Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.158
Cevap
49
Favori
183.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim hocam. Güncelleştirmelerde çok büyük yenilikler yoksa şimdilik güncelleştirme yapmayı düşünmüyorum. Telefonda sıkıntı yaşarsam güncelleştirme yapmayı düşünüyorum.

Bu arada benden başka telefonu yamuk olan var mı? Telefonu ekranı üste bakacak şekilde düz zemine koyduğum zaman sol alt ile sağ üst arasındaki zeminde boşluk oluşuyor. Normal mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero-man kullanıcısına yanıt
    Cumartesi gününden beridir elimden düşüremedim. Ekran büyüklüğü, inceliği, telefonun hızı, parmak okuması, her şey çok güzel.
    4 senedir Asus Zenfone 6 kullanıyordum, traktörden inip uçağa binmiş gibi oldum. Hangi programı açarsam açayım anında tepki veriyor.
    Güzel bir seçim yaptım diye düşünüyorum.

Kılıf alırsam şeffaf silikon kılıf alırım, telefonun narinliği kaybolmasın.

Şimdilik bir kusur göremedim, zaten forumdan okuduklarımla merak ettiğim şeylerin çoğunu buldum.
    Bulamadıklarım olursa da yardımınızı isterim artık.

Fotoğraf kalitesi de denildiği gibi hiç de kötü değil bence, çok net resimler çekiyor, benim çok hoşuma gitti doğrusu.
  • Herkese merhaba,

Forumdan kaftaridze nickli Nuri bey'den telefonu dün aldım,

Huawei Mate 10 lite telefondan geçtim, herkes pili çok iyi diyordu ancak benim ilk izlenimim Mate 10'dan kötü, çünkü Mate 10'u şarjdan çekip internet kapalı olarak işe geldiğimde saat 11:00'e kadar şarj %100'de kalıyor ve dengeli düşüyordu, bunda ise sabah aynı saatte şarjdan çıkardım, yaklaşık 45dk sonra servise bindiğimde internet yine kapalıydı ve kullanım olarak aynı, sadece alarım çaldı ve bir telefon görüşmesi yaptım 10sn kadar, şarj %99'a düşmüştü bile,

Nuri bey telefonu MIUI10 Global 8.9.20 Beta olarak kurmuş ve bana sağolsun formatlayıp verdi telefonu, bundan daha iyi olan bir rom var mıdır bildiğiniz acaba, forumda çok sayfa okudum ama bu en son yukarıda arkadaşın paylaştığı rom için çok fazla detay göremedim yada hatırlamıyorum, (Son versiyon globali Version: V9.6.3.0 bu rom)

Bu roma geçmelimiyim yoksa, Beta'da kalmam daha mı iyidir acaba, paylaşımlar için teşekkür ederim...

• deniz_sea kullanıcısına yanıt
    MIUI türkiye mi Max 2 bölümünde Greeshan'ın romu var 8.9.20 global miui 10 versiyon ben çok memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi Max 2'yi 9 ay önce 2 ay kullanıp 1000 TL'ye sattığıma o kadar pişmanım ki (1250'ye almıştım sıfır), Düz Mate 10 kullanıyorum ama Max serileri bambaşka. Mi Max 3'te 2700 TL. özellikerine göre çok pahalı ama işte hem tablet hem telefon olarak başka alternatifte yok. Ya Mi Max 2'ye dönücem ya da battı balık yan gider deyip elimdeki telefonu 2600'e satıp Mi Max 3'e geçicem, fiyat 200-300 daha düşssün bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 24 Eylül 2018; 15:14:1 >
  • Kipada 1900 TL olmuş max 2 yuhh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemes

Cumartesi gününden beridir elimden düşüremedim. Ekran büyüklüğü, inceliği, telefonun hızı, parmak okuması, her şey çok güzel.
    4 senedir Asus Zenfone 6 kullanıyordum, traktörden inip uçağa binmiş gibi oldum. Hangi programı açarsam açayım anında tepki veriyor.
    Güzel bir seçim yaptım diye düşünüyorum.

Kılıf alırsam şeffaf silikon kılıf alırım, telefonun narinliği kaybolmasın.

Şimdilik bir kusur göremedim, zaten forumdan okuduklarımla merak ettiğim şeylerin çoğunu buldum.
    Bulamadıklarım olursa da yardımınızı isterim artık.

Fotoğraf kalitesi de denildiği gibi hiç de kötü değil bence, çok net resimler çekiyor, benim çok hoşuma gitti doğrusu.
    Fotoğraf kalitesi tatmin eder düzeyde ama ben video falan çekmek istemiyorum çöp gibi video kalitesi mi olur. Çok kötü video kalitesi

• Bu telefonun şarj durumu müthiş.

Pazartesi sabah 8:30 da telefonu şarjdan çıkardım, bugün perşembe, sabah saat 10:20, şarj durumu %41.
  • Herkese merhaba,

Ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz, kenarları açıkta kalmayan, kenarları tam yapışan uygun bir tane önerebilir misiniz, internet'te ki ürünlerin hepsi farklı farklı, uyumsuz bir şeyler almak istemiyorum da...

