Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu alalı 2,5-3 ay oldu ama pil ömrü azaldı. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

Arkadaşlar telefonu alalı 2,5-3 ay oldu ama pil ömrü azaldı. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
    4 ay oldu sıkıntı yok %50 kullanımda ekran sürem 6 saat yani 11–12 saat götürüyor hala.

• pronefroz kullanıcısına yanıt
    Bende de var aynı sıkıntı 2 ay oldu cihazı alalı. ilk bir ayda ki şarj performansından eser yok. Toplamda 20 saat kullanım 7-8 saat ekran süresini zor alıyorum. Oyun oynamam,müzik dinlemem, sosyal medya ve tarayıcı hepsi.

• ziyannii kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar gecen hafta oglum icinbbirkac gün gun içinde 3 saatte bir hastaneye gitmem gerekmisti o donemde hastanede telefon 0 çekmekteyken benim de ekran süresi 7 8 saat arasına düşmüştü. ve sanirim miui 10.2 yeni gelmişti. sonradan kendini topladi. simdi baktim %20de ve 8.5 saat ekran acik kalmis ve gps i de açık unutmusum oglen QR kodla islem yaptigimdan beri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek olarak belirtmem gerek ben orjinal şarj aletini kullanmıyorum hızlı şarj pilleri öldürdüğü için, 5v 2a standart sony şarj aleti kullanıyorum aldığımdan beri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Şubat 2019; 23:55:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart şarj aletini kullanıyorum, hergün hiç aralıksız 16-18 saat arası şarja takmadan kullanıyorum, hep %46-54 arası şarj kalıyor, en az 9-11 saat arası ekran süresi oluyor ve yatarken şarja takıyorum, iki aydır hiç değişmedi... Sorunu olanlar sonradan yükledikleri programlara baksın, mutlaka normal olmayan bir şey vardır...

• Evet böyle ani bir düşüş yaşayanlar yükledikleri uygulamalarda aramalı sorunu hızlı şarj pile zarar veriyor ama 2 aydada değil.
  • Telefonu sürekli okuma modunda kullanıyorum başta sarı gelebilir ama alışınca sorun olmuyor ve kapatıncada mavi ışığın gözünüzü rahatsız ettiğini anlıyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat ekran filtre filmi uygulamanızı ŞİDDETLE tavsiye ederim... Ne parlama, ne yansıma, ne de gözde yorulma kalıyor... Netlikte, renklerde, dokunma hassasiyetinde en küçük bir olumsuz etki olmadığı gibi, tonlar daha bir doygun hale gelip renk skalası da daha bir tok oluyor... Alıp uyguladığım anda ohhh be buymuş dedim... Ekranı olası çizilmelere karşı korunması da cabası... Nilkin marka filmi AliExpress'ten yaklaşık 3 dolara aldım, fiyatı da çok uygun...

• merhabalar, herkese hayırlı cumalar, mate 8 kullanıcısıyım, honor note 10 veya mate 20x Türkiyeye resmi yollarla gelmiş olsaydı bu iki cihaza bakacaktım ama getirmedi huawei. mate 8 den mi max 3 e geçsem pişman olur muyum, pil konusunda ve ekran konusunda tereddütüm yok performans konusunda merakım, değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • Ali expressten 5 6 parça bişeyler almıştım sadece 1 kılıf geldi 2.5 ayda. İadesinde sorun yok da acaba ulaşamaz mıyım diğer ürünlere

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    hocam telefon kapalı şekilde akşamdan sabaha şarj edin cihazı duzelebilir
    bende redmi note 5 var bu şekilde düzeldi şarjı

• Nasıl çözebiliriz? Uygulama izinleri vs ile olur mu?

Uygulama ayarlarından otomatik ba?latmaya girin siz açmadığınız sürece çalışmasını istemediğiniz uygulamaları kapatın.
    Yine anı yerden izinlere girin oradan diğer izinler üsttende izinler sekmesine geçip arkaplanda başlat seçeneğine girin arkaplanda çalışmasını istemediğiniz uygulamaları kapatın.
    Benim önerim bu olur.

• Arkadaşlar merhaba bende mi max 3 var cihazı 9 kasımda norveçten almıştım.İlk hatta sim kartımı takıp kullandım 9 martta 1. kart girişinin hakkı doluyor diğer sim kart girişine hattımı taksam 4 ay daha kullanabilir miyim çünkü o bölmeye daha önce hiç hat takmadım?Pasaport bulamadığım için kayıt yaptıramadım
  • emrekaragol19941994 E kullanıcısına yanıt
    Bitince diğerine geçip kullanabilirsiniz 4 ay daha. Pasaport kaydı olmuş 630tl. Pasaport olsa ne olur.

Imei çakmaya başlamış telefoncular max 3 lere. 4 aya iyice yaygınlaşır halledersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Bitince diğerine geçip kullanabilirsiniz 4 ay daha. Pasaport kaydı olmuş 630tl. Pasaport olsa ne olur.

Imei çakmaya başlamış telefoncular max 3 lere. 4 aya iyice yaygınlaşır halledersiniz.
    Emin misin ? Geçen dolandırıcı arkadaş diyodu kayıt imkanı var diye
    Tongaya dusuyoduk

• Öztürk35 kullanıcısına yanıt
    Youtube da xiaomilere nasıl imei atıldığını gösteren bi video var. Onu yükleyen telefoncu 1 aydır mi8 hariç hepsine imei atabildiğini söyledi. Forumlarda da yazmıştı aynı nick ile.

Kendim gözümle görmedim ama.

• Aranıza katıldım bende. Ümitliyim cihazdan çok

• Max3'e ne yazık ki imei atma işi şu ana kadar çözülemedi :( diğer xiaomlere imei atan ve öyle satan arkadaştan kesin bilgidir...

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.