Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlarin hepsini uygulayarak daha iyi sure alınabilir ama o zaman 3310 kullanıyor gibi olur ne yapayim ben oyle telefonu

@yusuf24

Aynen bende 8 saat civari aliyorum. Mi band kullandığım icin bt ve mi fit surekli acik oluyor. Günü rahat cikariyor zaten cok takmayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler Mi mix 3 de telegramda yeni msj bildirimi gelmiyor böyle sorun yalaşan var mı?
  • Bugüne özel Hepsiburada tüm Xiaomi modellerinde indirim yapmış
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Android Telefonlar Ticari Kartlara 9 Taksit
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi/android-telefonlar-c-60005201

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 25 Şubat 2019; 15:30:12 >
  • Arkadaşlar bugün telefonu almayı düşünüyorum ama bir sorum olacak. Telefon gerçekten büyük ve dışarıda muhafaza etmesi zor bir telefon. Waterproof sertifikası olmadığını biliyorum ama yağmurda karda kullanan arkadaşlar su sıçraması ve benzeri durumlarda herhangi bir sorun yaşayıp yaşamadıklarını aktarabilirler mi? Şimdiden teşekkürler cevaplar için.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalFKing

Arkadaşlar bugün telefonu almayı düşünüyorum ama bir sorum olacak. Telefon gerçekten büyük ve dışarıda muhafaza etmesi zor bir telefon. Waterproof sertifikası olmadığını biliyorum ama yağmurda karda kullanan arkadaşlar su sıçraması ve benzeri durumlarda herhangi bir sorun yaşayıp yaşamadıklarını aktarabilirler mi? Şimdiden teşekkürler cevaplar için.
    Bi'şey olmaaaaz... Merak etmeyin... Daha dün kar yağmur altında bir sürü resim çekip kullandım, üstüme gelen kartopundan parçalar telefona geldi silip devam ettim... Öyle kısa süreli ve az miktardaki sıvı temasından sadece bu modele değil hiçbir telefona bir şey olmaz... Yeter ki havuza, dereye denize ve tuvalete düşmesin...

• ONALTIKIRKALTI O kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam ben de aynı fikirdeyim elimden kaç telefon geçti hepsini kullandım yağmurda karda, ama işte bunun boyutundan dolayı çekincem vardı. Artık gönül rahatlığıyla alabilirim.

• Esenboğa 5 E kullanıcısına yanıt
    Aynen bende eşimin Samsung 5V - 2A. var onu kullanıyorum :)
  • nerdeyse bütün telefonlarında aynı arayüzü ve neredeyse telefonlarının yarısında snapdragon600 lü serileri kullanan xiaomi güncelleme konusunda gerçekten fecaat şu telefona halen pie gelmemesi skandal..

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    hocam 7.5 8 saat pubg mi oynuyorsunuz, millet konum sürekli açık navigasyonda bile 12 saat alırken? (mi max 3)

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    bu telefonlarda bu marka telefonlarda yenilikler MIUI sürümü ile gelir 9 gelse ne olacak ki belki daha kötü olacak yani bir şey değişmeyecek sadece orada 8 yerine 9 yazacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esenboğa 5 -- 28 Şubat 2019; 2:4:40 >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Pek oyun oynamıyorum. Konumda sürekli kapalı. Yaklaşık 48 saatte aldığın ekran süresi bu civarda. Max 2 de 3 günde 10 saat alıyordum.

Is yerimde telefon az çekiyor. Onunda etkisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 27 Şubat 2019; 19:40:34 >
  • Merhabalar. Cihazı alalı daha 1 hafta bile olmadı. Cihazdan gayet memnunum. Markanın acemisi olarak bir sorum olacaktı; arkadaşımın Huawei marka telefonunda parmak izi sensörü ile galeride fotoğraflarını ileri/geri olarak değiştirebiliyordu. Bu özellik Xiaomi marka telefonlarda da mevcut mu acaba?

Şimdiden teşekkürler.
  • Resimdeki gibi mesaj bildirimi nasıl açılıyor? Bazen direk mesajları açıyor bazen de böyle kutucuk açıyor.
    Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu

• pronefroz kullanıcısına yanıt
    Mesaja dokunursanız uygulamaya gider, yanıtla derseniz içini görürsünüz öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackMirror kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum hocam. Öyle bir ayar menüsü yok.

Hayırlı olsun bu arada, güle güle kullanın :)

Ben de aşırı memnunum.
  • selam arkadaşlar

mi note5 pro kullanıcısıyım...

max2 alamama evresi olaylı bir şekilde geçtiği için max3 istiyordum...telefon da bozulunca note5 pro aldım..max3 yeni yeni tanıtılıyordu...neyse...

hala isteğim var aslında...büyük ekran fazlasıyla çekici....

yaşadığım yerde max3 e 2500 isteniyor....nette 1900 - 2000

isim vermeyeyim de başka meşhur bir mağazada da 12ay vade ile 3000 e geliyor...

biradere note5pro yu verip az kaldı max3 alıyordum ki.... e yuh yani 1000 tl atlıyorlar diye düşünüp vazgeçtim....

emin değilim...alsaydım keşke dediğim de oluyor.... ( geçti artık birader A2 lite aldı :):)

klasik bir soru olacak ama...memnun musunuz max3 ten....genel olarak ???? teşekkürler...
  • volie82 kullanıcısına yanıt
    Ben gayet memnunum telefondan ama note 5 pro dan mi max 3 e gecmeye değecek hele oyle 1000 lira ya degecek birşey yok bence.

• pronefroz kullanıcısına yanıt
    En alt sol baştaki kare simgesine tıklayın. Açılan menude sol üst köşedeki Ekranı böl simgesine tıklayın.

Ekran ikiye bölünerek iki farklı ekranı aynı anda görmenizi sağlar.
  • Eyvallah hocam
    Sağol... İşte dediğim gibi.. Büyük ekran farklı bir şey... :)))

• arkadaşlar cebimde kapatma tuşu basılı kalıyor resetliyor telefonu. kapatma ayari var mi bunun? kapatma tusuna basinca menu geliyor ama basmaya devam edince reetart atıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.