Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusuf24

Ota üzerinden güncelleme yapınca imei uçmaz. Siz rom u kurmadan önce yada sonra cihazın orjinal recovery si üzerinden fabrika ayarlarına geri dönmüşsünüzdür.

Çözüm olarak efs yedeğiniz varsa cihazı rootlayıp 5dk da geri yükleyebilirsiniz. Yoksa yeniden imei atmanız gerekli.

Alıntıları Göster
    sabah iş yerinde güncelleme geldi kendi kendine indirdi kurdu. ben yalan mı söylüyorum ? sıfırlama falan yapmadım
  • .BUTTERS STOTCH. kullanıcısına yanıt
    Yalan söylüyorsunuz demedim ki. Şimdiye kadar ota güncellemesi ile imeisi uçan başkasını ne gördüm ne duydum. Benimkide çakma imei. Güncellemeyi hem ota hemde recovery den kurdum. İmei duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 26 Mart 2020; 3:35:24 >
  • quote:

Yalan söylüyorsunuz demedim ki. Şimdiye kadar ota güncellemesi ile imeisi uçan başkasını ne gördüm ne duydum. Benimkide çakma imei. Güncellemeyi hem ota hemde recovery den kurdum. İmei duruyor.
    siz öyle kesin bir dille sıfırlama yapmışsınız deyince ona istinaden söyledim. neyse, telefoncu bugün imei attı şuan kullanıyorum telefonu fakat miui 10.3.4 eu rom kurmuş. linkte ki romu nasıl kuracağım hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
    https://xiaomi.eu/community/threads/20-3-19.54975/

• .BUTTERS STOTCH. kullanıcısına yanıt
    Sadece eu romlar üzerinden imei çakıldığı söyleniyor ondan kurmuştur. Ben global üzerinden çaktım sıkıntı olmadı. Cihazınız rootlu ve twpr yüklü olmalı. Kurmak istediğiniz rom u recovery olarak indirip hafıza kartına atın. (.zip uzantılı. Recovery üzerinden yüklenebilir) Telefonunu wipe yapıp twpr den kurun. Bu kadar.

Kaç para aldı telefoncu? Bide efs yedeği almayı unutmayın. İmei uçarsa yüklersiniz geri.
  • quote:

Sadece eu romlar üzerinden imei çakıldığı söyleniyor ondan kurmuştur. Ben global üzerinden çaktım sıkıntı olmadı. Cihazınız rootlu ve twpr yüklü olmalı. Kurmak istediğiniz rom u recovery olarak indirip hafıza kartına atın. (.zip uzantılı. Recovery üzerinden yüklenebilir) Telefonunu wipe yapıp twpr den kurun. Bu kadar.

Kaç para aldı telefoncu? Bide efs yedeği almayı unutmayın. İmei uçarsa yüklersiniz geri.
    efs yedeği aldım hocam. telefoncuya da 80 tl verdim.
  • Magisk in yeni sürümü çıkmış. Mi max 3 android 10 ile tam uyumlu hale gelmiş mi deneyen var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajların sadece belli bir bölümünü kopyalamak gerekiyor bazen bunun için mesajı açıp yazının üstüne 2 kez tıklayınca yazı büyüyor ve sadece istediğiniz bölümü kopyalayabiliyorsunuz.
    Eskiden note 4 de kalemi çıkarıp kopyalardım bundada böyle bir özellik varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 30 Mart 2020; 7:47:35 >
  • Arkadaşlar mi Max 2 kullanıyorum Max 3 e geçmeye degermi
    Portre fotoğrafı çekmeyi seviyorum Max 2 yetersiz bu konuda tavsiye edermisiniz ekran resim kalitesi nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: şubat

Arkadaşlar mi Max 2 kullanıyorum Max 3 e geçmeye degermi
    Portre fotoğrafı çekmeyi seviyorum Max 2 yetersiz bu konuda tavsiye edermisiniz ekran resim kalitesi nasıl
    Bir senedir Mi max 3 kullanıyorum. arada takılmalar olmaya başladı. Yavaşlama ve donma yok fakat ilk aldığım zamanki akıcılık da arada yok gibi. Note 8 yada note 8 pro almanızı tavsiye ederim.

• şubat kullanıcısına yanıt
    Root yapıp gcam ile fotoğraf çekerseniz memnun kalırsınız. Fakat orjinal kamerası ile çekilen fotoğraflar kötü.

