Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.158
Cevap
49
Favori
183.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sallama mi max 2 kronik sorunu olmayan nadir telefonlardandır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• (Gif'ler yeterli cevap olmuştur herhalde mi Max 2 de sorun varmış)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam max 2 den SE denen cücüğe gecmeyi dusunuyorsan kusura bakma ama sorun max de degil sende bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Sallama mi max 2 kronik sorunu olmayan nadir telefonlardandır.
    Evet sallıyorum, ben bu telefonu kullanmıyorum zaten, hatta Xiaomi markasını ve androidi kötülemek için maaş alıyorum.

1. Haritalar appi akıl almaz derecede kasıyor, o kadar kasıyor ki tamamen kullanılamaz durumda.

2. Youtube uygulamasında 6-7 dakikalık kullanımdan sonra fps düşüyor, dokunmalara geç tepki veriyor, sonunda da donup tamamen kapanıyor.

3. Yine youtube uygulamasında bir iki video izledikten sonra kaydırma fonksiyonu bozuluyor, asagi yukari kaydirmaya calissamda, ekrana dokunup hic kaydirmadan basili da tutsam, ışık hızı ile sadece yukarı kayıyor.

4. Maillerime bakarken, herhangi bir mailde 4-5'ten fazla eklenti varsa, maili açar açmaz uygulama kapanıyor, kapanmazsa eklentilere tıklayınca hiç bir şey olmuyor.

Telefonumla;

Maillerimi okuyamıyorum, eklentileri indiremiyorum, açamıyorum, youtube'dan video izleyemiyorum, yorum okuyamıyorum, navigasyon kullanamıyorum, herhangi bir mekana bakamıyorum. Ne denediysem sorun çözülmedi, evet şarjı çok iyi gidiyor, sadece internette gezip whatsapp kullanabildiğim için bu normal olsa gerek.

Ha bunlara ek olarak, kullanıcılarından ne zaman yardım beklesem, aynı AMD kullanıcıları, VW kullanıcıları gibi, sorunun üründe değil bende olduğunu söylüyorlar. Arkadaşlar sizin yaşam amacınız bu telefona ulaşmak ve onu çok sevmek mi bilmiyorum ama bir mal benim de olsa, sorun yaşıyorsam o ürün kötüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C8697718 -- 24 Ağustos 2018; 14:26:41 >

• GnCfNrLi kullanıcısına yanıt
    cihaz 1 yil once 7.1.1 ile cikti. soylentiler global stabil miui10 un 8.0 ile verilecegi yonundeydi. ki cihaz 1 yillik her halukarda er gec 8 alacak.

• Bahsettiğin sorunlardan bir tek youtube ile ilgili sorunu yaşadım. Onun dışında ne haritalar ne de diğerlerini yaşamadım. Sık sık mail okurum, outlook uygulaması güzel kullan. Böyle ukala ukala konuşacağına alternatiflere yönelebilirsin. Youtube'u kullanma sende reklamdan birşey izlenmiyor zaten. Adaway yükle miui türkiyede güzel romlar var son olarak epic rom miui 10 versiyonu mevcut. Yani ne bileyim bahsettiğin sorunşarın hepsi giderilebilir şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Bahsettiğin sorunlardan bir tek youtube ile ilgili sorunu yaşadım. Onun dışında ne haritalar ne de diğerlerini yaşamadım. Sık sık mail okurum, outlook uygulaması güzel kullan. Böyle ukala ukala konuşacağına alternatiflere yönelebilirsin. Youtube'u kullanma sende reklamdan birşey izlenmiyor zaten. Adaway yükle miui türkiyede güzel romlar var son olarak epic rom miui 10 versiyonu mevcut. Yani ne bileyim bahsettiğin sorunşarın hepsi giderilebilir şeyler.
    Ukala konuşmak değil hocam artık sinirlenmeye başladım, işimi gücümü yapamaz hale geldim, her mail kullanmam gerektiğinde chrome gizli sekmeden mobil gmail'e giriş yapıp eklentiyi indirmem gerekiyor, inanılmaz bir vakit kaybı ve zorluk.

Önceki telefonum Lenovoda, kamera bugı vardı, kamera çalışmazdı başka bir uygulama tarafından kullanılıyor derdi, kapatıp açmam gerekirdi telefonu.

Önceki Samsung'da, şöyle bir sorun oldu, telefon USB'den şarj oluyor algılayıp yaklaşık 35-40 saatte şarj oluyordu. 3 Orijinal şarj aleti ile denedim, usb socketini yenilettim, yine olmadı yine olmadı.

Ben custom rom vesaire gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum, yaşım da ilerledi artık zor geliyor bunları takip etmek. Yok mudur bir telefon şöyle cins cins sorunları olmayan, kutusundan çıkarayım, hata mata vermesin düzgün çalışsın. Şarjı uzun gitsin powerbank taşıma derdim olmasın diye mi max 2 aldım, tamam o konuda çok memnunum ama, açıp maile bakamıyorum, bunun da bir faydası olmuyor.

Outlook uygulamasına bakacağım.

Hiç ios kullanmadım, eğer o telefonlarda da bu gibi sorunlar yaşanıyorsa laptop ile gezeceğim artık.

• Bakın bu tavsiye ettiğiniz Outlook uygulamasında evet herhangi bir kasma sorunu yaşamadım, eklentilere ulaşabiliyorum fakat malesef bunun da tasarımı çok kullanışsız, bu ufacık kısımdan kaydıra kaydıra eklenti bulmak çok zor, başka bir uygulama var mıdır?

★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

• play.google.com
    Email Blue Mail - Calendar & Tasks - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=me.bluemail.mail

Bunu bir deneyin.

