Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.153
Cevap
619
Favori
1.215.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar netflixte black mirror filminin interaktif özelliği çalışıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkvod hangi repoyu kullnıyorsunuz

• Merhaba, geçenlerde Xiaomi Mi Box cihazını aldım bu konulara pek hakim değilim google'da araştırdım fakat bulamadım. Ayarlarda HDR to SDR var (Otomatik - Açık ve Kapalı seçenekleri mevcut) birde onun altında SDR to HDR ayarı var (Açık ve Kapalı seçenekleri mecvut) bunlar ne işe yarar özellikle merak ettiğim SDR to HDR ?

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    repo.turkvod.me şu an film açılıyor ama uyarı veriyor ve yine takılmalar mevcut özellikle odno da ... sağda kaynak çok yavaş yazıyor ve oynatmaya uygun değil yaziyor....Resetledim 2 kez yine fayda etmedi. mibox 3 4 k

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Black Mirror: Bandersnatch dahil bütün Netflix İnteraktif içerikleri bu cihazla izlenebiliyor.
  • ledda kullanıcısına yanıt
    Hocam en iyi ip tv programı bence iptv extreme. 3,99 tl pro satın al. birde iptv extreme portal dan kayıt ile izlersen ve ip tv satın alırsan yani internetten bulduğun linklerde donma kesin oluyor.
  • Merhaba bu gün bende sipariş verdim n11 den. 11% kupon ile 415₺ 3 taksit yaptırdım.

Edit: 315₺ yanlış yazmışım çok özür dilerim sayın arkadaşlar 415₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahanbozkrt -- 19 Ocak 2019; 16:14:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realdeal80

Hocam en iyi ip tv programı bence iptv extreme. 3,99 tl pro satın al. birde iptv extreme portal dan kayıt ile izlersen ve ip tv satın alırsan yani internetten bulduğun linklerde donma kesin oluyor.
    bende iptv pro kullanıyorum arayuz olarak daha basit ve hızli geliyor bana ama ayarları az
  • tolgahanbozkrt kullanıcısına yanıt
    İyi yakalamışsınız hocam. Ama ben n11 de 450 den aşağı göremedim

• tolgahanbozkrt kullanıcısına yanıt
    1 haftadır n11'den takip ediyorum. 448 Tl den aşağı düştüğünü görmedim. DÜn gece 499 tl ye cıkardılar. 448 TL 'lik ürünü %11 indirimle 315 TL ye nasıl aldınız şaşırdım doğrusu.
  • Cihazı günlük indirim ve çek ile 376 TL ye mal etmiştim.. Yaklaşık 2 haftalık kullanımım sonrası iade ettim..

- Kumandadan kapatı geri açtığımda cihaz resmen bitiyor, arayüz takılmaları ve özellikle videolarda takılmadan izlenemiyordu.. İlla resetlemek gerekiyordu..

- Resetledikten sonra cihaz kendine geliyordu bu seferde kumandayı yeniden tanıtıp eşleştirmek gerekiyordu..

- Google Play'de istediğim uygulamaları bir türlü bulamadım tivibu, digiplay vs.. Bunları usb aracılığı ile .apk olarak yükledim.. Bu sefer örneğim tivibu ekranda yatık çıktı ben yanlış apk kurdum belki tablet modu olan apk falan bulmak gerekiyordu..

- Dışarıdan kuyduuğum uygulamları bir türlü uygulamalar listesinde göremedim her seferinde ayarlar / uygulamalar adımlarını takip etmek zorunda kaldım v.s.

- Wireless problemi yaşamadım ama ethernet girişinin olmaması da dezavantajdı..

Bunlar belki gelecek bir güncelleme ile çözülecekti veya çözümleri vardı ben bulup beceremedim v.s. neyse netice itibariyle cihaz benim için kullanışlı olmaktan öte eziyete dönüştü.. Uzun zamandır edindiğim hiç bir elektronik cihazda bu kadar sıkıntı görmemiştim. Bu cihazın bu kadar tutmasına şaşırdım açıkçası..

