Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.153
Cevap
619
Favori
1.215.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç tane bluetooth gamepad denedim. Ancak bir türlü gösteremedim cihaza. Bluetooth arama ekranında hiçbirşey görünmüyor. Bluetooth gamepad kullanabilen varmı acaba? Kullanıyorsa, marka model paylaşabilirmisiniz? (wireless usb dongle olanlardan değil)

Teşekkürler.
  • kerim19_07 kullanıcısına yanıt
    2 Side var hocam sadece Netflix içinse mı box a gerek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Carpediem 06 C kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler yanitin icin. Ip tv, digiturk play, puhu tv. vs program icin alicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim19_07

Tesekkurler yanitin icin. Ip tv, digiturk play, puhu tv. vs program icin alicam.
    https://forum.donanimhaber.com/android-tv-box-icin-tavsiye--108948920

Bu konuyu inceleyin hocam.
  • Arkadaşlar cihazda parlaklık ve kontrast ayarı yok mu. Ayarlarda göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaza mouse taktım. normalde sağ tuşu geri tuşu görevi görmesi gerekiyor ama bu cihazda sağ tuş ile herhangi bir uygulamada geri gelemiyorum. sizde de durum böyle mi
  • Merhaba, hepsiburada sitesinde cihazın dts-hd desteklediği ve 5.1 olduğu yazıyordu, cihazın satın aldım kutusunda dts 2.0 yazıyor, sesi stereo mu veriyor yoksa 5.1 veriyor emin olamadım. net bilgisi olan paylaşabilirse güzel olur.(cihaz açılırken de yükleme ekranındaki sembollerde dts 2.0 ibaresi var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayt -- 16 Ocak 2019; 16:23:24 >
  • Selamlar HB den aşdım 1 haftadır mibox s kullanıyorum.

Beinconnect ve aptoide tv uygulamasını yükleyemedim. Kendi üzerindeki playstor da uygulama az var. Telefondaki gibi playstor u nasıl yüklerim. Bazı uygulamalaı yüklerken Paket ayrıştırma hatası veriyor. Miboxtan apk indirmeye çalışıyorum hafıza olarak sd kart yok diyor, hafıza seçeniyorum. Esdosyadan telefon üzerinden uygulama yüklemeye çalıştım onda da android 7.1 üzeri versiyon istiyor. Özellikle Beinconnect, Gerçek playstore, aptoide tv yüklemeyi tarif ederseniz çok iyi olur. Açıklayıcı olarak anlatırsanız çok süper olacak.

• hakses H kullanıcısına yanıt
    Cihazın sorunlarından biri de bluetooth kulaklık. Cihaza wifi ile bağlıyken bluetooth kulaklık takınca sanırım sinyaller karıştığı için görüntüde donmalar oluyor hem de izlemeye engel olacak kadar çok. Ethernet ile bağlıyken sorun yok. Zaten bu cihazı randımanlı takılma donma olmadan kullanmak istiyorum diyorsan usb ethernet dönüştürücü (tp link öneririm) kullanmak zorundasın. Sorunun cevabına gelince elimde 2 tane kaliteli sıfır bluetooth kulaklık var. biri bluedio t5s diğer cowin e7. ikiside kulak üstü. bunları öneririm. kesenin ağzını açarım dersen beats 3 öneririm. fiyat vs bilgi için pm atabilirsiniz.
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Hocam 4k 60 fps video indirdim. akşam senin için test edip cevap vereceğim.
  • Arkadaşlar merhaba, aliexpress den kargo dahil 60$ dolara geliyor. Yaklaşık 330 TL civarı sizce mantıkl mı?

Hepsi burada fiyatı şuan 490 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordzeus83 -- 16 Ocak 2019; 20:0:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realdeal80

Hocam 4k 60 fps video indirdim. akşam senin için test edip cevap vereceğim.
    youtube 4k 60 fps falan rahat açıyor denedim. Hatta hevc 50 fps iptv yayınlarını bile rahat açıyor. normal uydu izlemez oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordzeus83

Arkadaşlar merhaba, aliexpress den kargo dahil 60$ dolara geliyor. Yaklaşık 330 TL civarı sizce mantıkl mı?

