Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar bu telefonu İtalya'da amazondan aldım 267 Euro'ya 8 euroda kılıf global versiyon su 10 MIUI güncellemesi gelmedi telefonu beğendim simdilik sorunuz olursa cevaplarım selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dediğiniz gibi, global olmayan cihaz alınmaz şu saatten sonra.
  • Esenboğa 5 E kullanıcısına yanıt
    Global versıyon mu? kutuda mi yaziyor ve cihaz kodu nedir?cihaz arkasinin ve kutusunun fotosunu eklemeniz mumkun mu? Tesekkurler..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Global Rom arkadaşım kutu şu an yanımda değil ama bakınca söylerim veya resmini atarım telefon güzel ama hiç güncelleme gelmedi 3 gündür kullanıyorum Normalde bir telefon aldıgimda da hemen Güncelleme falan geliyordu bunda gelmedi Gerçi yeni bir telefon belki kararlı sürüm olduğu için güncelleme falan vermeyi olabilirler ama bilemiyorum kutusuna bakmam lazım Ama Global rom yazılımda

• Bu telefonu kullanıp da miui 10 güncellemesini alan var mı Cevap verirlerse seviniriz

Romu sormamistim, cihaz versiyonu global mi onu merak ediyorum.. arkadaki kod nedir cihazin?

Henüz almak nasip olmadı :) Global versiyon bulamadık :)
  • Ya 2 saattir resim atmaya çalışıyorum atamıyorum lobal İron hanıma çek dedim yollamış üzerinde kırmızı yazıyla yan tarafta Global Rom diye yazıyor kutunun ama seri numarasını çekmemiş ama Global Rom diye üzerine belirtmişler Zaten ben alırkende sitesinde de Global Rom diye yazıyordu yoksa almazdım

• Telefon genel olarak harika Ben büyük ekran seviyordum O yüzden aldım hızı işlemcisi güzel kaliteli duruyor ama kılıfsız zor kullanılır Ben kullanamadım sonra bir de kılıf sipariş ettim zaten ağustos ayında çıkmış kutusunda öyle yazıyor 8 ayda adaptörü falan normal adaptör şeklinde geldi Amerikan Tipi değil genel olarak iyi çok hızlı şarj oluyor bakalım ileride ne olur

Gule gule kullan.. müsait olunca foto atarsan seviniriz..birkac gun kullandıktan sonra artilari ve eksilerini de yaz istersen usenmezsen..almak isteyenler icin faydali olur..

• Tabii ki arkadaşım bu forumda çok faydalandım başka cihazlarla ilgili başka bilmediğim konuda Tabii ki yazarım artılarını eksilerini merak etmeyin☺

Çin'de Google, Facebook, WhatsApp, Instagram vs yasaklı. Çinliler bunu delmek için cihazlarına sonradan global rom kuruyor ve sonra da gapps kuruyor olabilir. Devlet bunu bir şekilde önlemek de istiyor. Çinliler bunu aşmak için vpn tarzı hizmetler de kuruyor ama bazen onlar da yetersiz kalıyor. Ben bu sene gittiğimde bir hafta boyunca VPN vs bağlamadim. Bir hafta email, Chrome, Google account oyunlar vs hiçbir şey çalışmadı.
    Gerçi oradan aldığım telefonu (Redmi Note 5) hala çin romuyla kullanıyorum ve sorun yok, otadan güncelleme geliyor, birkaç haftadır MiUi 10'dayim. Üstelik de bu Çin romuna Google installer diye bir programla gapps da kurdum. Otadan Gelen güncellemeleri yaptım, telefon brick olmadı ama anti rollback kilidi açılmış olabilir, benim için farketmez, eski sürümlere dönmeyi düşünmüyorum, MiUi 10 güzel.
    Belki bu globale global, çin cihazına çin rom olayı, bundan sonra üretilecek yeni cihazlari kapsiyordur, benim cihaz şimdilik etkilenmedi. Nisan ayında almıştım, 5 ay olmuş ben alalı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün vadi İstanbul AVM'deki mi shop'a uğradım. Bir tane demo Mi Max 3 var. Ama satışı henüz yok. Satış elemanı arkadaşla konuştum. Global versiyonunun iki hafta içinde geleceğini söyledi. "Global rom mu yoksa global versiyon mu " diye iki kere sordum, global versiyon olduğunu ısrarla söyledi. Fiyatı belli değil henüz ama eminim kazık marka olacaktır. Bu telefon henüz Avrupa'daki mi shoplarda da piyasaya çıkmadı. Haftaya Fransa'yim, Paris'te FNAC dükkanına bakacağım. Gelmişse ve fiyat iyiyse alabilirim. Pocophone var ama 360 Euro biraz pahalı geldi, üstelik de pil ve ekran Max 3'e göre küçük ama işlemcisi çok daha hızlı, amiral gemisi özelliğinde ama daha ekonomik bir cihaz yine de.

• geçen hafta izmir optimum avm migrosta gördüm inceledim biraz

• Arkadaşlar şimdi Migros ta satılan alınır mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    Evet yan tarafında Global Rom diye yazıyor kırmızı bir yazıyla

• belki büyük gelmiştir bazı insanlara o yüzden olabilir Yoksa cihazın herhangi bir sorunu yok ama ben büyük seviyorum deyip ekranda video izlerken falan güzel oluyor zaten o yüzden aldım

• mtyg kullanıcısına yanıt
    Bence alınmaz, global versiyon değilmiş. Birkaç hafta sonra global versiyonu dünyaya verilecek şeklinde duyumlar geliyor. Bir ay kadar beklemekte fayda var.

• Bu cihazı alacak arkadaşlar şunu dikkate almadılar Ben cihazı kılıfsız kullanamadım ya da benim bütün cihazlarım kılıflı olduğu için bana öyle geldi Büyük olduğundan kılıfla daha rahat oluyor benim aldığım kılıf güzel mi amazondan aldım çok orijinal 8 Euro falan Yoksa büyük olduğundan elden kayma ihtimali olabilir köşeden köşeye de ekran düşerse yalan olur ve arka kamera çıkıntılı yere koydum da çizilecek diye ödüm kopuyor idi iki üç gün dikkatli kullandım bunları dikkate alın bazı arkadaşlar kılık sevmiyor ama büyük cihazlar düştüğü zaman köşeden köşeye de ekran anlayın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esenboğa 5 -- 28 Eylül 2018; 18:39:25 >
  • Dostlar kamerasi hakkında bilgisi olan varmı önceligi kamera olan birininin tercih etmes gereken bir modelmi?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.