Max 2 de gcam denediniz mi?

• quote:

Root yapıp gcam ile fotoğraf çekerseniz memnun kalırsınız. Fakat orjinal kamerası ile çekilen fotoğraflar kötü.

Max 2 de gcam denediniz mi?
    Tek lens olduğu için Max 2 de portrede iyi sonuç vermiyor arka planı flu yapamıyor.
    Gcam kullanmadım olay storede gcam olarak mı geciyor

• şubat kullanıcısına yanıt
    Play store da yok hocam. Google ın telefonlarındaki yazılımı diğer cihazlarda çalışacak şekilde modlayan geliştiriciler var. Nette anlatımı var. İnanılmaz fark oluyor

• telefonuma v11.0.1.0 QEDMIXM koelu guncelleme geldi. onceki sayfalarda bahsedilen guncelleme bu mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oasceuis -- 31 Mart 2020; 17:35:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oasceuis kullanıcısına yanıt
    Doğrudur gelen güncelleme bu.
  • quote:

Magisk in yeni sürümü çıkmış. Mi max 3 android 10 ile tam uyumlu hale gelmiş mi deneyen var mı acaba?
    Yok mu kimse? Bu sürümde telefon epeyce akıcı hale gelmişti. Kullanan yok mu
  • merhaba. mi max 3 telefonum imei yüzünden kapanmıştı. 15 gün önce eski bir telefonumun imei ücreti karşılığı atıldı. gayet düzgün çalışıyordu taki ben android 10 güncellemesini yükleyene kadar. yükledikten sonra telefon açılırken twrp çalıştı ve şimdi açılış ekranında 3 nokta hareket ediyor ama telefon açılmıyor.twrp ye girebiliyorum. fastboota girebiliyorum. Bootloader kilidi açık. şimdi internetten baktım twrp den rom atabilirmiyim? atarsam imei gidermi ? bide bisürü rom var. android 10 olsun istiyorum. telefon global. https://forum.xda-developers.com/ sitesinde aşağıdakileri buldum.
    Weekly Beta
    [20.3.26][Android 10]
    diye bir rom buldum bide şu var

Stable
    [V11.0.2.0.QEDCNXM][Android 10][WARNING: ARB ENABLED ON THIS VERSION!]

hangisini yüklemeliyim. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Merhabalar arkadaşlar, telefonumun ekrenı sağlam şekilde kırıldığı için telefoncuda yaptırdım, ahize ile ilgili problemin devam ettiğini fark ettim onu perşembe günü yaptıracağım, yakin parmak izi ayarlarını yapmak istediğimde, ayarlarda parmak izi kısmını bulamadım, miui 11.0.1 qedmixm yüklü ayarlarda arama yaptığımda parmak izi ile herhangi bir seçenek çıkmıyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• mayır M kullanıcısına yanıt
    Mi community de mi max 3 sayfasında ahize kalibrasyonu diye bir konu var ses kısıklığıyla alakalı onu deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mayır

Merhabalar arkadaşlar, telefonumun ekrenı sağlam şekilde kırıldığı için telefoncuda yaptırdım, ahize ile ilgili problemin devam ettiğini fark ettim onu perşembe günü yaptıracağım, yakin parmak izi ayarlarını yapmak istediğimde, ayarlarda parmak izi kısmını bulamadım, miui 11.0.1 qedmixm yüklü ayarlarda arama yaptığımda parmak izi ile herhangi bir seçenek çıkmıyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
    Telefoncu cihazı kapatırken parmak izi sensörünü takmamıştır. Kendiniz alttaki 2 vidayı söküp kasayı çıkarıp takabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayır

Merhabalar arkadaşlar, telefonumun ekrenı sağlam şekilde kırıldığı için telefoncuda yaptırdım, ahize ile ilgili problemin devam ettiğini fark ettim onu perşembe günü yaptıracağım, yakin parmak izi ayarlarını yapmak istediğimde, ayarlarda parmak izi kısmını bulamadım, miui 11.0.1 qedmixm yüklü ayarlarda arama yaptığımda parmak izi ile herhangi bir seçenek çıkmıyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
    Hocam kaca yaptirdiniz,komple cam mi degisti,sadece usteki dokunmatik mi

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.