Hepsi burada fiyatı şuan 490 TL.
    Bu aralar gümrüğe takılma olasılığı %99 gümrük fiyatıda kafalarına göre fiyat çıkarıyorlar aliexpres satıcının yorumlarına bak 60tl de veren var 170tl de gümrük vergisi veren var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ümit IŞIK

Selamlar HB den aşdım 1 haftadır mibox s kullanıyorum.

Beinconnect ve aptoide tv uygulamasını yükleyemedim. Kendi üzerindeki playstor da uygulama az var. Telefondaki gibi playstor u nasıl yüklerim. Bazı uygulamalaı yüklerken Paket ayrıştırma hatası veriyor. Miboxtan apk indirmeye çalışıyorum hafıza olarak sd kart yok diyor, hafıza seçeniyorum. Esdosyadan telefon üzerinden uygulama yüklemeye çalıştım onda da android 7.1 üzeri versiyon istiyor. Özellikle Beinconnect, Gerçek playstore, aptoide tv yüklemeyi tarif ederseniz çok iyi olur. Açıklayıcı olarak anlatırsanız çok süper olacak.
    Merhaba ben beinconecti sorunsuz kullanıyorum şöyleki önce mi boxa esdosya yöneticisini kur sonrasında ise google dan beinconectin apk sını indirip usb yükle mi ye takıp es dosya yöneticisinden çalıştırıp yükle fakat beinconcet için kablosuz air mouse şart kendi kumandası işlevsiz kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CXath1

Arkadaşlar günaydın. Ethernet dönüştürücüler üzerindeki usb lerde hdd takıp kullanan var mı. Sorun çıkıyor mu. Özellikle 4k için soruyorum.
    Merhaba iki hdd takılı 2x4 tb hiç bir sıkıntı yok 4k sıkıntısız. Artı diğer usb de ise air mouse takılı. Usb çoklayıcı ugreen

• Teşekkür ederim hocam. Mouse sağ tuşu geri gelme işlevini görmüyor. Sizde de durum aynı mı

Bendeki mouse değil hocam male diye air mouse klavyeli ondan kullanıyorum geri tuşunda sıkıntı olmuyor, farklı bir version deneyin apk da sorun olabilir.

• Uygulama değil de hocam. Ben direk mouse bağladım hocam. Km9 da ya da zidoo da böyle bir problem yoktu

Yok hocam ama ben görüntü kalitesini beğendim.
    Hocam samsung un 60 fps 4k uhd demo videosunu hem direk usb disk takarak denedim hem de tplink ethernet dönüştürücü üzerindeki usb girişine harici disk takarak denedim. sorun yok tv 4k olmamasına rağmen hiç takılma donma olmadan oynattı. sadece youtube taki 4k videoları wifi 2.4 gh bandında oynatırken senkronizasyon sorunu, görüntü donup ses devam etmesi,ve bazende ses tır tır tır diye takılarak fişten çekene kadar devam eden bir sorun yapıyor. Cihazı 2 haftadır her teste tabi tuttum neredeyse, bana göre sorunları azaltmak için interneti kablolu kullanmak şart. 50 mbit fiber wifi ortlama 40 mbit hız alıyorum 5g bandında bağlantı sorunları yaşıyorum sık sık. cihazda en azından benimkinde ısınma sorunu kesinlikle yok hafta sonu lacasade papelin 2. sezonunu 13 bölüm arka arkaya izledim ki ben izlemeye başlamadan önce de cihaz çalışıyordu, neredeyse 16 saat aralıksız çalıştı hiç sorun çıkmadı (ethernet kablo ile izledim). ısınma olsa ki evde benim çocuklardan dolayı çok sıcak oluyor yani cihaz o kadar sıcak odada ether dönüştürücü bağlı iken 16 saat çalıştı takılma donma ısınma olmadı. bluetooth kulaklık ile wifi aynı anda çalışmıyor wifi sinyal gücü aşırı azalıyor öyle böyle değil video izlemek mümkün değil. wifi sinyal genişleticiyi dibine koydum ama nafile. wifi sorunu var.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.