasını kullanabilen var mı?

• oyunbitti kullanıcısına yanıt
    Modemin arayüzüne girip kablosuz ayarlarından yapacaksınız.

• kemal019 K kullanıcısına yanıt
    hocam daha öncede yazmıştım, bluetooth kulaklık vs kullanacaksan interneti kablo ile bağlaman lazım, cihazda ethernet giriş olmadığı için ethernet dönüştürücü satın alman gerekiyor. bende tplink var, ugreende tavsiye ediyorlar. kablo ile bağlayacaksam bu cihazı niye aldım ki diyorsan keşke yorumları okusaydın derim.
  • Anladımşuan için yapacak birşey yok yani.. Teşekkürler cevap için. Birde şu yayını Netflix de kaç piksel ile izliyoruz onu nasıl öğrenicez? Benim tv 1080p. Bir arkadaş 4k tv varsa diye bu soruma saolsun cevap vermiş. Ben nasıl öğrenicez? Program vs var mı? You tube da ne güzel anlıyorum kaç piksel izlediğimi..

• selam, bu cihazda iptv izleyeceğim de önerebileceğiniz bir yayıncı var mı? MGold diye bir tane buldum face de ama emin olamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal019

Anladımşuan için yapacak birşey yok yani.. Teşekkürler cevap için. Birde şu yayını Netflix de kaç piksel ile izliyoruz onu nasıl öğrenicez? Benim tv 1080p. Bir arkadaş 4k tv varsa diye bu soruma saolsun cevap vermiş. Ben nasıl öğrenicez? Program vs var mı? You tube da ne güzel anlıyorum kaç piksel izlediğimi..
    hocam
    netfilixin içinde
    test pattern
    diye aratın bu videoyu izleyin köşede yazar çözünürlüğü falan. yavaş yavaş artar çözünürlük.
    ayrıca netflix te biliyorsunuz üyelik tipinize görede değişiyor çözünürlük.
  • gokayt kullanıcısına yanıt
    üstad bu soruya kimse cevap vermemiş ben evde atmoslu bi avr de kullanıyorum sesler iyi fakat kaynak 2.0 gösteriyor, avr 5.1 atmosa yükseltiyor. yani özetle mi box s ten gelen ses 2.0 benim gördüğüm o başka ayarı varsa onu bilmiyorum.
  • arkadaşlar cihazın kumandasındaki live tuşunu aktif eden varmı aranızda ben basınca bişey olmuyor, bu tuşa kalları atayabilirmiyiz ? yada işlevini nasıl aktif edebilirz bilen varsa cevaplarsa müteşekkir olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

hocam
    netfilixin içinde
    test pattern
    diye aratın bu videoyu izleyin köşede yazar çözünürlüğü falan. yavaş yavaş artar çözünürlük.
    ayrıca netflix te biliyorsunuz üyelik tipinize görede değişiyor çözünürlük.

Alıntıları Göster
    Evet üyeliğim uhd paket. Aylık 39, 99 veriyorum. Dediğiniz videoyu telefonumda izledim 1280 -720 p gözüktü. Oysa telefonum sony xperia xz premium ekran 4k destekliyor. İnternet hızım 100 megabit. Neden 4k çözünürlükle netflixden yayın alamıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal019

Evet üyeliğim uhd paket. Aylık 39, 99 veriyorum. Dediğiniz videoyu telefonumda izledim 1280 -720 p gözüktü. Oysa telefonum sony xperia xz premium ekran 4k destekliyor. İnternet hızım 100 megabit. Neden 4k çözünürlükle netflixden yayın alamıyorum?

Alıntıları Göster
    ipad te denedim 1080p veriyor hocam
    ama uygulama ayarlarında klite seçeneği var ayrıca
    onu yüksek yapıp birdeaha deneyin.
  • realdeal80 R kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam bende dün mix box s aldım söyle birşey sormak istiyorum izlemek istediğim filmi internet sitesinden izlemek istiyorum cihaza bir tarayıcı mi indirmem lazım yoksa bir uygulama var mı bunun için tarayıcı için hangisini tavsiye edersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.