Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Aynen öyle. Isınıyor mu ısınmıyor mu oynarken merak ediyorum. Genelde android telefonlar pubg de çok ısındığından teklemeye donmaya başlıyor. uzun süreli kullanımda takılma var mı merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    pubg sırasında ısınıyor ama tekleme vs. olmuyor. ben günde en fazla 2-3 saat oynuyorum. günde en az 8-10 saat oynanırsa belki tekleme yapar pil ömrünü de etkileyebilir ama normal kullanımda pubg için ideal bir cihaz.
  • Vay arkadaş biz Max 3 ü yeni aldık ama Max 4 ve Max 4 Pro geliyor.
    Webtekno
    Xiaomi Mi Max 4 ve Mi Max 4 Pro'nun Özellikleri Ortaya Çıktı
    https://www.webtekno.com/haber/amp/62164
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuka

pubg sırasında ısınıyor ama tekleme vs. olmuyor. ben günde en fazla 2-3 saat oynuyorum. günde en az 8-10 saat oynanırsa belki tekleme yapar pil ömrünü de etkileyebilir ama normal kullanımda pubg için ideal bir cihaz.

Alıntıları Göster
    En son seviyede oyunu oynasanız kasıyor mu? Bu bilgi benim için çok önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

En son seviyede oyunu oynasanız kasıyor mu? Bu bilgi benim için çok önemli.

Alıntıları Göster
    oyun otomatik olarak orta seviyede oynatıyor,üst seviyeye izin vermedi.ama telefonda ya burada ya da başka bir sitede okuduğum bazı ayarlar yaptım görüntü daha da iyileşti. görüntü açısından bir sorun yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Vay arkadaş biz Max 3 ü yeni aldık ama Max 4 ve Max 4 Pro geliyor.
    https://www.webtekno.com/haber/amp/62164
    valla bunun haberini bekliyordum 3 e çok alıştım, 4 ve 4 pro türkiyede resmi olarak satışa çıktığında geçerim büyük ihtimalle.
  • Arayüzü ROM'u kötü kasıyor dedi birisi doğru mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

bu telefonu Samsung note 8 ile beraber 5 aydır kullanıyorum, global versiyonu tabiki de.. güncelleme olarak tam bir hayal kırıklığı.. xiaomi yırtık dondan fırlamış telefon markası gibi her gün nerdeyse yeni model çıkardığı için hangisine güncelleme hangisine güvenlik update'i şaşırmış durumda..

telefonun bataryası, büyük ekranı ve nisbı olarak uygun fiyatı hariç çok da iyi bir telefon olduğunu düşünmüyorum bana navigasyon için telefon lazımdı nerdeyse gps açık 4.5g'de 11 saat ekran açık süresi alabiliyorum. onun haricinde pek ellemiyorum telefonunu sizin için batarya birinci öncelik değilse bence alınacak telefon değil.

Bunun yerine Honor 8x, Honor Play ve ya Huawei mate 20 lite ya da biraz daha paraya kıyıp Xiaomi Pocophone F1 alınabilir.
    100 lerce akıllı cihaz kullandım hatta 200de? 80 90nı iphone idi hiç güncelleme yapmadım. Ne problem yaşadım ne whatsappbım ne banka uygulamam nede facebook saçma sapan çalıştı. Anlamıyorum zaten şu guncelleme meraklısı insanları. Telefon çalışıyor mu arama yapıp oyun oynatıyormu tamam daha neyin derdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncelleme olarak miui 10 2 ay önce geldi, ayrıca devamlı kendi programlarını güncelliyor.2019 ilk çeyrekte android pie da gelecek.yani güncelleme olarak pek bir sorunu yok.pocophone a mi8 e falan belki daha önce geliyor ama onlar da amiral gemileri.
  • Ben Iphone 8 Plus ve Note 9 kullanan birisi olaran arayüzünü oldukça akıcı buluyorum. Arkadaşınız doktora görünmeli.
  • Xiaomi Mi Max 3 ebatları.

• KVK garantili en ucuz burada buldum 2149 TL bu site güvenilir mi fan sitesi falan yazıyor sitenin yorumlar kısmında''çin versiyonu üzerine global rom olarak değildir değilmi'' diye sormuşlar cevap olarak ''Direk global efendim'' yazmışlar.Buradan alınır mı yada KVK garantili daha uygun bir yer öneren olursa oradan da alabilirim.KVK en azından bilinen bir servis ve global versiyon olmasını istiyorum.

