Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 2 Pil kullanım testi (performans ve deneyimleri) ve Şarj olma süresi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
6.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozcankevser

Bu telefon kamera beklentisi olan birini tatmin etmez. Kamerası yüzünden kafam bozulup duruyor. Değiştirmemek için kendimi zor tutuyorum. Her şeyiyle, segmentine göre on numara beş yıldız bir cihaz AMA kamerası tek başına bu cihazı almamak için yeterde artar bir sebep

Sorma hocam tanıtıldığından beri gözüm var cihazda, bir aydan fazla süredir de araştırıyorum ama hala kamera yüzünden kararsızım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Global version yazınca band 20 vardır diye şey ettim bende :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    keşke olsaydı malesef her zaman öyle olmuyor
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    İyi aksamlar

Beyfendi

Bu cihazi almak istiyorum kvk garantili magzadan sifir alabilicegim yer varmi

Ve cihazi hala kullaniyormusunuz?

Cihazda cekim kalitesi nasil ?

Cihazda donma kasma vs varmdir

Cihazda mowifi veya wowifi warmidir?

Cihazin bataryasi incelemeniz uzerinden 6 ay gecti hala ayni seviyedemidir? Herhangibir sorun varmdir

• Oskis kullanıcısına yanıt
    Be cevap vereyim. Cihazı alalı 6 aydan fazla oldu.

Kasma donma vs yok.

9 11 saat arası ekran süresi veriyor sürekli internet açık. Çekim gücünde sıkıntı yok. Wifi gücü olarak s7 edge den az daha kötü. Nedeni ise muhtemelen komple alüminyum gövde. Yüzde 10 anca fark vardır ama.

Kamerası gündüz yeteri ışık altında tatmin edici. Işık azaldıkça kamera çamurlaşıyor. Düşük ışıkta ve gece elimi telefona atmıyorum bile. Video kamerası her daim kötü. Mi max 3 ü bekleyip onu alın derim. Kamera takıntınız yoksa kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24. -- 28 Mart 2018; 3:9:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24.

Be cevap vereyim. Cihazı alalı 6 aydan fazla oldu.

Kasma donma vs yok.

9 11 saat arası ekran süresi veriyor sürekli internet açık. Çekim gücünde sıkıntı yok. Wifi gücü olarak s7 edge den az daha kötü. Nedeni ise muhtemelen komple alüminyum gövde. Yüzde 10 anca fark vardır ama.

Kamerası gündüz yeteri ışık altında tatmin edici. Işık azaldıkça kamera çamurlaşıyor. Düşük ışıkta ve gece elimi telefona atmıyorum bile. Video kamerası her daim kötü. Mi max 3 ü bekleyip onu alın derim. Kamera takıntınız yoksa kaçırmayın.

Cewaplar icin teskkurler

Lakin 9-10 saat ekran acik kalma diyorsunuz

Bekleme suresi kac gun gidiyor peki bu konu hakkinda bilgilendirirmisiniz

Teelfonda fotoraf onemli degil

Birde sizden sunu ogrenmek istoyorum

Yandex navigasyon kurup bir yere gitmek istedginizde gprs zayif yada lokasyon bulmama sorunu varmi

Birde navigasyon acik iken cok yiyormu sarji

Bende genelde 9. 5 saat ekran süresini 3 günde veriyor. Gps fazla sarj yemiyor, şimdiye kadar gps sinyali ile ilgili hiç bir bir hata almadım. Gps i gayet iyi

• quote:

Bende genelde 9. 5 saat ekran süresini 3 günde veriyor. Gps fazla sarj yemiyor, şimdiye kadar gps sinyali ile ilgili hiç bir bir hata almadım. Gps i gayet iyi

Tmmdir cok teskkurler

Elimdeki iphone satip alicagim insallah

Bu cihaza kilif ve ekran filmi nerden bululurz

Kutudan kulaklik ve ekran filmi cikiyormi

Ve nerden aldiniz

Kvk garantilimi

Ben ilk çıktığında aldığım için aliexpressten aldım kılıf vs. yi. Simdi n11 gg da falan bulunuyor. Benimki paralel ithalat garantili. Şimdiye kadar servis ile işim olmadı. Kulaklık, kılıf, ekran filmi vs. yok kutuda.
  • quote:

Ben ilk çıktığında aldığım için aliexpressten aldım kılıf vs. yi. Simdi n11 gg da falan bulunuyor. Benimki paralel ithalat garantili. Şimdiye kadar servis ile işim olmadı. Kulaklık, kılıf, ekran filmi vs. yok kutuda.

Son olarak sterio hoperlor varmis nasil durum

Genis ekranda film izlerken donma yapiyormu atlama takilma filan

Birde konusmada ve sterio hoperlerde kalite nasil

1250 tl ye deger diyormusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

quote:

Son olarak sterio hoperlor varmis nasil durum

Genis ekranda film izlerken donma yapiyormu atlama takilma filan

Birde konusmada ve sterio hoperlerde kalite nasil

1250 tl ye deger diyormusunuz

Ben note 5 den geçtim. Ona göre hoparlörler çok iyi. Genelde 1080p video izlerim telefonda. Herhangi bir donmaya raslamadım şu ana kadar. Konuşma vs. gayet kaliteli ve net.

Bence parasını hak eden bir telefon. Yanlız arka cepte üzerine oturunca düğme kısmından hafif yamulma oldu. Ona dikkat edin.

• yusuf24. Y kullanıcısına yanıt
    Cok teskkurler bilgilendrme icin alicagim cihazi insallah

Aslında mi max 3 çıkmak üzere. Oda beklenebilir aslında. Batarya 5500 e çıkıyor. Kamera da iyileşecek. Daha uzun ömürlü olur sanki

Beklerim problem degil zaten iphone satiyorim ilan verdim daha satilmadi

Nezman cikicak acaba varmi bilginzi

Bilmiyorum ama tahmini 2 3 aya çıkmış olur.

• Merhabalar. Ben 2 gün önce aldım cihazı. Genel olarak bir sıkıntım yok ama dün gece şarj %8'e kadar düştükten sonra cihazı şarj'a taktım fullenmesi 3 saat 45 dakikayı buldu. Hızlı Şarj yazıyordu ama ben pek inanamadım :( tamam 5300 mah'lık pile normal bir süre gibi geldi ama burdaki yorumları görünce kıllandım biraz. Sizin bir tavsiyeniz var mıdır?. Bu arada cihazı Migrostan aldım 2 yıl Delta garantili.
    Cihaz alali 4 gun oldu cok memnunum.cihazdan

Bataryasi cok iyi bitmiyor

Lakin is yerinde telefon cekmediginden oturu cok yiyor sarji

Yoksa ewde baya gitti cihaz

Onun disinda varsayilan uygulamalar silinmiyoe.veya kapatilmiyor nedendir

• ben 2 gün önce aldım,fakat şarjı o kadar hızlı o kadar hızlı bitiyor ki yarım günü çıkarmıyor nerdeyse,
    miui 10 güncellemesini dün yaptım.güncellemeden kaynaklı mı yoksa ben mi yanlış yaptım.cevaplarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.