Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: pars35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.153
Cevap
619
Favori
1.215.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TheSystemcaryoutube
    Mİ BOX DONMA SORUNU
    https://www.youtube.com/watch?v=o9EvhjHOzvk
  • Elimde gearbestten gelen kapalı kutu açılmamış mi box s var ilgilenen arkadaslar özelden yazabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miui türkiye fan sitesinde suan 410 tl, geçen hafta 400 TL ye ben almıştım 10 tl zam gelmiş. Alacaklara duyurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

Miui türkiye fan sitesinde suan 410 tl, geçen hafta 400 TL ye ben almıştım 10 tl zam gelmiş. Alacaklara duyurulur.
    Stok yok hocam.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    İnanılmaz. Daha 1 hafta olmadı 28 adet var gözüküyordu. Kısmet gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

İnanılmaz. Daha 1 hafta olmadı 28 adet var gözüküyordu. Kısmet gerçekten.
    ben gittigidiyorda 25 stoğun 1 günde bittiğini gördüm
  • Ben de bu aletten aldım, ama Netflix ve YouTube sürekli takılıyor. 35 mbit internet hızım var. Yapmam gereken bişey var mı, yoksa bu alet zaten böyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: oyunbitti

Ben de bu aletten aldım, ama Netflix ve YouTube sürekli takılıyor. 35 mbit internet hızım var. Yapmam gereken bişey var mı, yoksa bu alet zaten böyle mi?
    Cihaz üzerinden hız testi yapabilir misiniz? Cihaza internet düşük geliyor olabilir. 16mb hızla sorunsuz kullanıyorum. Modem ayarından kanal ayarlarıyla oynayabilirsiniz. Ben 5 te kullanıyorum mesela. Deneme yanılma ile uygun kanala ayarlayın çözülür sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanuque -- 13 Ocak 2019; 0:11:19 >
  • hangi usb bellek kullanıyorsunuz? SanDisk Ultra Flair 16GB USB 3.0 bunu düşünüyorum.16 veya 32 gb öneriniz nedir? birde ne kadar destekliyor?teşekkürler.
  • Mi box ta netflix olmasa bu cihaz bu donanımla 400 tl etmez. Bir arkadaşta shild tv için 2500 tl yazmış ama o cihazda 1200 tl civarı.

• oyunbitti kullanıcısına yanıt
    Modem frekansınla alakalı. BluEtooth la wireless sinyalleri karışıyor.Modemden yayın kanalını değiştir.bende işe yaramadı. Olmazsa "baidu wifi hotspot"programı ile pc den wireless sinyali almayı dene. Ne dediğimi anlayacaksın. Ben modeme direk Wireless ile bağlanırsam hiçbişey izleyemiyorum. Pc aracılığıyla bağlanırsam netflix 1080p. Usb dönüştürücü ile kablolu bağlanmak en kesin çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer akif -- 13 Ocak 2019; 15:31:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Wifi problemi dışında iyi cihaz... wifi sorunu modeme bağlı olarak ortaya çıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Televizyonunuz akıllı değilse alın paranız boşa gitmez. Ben 1 aydır kullanıyorum netflix,kodi, iptv, youtube, media player hatta apk olarak mkvod vb. Hiç sorun yaşamadım. Sadece uyku moduna aldıktan uzun bir süre sonra tekrar uyandırdığınızda cihaz yavaşlıyor,kilitleniyor resetleyince düzeliyor, bu sorunu da cihazı uyku moduna almayarak çözdüğümü düşünüyorum. Bu güne kadar böyle idare ettim ta ki adroid arayüzlü bir tv alana kadar. Şimdi sadece iptv için mi box kullanıyorum. Tv için iyi bir iptv uygulaması bulursam cihaz ıskarta olabilir benim için.
  • mibox ayarlarında hdr to sdr on/off seçeneği varmı?
  • selamlar.

arkadaslar bugun bende xiaomi mi s ile aranixa katildim.

aptoide uygulamasini yukledim lakin chrom yuklerkwn sonunda takilip yuklenemedi diyor. birsey mi atlayorum acaba?

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    evet var neye yarar onu bilmiyorum auto seçili.

• Lütfen bilen arkadaş cevaplasın. Turkvodda neredeyse tüm filmlerde hd ve full hd seçeneklerinde ilerleyemiyor ancak sd yapınca film izleniyor.Telefonu bile wifiye kapatıyorum.Cihazdan Internet hızı ölçümünde 27 mb.hiz ... ping 25 ....Mibox ekran çözünürlüğünü denedim yine olmadi ...

• 4k hd filmleri normal 1080p tv de izlerken karanlık gösteriyor. Özellikle karanlık sahneler çok kötü oluyor. Zidoo da bu problemi taşıyorum. Hdr to sdr ayarı yok. Km9 almıştım hdr to sdr off yapınca görüntüler düzeldi. Mi box s alma niyetim var hem netflix hemde 4k hdr filmler için. Büyük ihtimal mi box fa 4k filmleri düzgün gösterecektir. Bu yüzden sordum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: efelisinoper

Lütfen bilen arkadaş cevaplasın. Turkvodda neredeyse tüm filmlerde hd ve full hd seçeneklerinde ilerleyemiyor ancak sd yapınca film izleniyor.Telefonu bile wifiye kapatıyorum.Cihazdan Internet hızı ölçümünde 27 mb.hiz ... ping 25 ....Mibox ekran çözünürlüğünü denedim yine olmadi ...
    Aynı sorun bende de var. Hem Km9 hem mi box s kullanıyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Mkvod ile aynı filmi aynı modülden açıyorum o da takılıyor.

• selamlar 3 gün önce bende mix box aldım standard sorunsuz kullanıyıorum ama2-3 defa farklı zamanda kendiliğnden restart attığını gördüm acaba youtube denmi kaynaklı yoksa cihaz hergün mini update mi yapıp bunu yapıyor? anlamadım bilgisi olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.