• rueta R kullanıcısına yanıt
    Aslinda ben de tam olarak bu kadar tutuldugu icin bunu almak istiyorum.Ama bi H96 max plus bundan daha iyi olamaz mi? Aklimim bi kosesinde de 4 gb ramli 32_64 gb hafizali bir box buna tercih edilemz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim19_07

Aslinda ben de tam olarak bu kadar tutuldugu icin bunu almak istiyorum.Ama bi H96 max plus bundan daha iyi olamaz mi? Aklimim bi kosesinde de 4 gb ramli 32_64 gb hafizali bir box buna tercih edilemz mi?
    Xiaomi Mİ Box'ın tutulma sebebi Netflix'i 4K açabilmesi.

Eğer Netflix sizin için çok önemli değilse, X96 Max yada KM9 gibi 4 GB Ram'e sahip cihazlara yönelmenizi tavsiye ederim.

Edit: X96 Max yazacağıma H96 Max yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 15 Ocak 2019; 14:11:24 >
  • hamemo kullanıcısına yanıt
    Netflix i ps4'le de izliyorum aslinda. tv m 4k degil. 1080p cozunurlk vermesi yeterli.Aslinda ps4 e gore daha iyi peerformans verir mi diye merak ediyorm. Tv boxdaki asil amacim diguturk play ve ip tv.

• quote:

Netflix i ps4'le de izliyorum aslinda. tv m 4k degil. 1080p cozunurlk vermesi yeterli.Aslinda ps4 e gore daha iyi peerformans verir mi diye merak ediyorm. Tv boxdaki asil amacim diguturk play ve ip tv.
    Diğer bahsetiğimiz TV Box'lar Netflix'i 540p çözünürlük ile açıyorlar. Digiturk Play ve IP TV için 3 TV Box'ta yeterli olur. Fakat daha uzun ömürlü kullanım için 4 GB Ram'e sahip TV Box'ları tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 15 Ocak 2019; 14:6:3 >
  • hamemo kullanıcısına yanıt
    Bi yazida nexflix, chrome lsansini bi xioami bir de invidia sagliyor diye okumustm.Biraz orjinalciyim.bi bi turlu kendimi ikna edemedim. H96 max plus ida ciddi anlamda dusunmeye baslamistim. ama tv boxdan icabinda netflix de izlemek isterm. 540p kotuyms.

• rueta R kullanıcısına yanıt
    Android’in olayı bu zaten hocam illa ki oluyor bunlar telefonda da tv’de de. Ölümüne donmasın istiyorsan apple tv alcaksın. Bende baktım bikaç kere uyku modundan sonra sapıtıyor kapatmıyorum artık cihaz açık kalıyor tv’yi kapatıyorum sadece.

• quote:

Bi yazida nexflix, chrome lsansini bi xioami bir de invidia sagliyor diye okumustm.Biraz orjinalciyim.bi bi turlu kendimi ikna edemedim. H96 max plus ida ciddi anlamda dusunmeye baslamistim. ama tv boxdan icabinda netflix de izlemek isterm. 540p kotuyms.
    Aslında KM9'da ilk başta Netflix'i 4K açıyordu. Fakat sonra kısıtlama geldi ve max. çözünürlük 540p oldu. Dediğim gibi önceliğiniz Netflix ise Xiaomi Mi Box yada Nvidia Shield, önceliğiniz Netflix değilse X96 Max veya Mecool KM9 alabilirsiniz.
  • Netflix'i, hem Ps 4 hemde mi box s'de izleyen var mı aramızda? Hangisinin performansı daha iyi acaba? (TV'm 4K değil.) Eğer ps4' den farkı yok ise, benim için mi box S'in bi getirisi olmayacak gibi. Dediğiniz gibi 4gb ramlı box'lara yönelmem daha doğru olur.
  • Arkadaşlar günaydın. Ethernet dönüştürücüler üzerindeki usb lerde hdd takıp kullanan var mı. Sorun çıkıyor mu. Özellikle 4k için soruyorum.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.