Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaynak neresi acaba benim cihaz global herhangi bir güncelleme yok mi topluluk sayfasındada global beta çıktığı yazıyor.
    Çıkış tarihi 20 mart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Mart 2020; 19:46:59 >
  • Ota üzerinden geldi kurdum. XDA da da yayınlanmış. Yanlız Android 10 ile sıkıntı yaşıyorum ve çözemedim. Root yapıyorum fakat düzgün çalışmıyor, gcam hiç çalışmıyor. Sistem uygulamaları kalkmıyor. Sanırım magisk kaynaklı bir problem var. Sabahtan beri uğraşıyorum yapamadım.

Android 9 a dönsem sıkıntı olur mu aacaba?
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Beta Stable diye yazmışlar nedense ekranda stabil yazıyordur ama beta yinede.
    c.mi.com
    Global Beta Stable ROM MIUI 11 V11.0.1.0.QEDMIXM start rolling out for MI MAX 3! Based Android 10! - Mi Max 3 - Mi Community - Xiaomi
    https://c.mi.com/thread-2955958-1-0.html

Benim cihaz rootlu değil bence stabil sürüm çıkmasını bekleyin birde onunla deneyin sürüm düşürmeyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Beta Stable diye yazmışlar nedense ekranda stabil yazıyordur ama beta yinede.https://c.mi.com/thread-2955958-1-0.html

Benim cihaz rootlu değil bence stabil sürüm çıkmasını bekleyin birde onunla deneyin sürüm düşürmeyin derim.
    Beta kullanıcısı değilim. Beta sürüm bana ota üzerinden neden gelsin anlamadım. Bize gelen global sürüm olmalı.
    https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/nitrogen/

burda stable diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 22 Mart 2020; 20:8:17 >

Beta stabil işte o rom.
    Sadece stabil olanı beklemedeyiz.
    Benim cihaz global etiketli tr garantili resmi cihaz ve bu cihaza gelen giden yok yani en net cevabı bu veriyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Mart 2020; 21:10:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı şekilde bana da gelen giden yok..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı rom u kullanıyoruz. Telefonun garantisi ile falan ne alakası var. Ayrıca beta kullanmadığın sürece beta güncelleme gelmiyor. Eski telefonumda uzun süre beta kullanmıştım.

Bir kaç güne kadar sizede gelir. Ilk güncelleme geldi diyen arkadaştan 2 gün sonra geldi bana.

Stabil güncelleme çıksa mi community de duyuru yapılmazmı?
    İlk orada duyuruluyor herşey.
    Ayın 20 sinde bir duyuru yapıldı ve beta stabil rom çıktı denildi sizin şuan kullandığınızda ayın 20 sinde çıkan beta rom henüz stabil sürüm çıkmadı.
    Anlaşalım bu konuda.

• An itibariyle güncelleme banada geldi.

Güncellemeyi kontrol edin muhtemelen herkese gelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

An itibariyle güncelleme banada geldi.

Güncellemeyi kontrol edin muhtemelen herkese gelmiştir.
    Telefon yurtiçi garantili mi?

Root işine giriyorsanız güncellemeyi yüklemeyin. Gcam çalışmıyor. Root izinleri sıkıntılı.
    Gcam direk kurulur mu acaba?
  • Banada geldi ayın 20 sinde kuranlar bir şekilde beta tester olarak yükledi yüklemelerde sorun çıkmayınca bugün herkese açıldı aynı sürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Mart 2020; 17:56:23 >
  • gahmetk G kullanıcısına yanıt
    Gcam direk değil root lu da kurulmuyor (Telefonun kamerası Gcam siz çöp ötesi). Muhtemelen yeni magisk sürümü ile hallolur. Önceki mesajda da söylediğim gibi cihazını rootlu kullananlar şimdilik güncellemeyi yüklemesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 23 Mart 2020; 18:5:2 >
  • Hocam hala beta diyorsun ya. Ben beta kullanıcısı değilim. Bana beta gelmez.

• güncellemeyi yaptım ota yoluyla ama şuan ne wifi açılıyor ne de sim kartı okuyor telefon.
  • .BUTTERS STOTCH. kullanıcısına yanıt
    Wipe yapın düzelir muhtemelen.

düzelmedi hocam. imei uçmuş. ne bok yiyeceğim ben şimdi ?
  • .BUTTERS STOTCH. kullanıcısına yanıt
    İmei atılmış olanlar güncellemesin ozaman dikkat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

İmei atılmış olanlar güncellemesin ozaman dikkat.
    aynen öyle. yurtiçi garantili olanların haricinde kimse bulaşmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .BUTTERS STOTCH.

düzelmedi hocam. imei uçmuş. ne bok yiyeceğim ben şimdi ?
    Ota üzerinden güncelleme yapınca imei uçmaz. Siz rom u kurmadan önce yada sonra cihazın orjinal recovery si üzerinden fabrika ayarlarına geri dönmüşsünüzdür.

Çözüm olarak efs yedeğiniz varsa cihazı rootlayıp 5dk da geri yükleyebilirsiniz. Yoksa yeniden imei atmanız gerekli.
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.