• Hani acaba diyeceğim telefona yardımcısı reset atsanız belki sorun çözülür

Kendim her iki mailide sorunsuz en ufak kasma olmadan kullanıyorum

Haritaları ise ekranı ikiye bölüp de kullandım misal bu gün yinede kasma vs olmadı

• Cihaz için bir yığın rom bulunmakta, hatta beta olmasına rağmen sorunsuz MIUI 10 Global Developer rom bile var. Uygulamalar içinse bir çok alternatif var. Mesela ben @outlook.com uzantılı mailimi gmail uygulamama ekledim oradan kullanıyorum.
  • bende bazen YouTube'dan sorun yaşıyorum, ondada en kötü uygulamayı kapatıp tekrar açınca çözülüyor. yaşadığım sorun; 10-15 video izledikten sonra ekrana basılı tutunca yada dokununca çok hızlı yukari yada aşağı hareket ediyor.

geri kalan sorunları hiç yaşamadım.

birde klavyede emojileri açmak için enter tuşuna basılı tuttuğumda 1-2 saniye klavye kasıyor. (gboard)

diğer sorunları hiç yaşamadım, google haritalar harika çalışıyor. dün 3 saat yolculuk boyunca kullandık.

birde ben telefonun şarjı bitip şarja takarsam 60 dakikada %45-55 felan oluyor öyle%70 şarj iddiasını hiç göremedim.(belki uçak modunda şarj ederse )

hiçbir şey mükemmel değil ne yazıkki, 3 xiaomi parasına iPhone alabilirsiniz elbette.

• Web üzerinden yandex mail, uygulama ve Web üzerinden Gmail kullanıyorum uzun zamandır hiç sıkıntı sorun görmedim
    Mail, market sitelerini Web üzerinden kullanmak iyidir,
    Mail market ve diğer uygulamalar casusluk yapabilir,
    Market uygulamalarında istediğim bir arama linkini kaydetmeye imkan vermiyor, ama Web de imkanı var, arama yaparken kaldığın yerde ara verip favorilere kaydedip sonradan aramaya devam edebilirsiniz, veya iç kategori başlığını kaydedebilirsiniz, bu uygulamada mümkün değil
    Yani indirim veya özel alt kategori yi arada bir sık bakmak için webde favoriye eklerseniz bir tık da görmek kolay

Modemden İnternet kullanıyorum, modem güvenlik de, uzakdan erişim kapatılmamış gördüm, tamda bu gün bir haberde uzakdan erişimi kapatamazsınız, başkalarının modeme bağlantı yapabileceğini, her türlü İnternetde trafiğinizi şifrelerinize kadar her bilgiyi alabildiklerini anlatan haberi gördüm, ve şimdi erişimi kapattım, ben dahi modeme giremez oldum, olsun modemle başka işim olmayacak her türlü ayarı yapmıştım, eğer modeme erişmem gerekirse modemin arkasında iğne deliğinden bastırıp modemi fabrika reset durumuna getirerek yeniden kurmam gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 25 Ağustos 2018; 19:28:28 >

• Dediginiz sorunlar acikcasi kafami bulandirdi...ama genel olarak yasanmiyor anladigim kadariyla...gmail sık kullanirim...haritalar arada..sadece mailde sorun yasarsam alternatif bulurum veya webden girerim diye dusunuyorum....eylul ayinda alacagim kismetse...

• arkadaslar
    maalesef dukkandaki 2. el ve sıfır max2 satlmıs:(
    2. eli dusunuyordum...o an elimde olmadıgı için alamamıstım..(
    şimdi ne yapayım...sahibinden e devam mı..ne kadar guvenilir ki:(
    1300 diyen var , 1000 diyen var , 989 diyen var....bilemiyorum:(
  • volie82 kullanıcısına yanıt
    Mi max 2 de hiç sorun yaşamadım sende yaşamazsın kardeş, ben sırf elime büyük diye sattım 950 tl'ye , gittim redmi Note 5 aldım. Ama inan max 2 hala aklımda. Olurda dolar düşerde fiyatlar makul seviyelere inerse, max serisine dönebilirim..

• volie82 kullanıcısına yanıt
    bu cihazin gercekten hic sorunu yok, satan buyuk diye satiyor, şu saatte sifir almak fantezi olur 1700 lere satiyorlar, biz aldigimizda 1050 liraya sifiri bulunuyordu araninca.ortalamasi 1200 idi... 1000 tl ve altina 2.el alin gitsin, sorunu yoktur buyuk diye satiliyordur dedigim gibi, paraniz cebinize kalsin.

• Valla sagolun yaa... O zaman kafama yatan satici ile gorusup ona gore alayim.cunku tereddutte kaliyordum....eyvallah ...

• Arkadaslar

Sahibinden de , hem de oldugum ilcede biri satiyor

Sorun yok , sadece buyuk oldugu icin satiyorum dedi..

Dun (cuma gunu) gorebilir miyim dedim

Pazar gunu musaitim dedi...ok dedim..

Fiyat : 1350... 1100 u zorlamak istiyorum...1200 den de fazla veemek istemiyorum...ne dersiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: volie82

Arkadaslar

Sahibinden de , hem de oldugum ilcede biri satiyor

Sorun yok , sadece buyuk oldugu icin satiyorum dedi..

Dun (cuma gunu) gorebilir miyim dedim

Pazar gunu musaitim dedi...ok dedim..

Fiyat : 1350... 1100 u zorlamak istiyorum...1200 den de fazla veemek istemiyorum...ne dersiniz...

hocam ederi max 1100 dür eğer sıfır değilse kesinlikle 1100 den fazla vermeyin ne olursa olsun.

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.