Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.158
Cevap
49
Favori
183.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün de yazmıştım. ilgilenen olursa diye gene yazıyorum.elimde 10 aylık çiziksiz sorunsuz (sürekli kılıf ve ekran koruyucu ile kullanıldı) mi max2 64gb siyah ithalatçı garantili telefon var. ilgilenen olursa satmayı düşünebilirim. istanbulda ikamet ediyorum. cihazda hiçbir sorun yok honor playa aklım kaydı biraz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bandogge kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam öyle bir durumda var, bugün migros'a gidip inceledim almamak için zor tuttum kendimi :) Uzun zamandır max serisi kullanmıyorum çok büyük geldi cihaz ama mi max tadı hala damağımda :)
  • Mi Max 3'e geçmek isteyen arkadaşlar şu an Kipa ve Migroslarda 2700 TL.

Fiyat yüksek ama düşeceğini de sanmıyorum en fazla 2500'e düşer bu kur ile.
  • migrostaki max 3 4gb lik versiyon mu 6gb lik versiyon mu? bilgisi olan var mı?

2700 çokmuş.. 2bin civarına inmesi gerekiyor rekabetçi olabilmesi için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero-man kullanıcısına yanıt
    Kipa ve Migrostaki 4 GB versiyonu. 2000 TL. civarına inmesi çok zor hocam bu kurla, cihaz 252 $ 'dan satışa çıkarıldı, vergiler vs. minimum 2300 diyorum. Tabi kur'un dalgalanması en büyük etken. Artık ülkemizde f/p ürünü kalmayacak bu gidişle.
  • Arkadaşlar ben de dün siparişini verdim Mi Max 2 nin, sanırım ancak pazartesi gelecek. KVK garantili olanı 1895 TL den aldım.
    Hepsiburada'da ithalatçı garantili olanı çok daha ucuzdu ama KVK garantili olanı tercih ettim.
    Android'in son sürümü geldi mi acaba bu telefona yoksa 7 de kaldı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemes -- 21 Eylül 2018; 17:39:39 >
  • artemes A kullanıcısına yanıt
    2 bin çok fazla hocam bu cihaz için.

yerinizde olsam 1000-1200 gibi 2.el bakardım. Kvk garanti bence o kadar önemli değil. Bir şey olunca kullanıcı hatası/sıvı teması vs diyecek.

Cebinizde kalan parayla da, cihaz bozulunca/donma- kasma başlayınca yeni bir cihaza geçerdim.

sd625 artık eskimeye başladı, cihaz 1 senesini doldurdu.. gün geçtikçe yeni işlemciler çıkıyor

almışsınız hayırlı olsun.

android 7de kaldı cihaz.

• 2000 civarına inmesi çok zor ancak, 2 cihaz arasında 60 euroluk fark var.. hadi 500 lira olsun.

vergi felan derken 1300lira mı oynayacak?

cihaz tutulunca kar marjını yükselttiler bence.

3bin liraya Huawei felan bakarım ben, ucuz olmadıktan sonra neden Xiaomi alayım ki?

iphone un xs max ı 12bin lira gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 21 Eylül 2018; 17:50:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

2 bin çok fazla hocam bu cihaz için.

yerinizde olsam 1000-1200 gibi 2.el bakardım. Kvk garanti bence o kadar önemli değil. Bir şey olunca kullanıcı hatası/sıvı teması vs diyecek.

Cebinizde kalan parayla da, cihaz bozulunca/donma- kasma başlayınca yeni bir cihaza geçerdim.

sd625 artık eskimeye başladı, cihaz 1 senesini doldurdu.. gün geçtikçe yeni işlemciler çıkıyor

almışsınız hayırlı olsun.

android 7de kaldı cihaz.
    Yorumları okuyunca telefonun ne kadar akıcı ve iyi performans gösterdiğini gördüm. En büyük artısı da büyük ekran ve pil.

Ama dediğiniz gibi bu fiyata değmezse Mi A2 64 GB var 2200 TL ye, onu da alabilirim. Bunu hemen iade edebilirim, nasıl olsa 14 gün cayma hakkım var.
    Bu telefonu sadece büyük ekranı için tercih etmiştim ama görünüşe göre güncelleme de gelmeyecek bu telefona.
    Mi A2 androidone destekli, en azından yeni android versiyonlarının garantisi var.

