Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zebetosu

honor 8x ile bunun arasında kaldım. napalım hangisini tercih edelim
    Ikiside iyi 8x te güzel telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen Mi Max 3'ü ilk alanlardansın. Tekrar kulübe hoş geldin. Saha işi bitti mi, tekrar ofise mi geçtin ?
    Cebe biraz zor sığıyor bu telefon, haklısın o konuda.

• ksph K kullanıcısına yanıt
    Hoş buldum :) Bundan sonra hep ofisteyim evet ya ama büyük ekran özlemişim:) 1 aylık bir cihaz aldım kvk global versiyon ama sarj aleti orjinal değil sanki sizde bakar mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 20 Şubat 2019; 0:33:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• zebetosu Z kullanıcısına yanıt
    Valla Huawei'i bilmem ama Mi Max 3 Android Pie ile Miui 11 güncellemelerini alacak. Belki geç alacak ama alacak.

Bir Mi Max 3 kullanıcısı olarak en ufak bir şikayetim yok telefonla alakalı. Paranın karşılığını veriyor. Android Pie ile birlikte GCAM desteği de alacağı için Google Pixel kamera yazılımını telefonumuza yükleyebileceğiz.
  • Ben bir gariplik göremedim hocam, benimki de aynı. Hızlı bir şekilde telefonu şarj ediyor.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Samsung şarjı gibi geldi bana 9V 1.67A 5V 2A sadece samsungta var diye biliyorum :) Çünkü ilk sattigim teli orjinal şarjın uzerinde Xiaomi yaziyordu ve voltaj değerleri: 5V 2 5A, 9V 2A ve 12V 1.5A

Sizdeki sarj cihazi ile aynı mi benim son attığım resimdeki

• Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    Miui 11 = Android 9 demek değildir.

Android 9 bu telefona gelecek. Ben Nisan - Mayıs gibi bekliyorum. Çok önemli de değil bence.

Miui, genel olarak Xiaomi telefonların arayüzü. Miui 11 ile Xiaomi telefonlara güzel özellikler eklenir sanıyorum.
  • Benim Xiaomi Mi Max 3 cep telefonumun orjinal şarj adaptöründe şöyle yazıyor:

Model: MDY-08-EI

Output: 5V - 2.5A / 12V - 1.5A
    Yok bendeki değiştirilmiş ya belli. Alirken nasil dikkat etmedim. Neyse yapcak bişey yok aldığım kişiye sorayım bi en kötü 1 tane alcam artık.

• Tipi benim kutudan çıkan şarj cihazina benziyor. Akşam evde kontrol edip uzerindeki şarj degerlerini söylerim.

• Evet samsungun şarj aleti ama onunda çakması, max 3 orjinali daha uzun ve xiaomi yazıyor.

Trafo gibi alet powerbanklarım için kullanıyorum ısınmıyor bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Şubat 2019; 7:16:38 >
  • Aynen aldığım arkadaşla görüştüm evde 3-4 tane şarjı vardı akşam bakıp haber vereyim dedi. Neyse cihazda sorun olmasında şarj işi çözülür :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F4A3289BF

Hoş buldum :) Bundan sonra hep ofisteyim evet ya ama büyük ekran özlemişim:) 1 aylık bir cihaz aldım kvk global versiyon ama sarj aleti orjinal değil sanki sizde bakar mısınız

kaça aldın hocam 1 aylık cihazı ?

• timsahhh kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 1800 gibi bi rakama geldi, sıfırı internette 1950 civarı ama acil tel lazimdi en uygun bu geldi. Buradaki telefoncular 2100 den aşağı satmiyorlar bu teli :)

• Bir onceki sarjda 12 saat ekran suresi almıştım ve daha %14 vardi simdi %49 var ve 4 saat ekran suresi almisim var mi boyle bir sorun yasayan ? Oyun oynamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

Bir onceki sarjda 12 saat ekran suresi almıştım ve daha %14 vardi simdi %49 var ve 4 saat ekran suresi almisim var mi boyle bir sorun yasayan ? Oyun oynamiyorum.
    Bende sim kart takılı değil, uçak modunda bir günde yuzde 18 kadar enerji tüketiyor. Wifi acikken ve ekran hic açılmamış haldeyken, stand-by'da da aymi sekilxe gunde yuzde 20 tüketiyor. Benim cihazin yaziliminda bir sorun var.

• ksph K kullanıcısına yanıt
    Normal değil hocam hard reset atın ve yedeklemden değil manuel olarak tekrar kurun cihazı derim bence, bendeki değerleri paylaşayım 1 günlük kullanım ve hala %50 şarjım var :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 22 Şubat 2019; 1:22:25 >

• Android 9 güncellemesi için indirilebilir dosya var. Deneyen kuran oldumu.

• Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    Harika haber. İndirip kurmadım, OTA'dan gelmesini bekleyeceğim. Sabırsızlananlar kurabilirler :)

Bakalım ne zaman gelecek :)

En çok merak ettiğim şey GCAM desteğinin gelmesi. Kamera performansında bariz kalite artışı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 23 Şubat 2019; 13:7:44 >
    İndirdim dosyayı ama nasıl kuracağız bunu ?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.