Teşekkürler herkse....
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_sea

Herkese merhaba,

Ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz, kenarları açıkta kalmayan, kenarları tam yapışan uygun bir tane önerebilir misiniz, internet'te ki ürünlerin hepsi farklı farklı, uyumsuz bir şeyler almak istemiyorum da...

Teşekkürler herkse....
    zero-man isimli arkadaş linkteki kılıfı kullanıyor, bana da tavsiye etmişti.

www.hepsiburada.com
    Case 4U Xiaomi Mi Max 2 Silikon Kılıf Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/case-4u-xiaomi-mi-max-2-silikon-kilif-siyah-p-HBV000007F9S0?magaza=Hepsiburada

• quote:

Bu telefonun şarj durumu müthiş.

Pazartesi sabah 8:30 da telefonu şarjdan çıkardım, bugün perşembe, sabah saat 10:20, şarj durumu %41.
    3310 gibi kullanıyorsunuz yoksa ilk sürüm mü yüklü bende ertesi akşam %30 falan kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

3310 gibi kullanıyorsunuz yoksa ilk sürüm mü yüklü bende ertesi akşam %30 falan kalıyor

Alıntıları Göster
    Geçen cumartesi aldım telefonu, %70 şarjla geldi, cumartesi pazar kurcaladım, programlar falan kurdum, şarj bi türlü bitmedi, pazar gecesi şarja taktım, pazartesi sabah çıkardım.
    Hala aynı şarj ile devam ediyorum. Saat neredeyse 5 oldu, şarj şu anda %35.

Telefonu devamlı kullanıyorum iş icabı, whatsapp da öyle, internet, facebook falan. Oyun olarak da arada Candy Crush oynuyorum.

MIUI sürüm 9.6.3.0 yazıyor telefonda.

• quote:

zero-man isimli arkadaş linkteki kılıfı kullanıyor, bana da tavsiye etmişti.

https://www.hepsiburada.com/case-4u-xiaomi-mi-max-2-silikon-kilif-siyah-p-HBV000007F9S0?magaza=Hepsiburada

Alıntıları Göster
    Merhaba yanlış anlattım galiba, kenarları tam oturan ekran koruyucu arıyorum, kılıfım zaten mevcut,

Bazı ekran koruyucular ekranın kenarlarını tam kaplamıyor ve havada kalıp tam yapışmıyor, o yüzden düzgün bir ekran koruyucu kullanan var mı diye sormuştum, yinede tavsiye için teşekkür ederim...

• quote:

Merhaba yanlış anlattım galiba, kenarları tam oturan ekran koruyucu arıyorum, kılıfım zaten mevcut,

Bazı ekran koruyucular ekranın kenarlarını tam kaplamıyor ve havada kalıp tam yapışmıyor, o yüzden düzgün bir ekran koruyucu kullanan var mı diye sormuştum, yinede tavsiye için teşekkür ederim...

Alıntıları Göster
    Pardon, ben yanlış anladım, açıkça yazmışsınız ekran koruyucu diye.
  • quote:

Pardon, ben yanlış anladım, açıkça yazmışsınız ekran koruyucu diye.

Alıntıları Göster
    Rica ederim ne demek,

Sizin kullandığınız veya aldığınız, tavsiye edebileceğiniz bir ürün yok galiba bu konuda :(
  • quote:

Rica ederim ne demek,

Sizin kullandığınız veya aldığınız, tavsiye edebileceğiniz bir ürün yok galiba bu konuda :(

Alıntıları Göster
    Malesef yok, ben de yeni aldım telefonu ama şimdiye kadar hiç bir telefonumda ekran koruyucu kullanmadım. Sanırım bunda da kullanmayacağım.
    Ekran koruyucu kullanınca sanki telefon sahteymiş gibi bir his veriyor, kullanım keyfi vermiyor bana.
  • quote:

Malesef yok, ben de yeni aldım telefonu ama şimdiye kadar hiç bir telefonumda ekran koruyucu kullanmadım. Sanırım bunda da kullanmayacağım.
    Ekran koruyucu kullanınca sanki telefon sahteymiş gibi bir his veriyor, kullanım keyfi vermiyor bana.

Alıntıları Göster
    Ekran süresi kaç saat alıyorsunuz,ben 9.03 kullanıyorum 11 saat civarı alıyorum 2 gün beklemede, 3g kullanım, sadece sosyal medya kullanıyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    Deniz eminonunden cepporttan alırken cihazı Nano kırılmaz cam taktırdım 10tlye, iki aydır kullanıyorum, ekranı kaplıyor açılma falan yapmadi, tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: goldencity34

Ekran süresi kaç saat alıyorsunuz,ben 9.03 kullanıyorum 11 saat civarı alıyorum 2 gün beklemede, 3g kullanım, sadece sosyal medya kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Ekran süresine nereden bakılıyor?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.