O daha iyi derseniz onu alayım.

kvk bu cihazlara mudahele etmiyor hocam, kendi beyanlaridir deltanin servisine gonderiyorlar. KVK olmasinin bu markada hic bir avantaji yok, bence kutuyu acmadan iade edin.

7 de kalacagini sanmiyorum, 7.1.1 ile cikan bir cihaz bu, gec olsa da 8 alacaktir.

2000 lere cikmisken bu model alinmaz, ederi en fazla 1400 ki bu rakama var şu an piyasada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bandogge

kvk bu cihazlara mudahele etmiyor hocam, kendi beyanlaridir deltanin servisine gonderiyorlar. KVK olmasinin bu markada hic bir avantaji yok, bence kutuyu acmadan iade edin.

7 de kalacagini sanmiyorum, 7.1.1 ile cikan bir cihaz bu, gec olsa da 8 alacaktir.

2000 lere cikmisken bu model alinmaz, ederi en fazla 1400 ki bu rakama var şu an piyasada.
    Diğer arkadaş ta benzer şeyler söyledi, ben 4-5 sene idare eder, hem de büyük ekranlı diye düşünmüştüm.
    Bu durumda bunu hiç açmadan iade edeyim, Mi A2 alayım 2200 TL ye. Gerçi onun ekranı 5,99 inch olmasına rağmen gözüme küçük göründü.
    Oysa ki hala Asus Zenfone6 6 inch lik telefonunu kullanıyorum. Ekranların büyüklüğü aynı olmasına rağmen Mi A2 küçük görünüyor gözüme.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

A2 her anlamda daha ustun. Ekranin oyle gorunmesinin nedeni 18:9 boyutta olmasi. biliyorsunuz daha dar yapida oluyor bu tipler, ele oturmasi da daha rahat oluyor.

Tek handikap pil kapasitesi ve sd card desteginin olmamasi.

2K ya cikmisken Mi disinda alternatiflere de bakin derim belki gozden kacirdiginiz bir cihaz olabilir diger markalarda.

Rica ederim, hayirli olsun simdiden.

hocam cihaz gerçekten çok güzel.

eğer benim gibi illa bu cihaz olsun derseniz, az kullanılmış temiz ikinci el alın.

ama 2bin lira fazla bence.

mi a2 içinse,

+arka kamera 20MP

+işlemci 660 çok daha iyi

+islemci sayesinde ramler eşit (4gb)olsada, ddr4x daha hızlı saat hızı sunuyor

+band20, 800mhz var...( ben memleketteyken kardeşimin telefonu 4.5g çekiyordu band20 sayesinde, benim telefon edgede kalıyordu.) çoğu kişi önemli değil diyecek ama önemli.!

+daha güncel bir telefon, 07/2018 duyurulma tarihi.

+ois yok ancak eis var.. buda bir şey. videoda vs titreme bir nebze azalır en azından.

-pil 3000mah

bana sorarsanız, şehrinizde büyük bir teknosaya ve 5M migrosa gidin. Iki telefonuda elinize alıp inceleyin.

ben bu telefonu Aralık'ta aldım, telefonu elime alınca inceliğine vs aşık oldum

özelliklerine baktım, huawei p9 lite ile özellikleri aynıydı. P9 alacağıma bunu alırım dedim..

• Türkiyedeki Redmi 5, Mi 5, Mi 6lar stabil miui10 almaya başlamiş dunden beri, ara ara guncelleme kontrol etmek de fayda var, ummadik anda gelebilir.

• zero-man kullanıcısına yanıt
    Aynen hadi maximum 2400 olsun, hb'de 3200'den ilan açmışlar :)

Valla bende düz Huawei Mate 10 kullanıyorum ama sıkıldım bu telefon değiştirme hastalığıma mi max 3 ile son vermek istiyorum, Xiaomi bir başka helede büyük ekranlı :)

Huawei'de artı olarak leica optik ve işlemci onun dışında kayda değer bir şey yok. Oyun oynamıyorsanız işlemcinin üst düzey olması çok fark etmiyor.
  • Merhaba arkadaşlar,