• Google haritalarda sorun yaşayan var mı ? Son gelen 2 güncellemedir navigasyonu başlatınca %90 çöküyor. İlk güncellemeden sonra geri bildirimde bulundum da bir çözüm olmadı yine yazdım bakalım nolacak. Benle alakalı bir durum mu acaba. Aman aman da dolu değil telefon kastıracak bir şey yok. Nedir sizlerde durum ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PatientZer0 P kullanıcısına yanıt
    Site oradan GG sitesine bağlanıyor. Satici cepport, ağırlıklı Xiaomi cihazları satan bir firma. Kvk garantili satıyor, kapali kutu jelatinli KVK etiketli kutuyla gönderiyor...

• ButWhoHan B kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de oldu. Google haritalar bir kaç kez donup kalınca HERE uygulamasını kurdum.

HERE Nokia'nın harita uygulaması tavsiye ederim.
  • Ekran için 350 ppi diyor. Gözleri keskin biri netliğin azlığını hissedebiliyor mu ekranda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam denerim. Yandex e geçmiştim ben de ama google kadar başarılı değil bence, saçma yerlerden götürdü geçen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ekran için 350 ppi diyor. Gözleri keskin biri netliğin azlığını hissedebiliyor mu ekranda?
    "netliğin azlığı" ????

Son model diğer telefonlardan hiçbir farkı yok... 5 mm yandan geniş diye millet bir tutturdu tablet gibi diye, siz de tablet ekranı falan gibi sandınız herhalde :)
    Ekran görüntü kalitesi "mükemmel" diyebilirim... Hele bir de benim gibi anti glare mat ekran koruyucu takıp ışık altında yansımayı ortadan kaldırırsanız daha da bir süper olur ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: PatientZer0

https://market.miuiturkiye.net/telefonlar/kvk-garantili-xiaomi-mi-max-3-64-gb?sort=p.price&order=DESC&limit=100
    KVK garantili en ucuz burada buldum 2149 TL bu site güvenilir mi fan sitesi falan yazıyor sitenin yorumlar kısmında''çin versiyonu üzerine global rom olarak değildir değilmi'' diye sormuşlar cevap olarak ''Direk global efendim'' yazmışlar.Buradan alınır mı yada KVK garantili daha uygun bir yer öneren olursa oradan da alabilirim.KVK en azından bilinen bir servis ve global versiyon olmasını istiyorum.
    Hevesini kaçırmak gibi olmasın ama kardeşim bunun max4'ü duyurulmuşken 250 dolar olan bir telefona (ülke şartlarını da düşünerek) 2000 tl'den fazla vermek biraz mantıksız olur... Garanti falan fasa fiso işler burası amerika değil, bir şey olursa (ne olursa olsun) hep kullanıcı hatası diyecekler, onun için en ucuza nereden bulursanız oradan alın... Sonuçta alet kendini ispat etti, kullanıp da memnun olmayan şikayet eden görmedim, kronik sorunlar yok, sizin aldığınızda da olmaz. Onun için global versiyon, bootloader'ı kapalı, açılmamış kutu olarak en ucuza kim veriyorsa ondan alın gitsin... hepsinde bir şekilde bir garanti var... Kvk delta falan başınız ağrırsa ithalatçı garanti servislerinden farklı değil bilesiniz.

• ONALTIKIRKALTI O kullanıcısına yanıt
    Turkiyede zaten tüm cihazlar uçuk vergilerle satiliyor. 2 garanti arasında fiyat olarak çok fark yok. Kart puan çek vs indirim denk geldiğinde zaten 2000 altiba alinabiliyor. Bu durumda KVK garantili almak çok daha akıllıca. Hele bulunduğu şehirde KVK servisi olanlar için büyük avantaj. Yoksa istanbul ve kargo ile uğraşmak var, fazladan beklemek var...

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Turkiyede zaten tüm cihazlar uçuk vergilerle satiliyor. 2 garanti arasında fiyat olarak çok fark yok. Kart puan çek vs indirim denk geldiğinde zaten 2000 altiba alinabiliyor. Bu durumda KVK garantili almak çok daha akıllıca. Hele bulunduğu şehirde KVK servisi olanlar için büyük avantaj. Yoksa istanbul ve kargo ile uğraşmak var, fazladan beklemek var...
    Olay da o zaten... Onun için özellikle 2000 tl'den fazla verilmez dedim, hem 2000in altına hem garantli olursa tabii ki OK ;)

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.