Aldığım günden beri bana hiç sorun çıkarmayan mi Max 2 telefonumu büyüklüğü nedeniyle satiyorum. Ankara'da elden teslim edilir. Siyah renk, 1 seneden fazla garantisi var. Full kutu ve faturası mevcuttur. Alındığı gün kılıf ve cam koruma ile kullanıldığından sıfırdan farksız. Hiç servise gitmedi, sorun çıkarmadı. 2 adet kılıf hediyem. 1200 TL. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clutter -- 22 Eylül 2018; 13:52:37 >
  • Arkadaşlar bende samsung c9 pro var , genel olarak memnunum ama bu telefonu keşfettim , en uygun nerden alabilirim hb de 1700 e beyaz var ben siyah almak istiyorum , siyah şart ben c9 pro yu geçen yıl 1500 e almıştım şimdi uçmuş fiyatı. C9 u hanıma verecem mi max 2 kendim kullanacağım. Migrosta siyah var 1900 yazmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

hocam cihaz gerçekten çok güzel.

eğer benim gibi illa bu cihaz olsun derseniz, az kullanılmış temiz ikinci el alın.

ama 2bin lira fazla bence.

mi a2 içinse,

+arka kamera 20MP

+işlemci 660 çok daha iyi

+islemci sayesinde ramler eşit (4gb)olsada, ddr4x daha hızlı saat hızı sunuyor

+band20, 800mhz var...( ben memleketteyken kardeşimin telefonu 4.5g çekiyordu band20 sayesinde, benim telefon edgede kalıyordu.) çoğu kişi önemli değil diyecek ama önemli.!

+daha güncel bir telefon, 07/2018 duyurulma tarihi.

+ois yok ancak eis var.. buda bir şey. videoda vs titreme bir nebze azalır en azından.

-pil 3000mah

bana sorarsanız, şehrinizde büyük bir teknosaya ve 5M migrosa gidin. Iki telefonuda elinize alıp inceleyin.

ben bu telefonu Aralık'ta aldım, telefonu elime alınca inceliğine vs aşık oldum

özelliklerine baktım, huawei p9 lite ile özellikleri aynıydı. P9 alacağıma bunu alırım dedim..
    Bilgilendirme ve önerilerin için teşekkür ederim.

Cihaz bugün geldi, hiç açmadan geri göndermeyi düşünüyordum ama dayanamadım açtım, ekran büyüklüğü tam istediğim gibi.
    Arkadaşlar da geri gönderme, kısmetinde bu varmış dedi, iyice aklımı çeldiler. Başlangıç kurulumunu yaptım, şimdi güncelleştirmeyi indiriyor.
    Keşke Mi A2 biraz daha büyük olsaydı da onu alsaydım ama istediğim ekran büyüklüğünü bu karşılıyor.

İnşallah sorun çıkarmadan 3-5 sene kullanırım, biraz pahalı oldu ama en azından sıfır telefonum oldu.
    İkinci el temiz bile alsam, iki gün sonra bir arızası çıksa acaba arızalı ürün mü aldım şüphesi içimde oluşmayacak.

Bu saatten sonra tadını çıkarıp sizinle yorumları paylaşmak kalıyor.

hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın

cihazı elinize alınca çok güzel olduğunu anlıyorsunuz zaten

umarım büyüklüğünden kısa sürede sıkılmazsını, ben artık alışmaya başladım elime küçük cihaz alınca yadırgıyorum :)

güncelleştirmelerde bir sıkıntı yok, ben cihazı şu kılıfla kullanıyorum

www.hepsiburada.com
    Case 4U Xiaomi Mi Max 2 Silikon Kılıf Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/case-4u-xiaomi-mi-max-2-silikon-kilif-siyah-p-HBV000007F9S0?magaza=Hepsiburada

kamera ile flaş arasını kestim, yoksa flaş ışığı süzme hâlinde gözüküyordu.

ekran koruyucu kullanmıyorum, inşallah kırılmadan devam eder böyle

• Arkadaşlar elimdeki Mi Max2de gelen rom EU ROM 8.5.10.0 nddcned stabil versiyonu.

Bu sürümde ota dan kontrol ettiğimde telefona güncelleme gelmemekte.

Yapmak istediğim ise telefonu global roma geçirmek. Ve son güncellemeleri otadan otomatik olarak almak.

Telefonun bootloader kilidi açık. Twrp yüklü. Son versiyon globali Version: V9.6.3.0.NDDMIFD aşağıdaki linkten indirip cihaz hafızasına atıp twrp ile install rom bölümünden romu gösterip kursam bir hata ile karşılaşırmıyım.

Wipeların hangilerini yapsam iyi olur. Globale geçirmek istiyorum EU Romdan. Bu şekilde olur mu.

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.